Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten ayrılmışsınız. İkiniz de istemiyomuşsunuz. Bu saatten sonra önemi var mıArkadaşlar ben eski sevgilimden hamile kalmıştım kurtaj oldum çünkü bende sevgilimde istemiyorduk ama sevgilim hamile olduğumu öğrenince hiç evlenelim falan demedi direk kurtaj parasını yolladı siz olsanız ne yapardınız?
Püüü bende saf saf yorum yapıyorum. Neyse iyi uçuşlar arkadaşa.Mune , Perşembe 4 aylık ilişkim var demis, dün 'uc aydır ayriyiz' demiş, dün 'iyi aile kızıyım,neden evlenemiyorum' demiş, bugün 'eski sevgilimden kürtaj oldum' diyor.
Sanırım dalga geçmek için üyelik açan bir kişi
Adı üstünde eski sevgili gereği yapılmış gibi duruyor.Arkadaşlar ben eski sevgilimden hamile kalmıştım kurtaj oldum çünkü bende sevgilimde istemiyorduk ama sevgilim hamile olduğumu öğrenince hiç evlenelim falan demedi direk kurtaj parasını yolladı siz olsanız ne yapardınız?
Ya sanırım üye fake'di. Konularında tutarsızlıklar vardı. Şikayet etmiştik. Banlanmış zaten.E kürtaj olunmuş daha neyi tartışıyoruz ki