- 1 Ocak 2022
- 3.647
- 12.907
Bu mantıkta kendine de b.k atmış oluyor boşver takma bence. Bu işi tek başınıza yapmadınız ya. Ama tabi hiçbir anne baba çocuğunun evlenmeden hamile kalmasın istemezBenim 1 senelik bir evliliğim var evlenmemizin nedeni benim hamile kalmamdı. Zaten sevgiliydik birbirimizi seviyorduk evlenicektik ama hamile kaldığım için bu durum hızlandı. Şimdi 8 aylık bir kız bebeğimiz var. Geçen gün eşime sordum kızımda benim gibi büyüyünce evlenmeden sevgilisinden hamile kalsa ne yapardın diye sorma böyle bir soru düşüncesi bile delirtiyor benim kızım yapmaz öyle şeyler öyle yetiştirmiycem dedi. Burada beni ve annemi kötülemiş mi oluyor ne düşünmem lazım?
Kendisinin evlilik öncesi ilişki yaşamış olmasıyla ilgili düşüncesi ne peki! Bence anası da onu öyle yetiştirememiş :)Benim 1 senelik bir evliliğim var evlenmemizin nedeni benim hamile kalmamdı. Zaten sevgiliydik birbirimizi seviyorduk evlenicektik ama hamile kaldığım için bu durum hızlandı. Şimdi 8 aylık bir kız bebeğimiz var. Geçen gün eşime sordum kızımda benim gibi büyüyünce evlenmeden sevgilisinden hamile kalsa ne yapardın diye sorma böyle bir soru düşüncesi bile delirtiyor benim kızım yapmaz öyle şeyler öyle yetiştirmiycem dedi. Burada beni ve annemi kötülemiş mi oluyor ne düşünmem lazım?
Ahfjskksksls aynen kadını eleştiren de olayın diğer tarafı, kendisi ahlak timsali çünküTeknik olarak kendisi gibi de yetistirmemesi lazım.
Bu konu bana kızılcık şerbeti Fatih’i hatırlattı.Benim 1 senelik bir evliliğim var evlenmemizin nedeni benim hamile kalmamdı. Zaten sevgiliydik birbirimizi seviyorduk evlenicektik ama hamile kaldığım için bu durum hızlandı. Şimdi 8 aylık bir kız bebeğimiz var. Geçen gün eşime sordum kızımda benim gibi büyüyünce evlenmeden sevgilisinden hamile kalsa ne yapardın diye sorma böyle bir soru düşüncesi bile delirtiyor benim kızım yapmaz öyle şeyler öyle yetiştirmiycem dedi. Burada beni ve annemi kötülemiş mi oluyor ne düşünmem lazım?
Sizi kötülemiş tamam ama kendisi çok mu düzgünmüş peki?Benim 1 senelik bir evliliğim var evlenmemizin nedeni benim hamile kalmamdı. Zaten sevgiliydik birbirimizi seviyorduk evlenicektik ama hamile kaldığım için bu durum hızlandı. Şimdi 8 aylık bir kız bebeğimiz var. Geçen gün eşime sordum kızımda benim gibi büyüyünce evlenmeden sevgilisinden hamile kalsa ne yapardın diye sorma böyle bir soru düşüncesi bile delirtiyor benim kızım yapmaz öyle şeyler öyle yetiştirmiycem dedi. Burada beni ve annemi kötülemiş mi oluyor ne düşünmem lazım?
Aleni size kaydırmış lafı. Anne baba ne alaka, hadi istediği kadar düzgün yetiştirsin, yapacaksa yine yapar.Benim 1 senelik bir evliliğim var evlenmemizin nedeni benim hamile kalmamdı. Zaten sevgiliydik birbirimizi seviyorduk evlenicektik ama hamile kaldığım için bu durum hızlandı. Şimdi 8 aylık bir kız bebeğimiz var. Geçen gün eşime sordum kızımda benim gibi büyüyünce evlenmeden sevgilisinden hamile kalsa ne yapardın diye sorma böyle bir soru düşüncesi bile delirtiyor benim kızım yapmaz öyle şeyler öyle yetiştirmiycem dedi. Burada beni ve annemi kötülemiş mi oluyor ne düşünmem lazım?
Benim 1 senelik bir evliliğim var evlenmemizin nedeni benim hamile kalmamdı. Zaten sevgiliydik birbirimizi seviyorduk evlenicektik ama hamile kaldığım için bu durum hızlandı. Şimdi 8 aylık bir kız bebeğimiz var. Geçen gün eşime sordum kızımda benim gibi büyüyünce evlenmeden sevgilisinden hamile kalsa ne yapardın diye sorma böyle bir soru düşüncesi bile delirtiyor benim kızım yapmaz öyle şeyler öyle yetiştirmiycem dedi. Burada beni ve annemi kötülemiş mi oluyor ne düşünmem lazım?
Kaç dakika önce açılması gerekiyor bi konunun geçmesi için? Insanlar yeni üye olunca beklemesi mi gerekiyor bi konu açabilmek için. O kadar bu yorumdan görüyorum ki, merak ettim.Konuyu açmadan 3 dk önce üye olup böyle bir konu açtığınız için konu bana geçmedi şahsenhe gerçekse de evet sizi kötülemiş oluyor.