- 3 Mayıs 2020
- 901
- 1.073
O zaman sadece bekaretinizle kurtulduğunuza şükredin mesela yazım kurallarına dikkat etmeyi daha fazla dert edinin.Kendisi tarafından psikolojik şiddet görüyordum. Karşı tarafı mutlu etmek için kendimi feda ettim. Fazlasıyla sinsice yaklaşıp istediğini yaptıran tiplerdendi.
Hay ağzına sağlıkİşte ne yazık ki asıl ayıplamayı hemcinslerinden görüyor genç kızlar, asıl baskı kadınlar arasında yaşanıyor.
Herkesin doğrusu kendinedir aslında, evlilik öncesi birlikte olmak isterseniz olursunuz, bunu hata olarak görüyorsanız da olmazsınız ama evlenmeden yaşayanlar yargılanıyorlar, kızlar evlendikleri gece vücutlarından kan gelsin diye dua ediyor, çarşaf gerçeğiyle yüz yüze kalıyorlar.
Kızlık zarı diye isim koydukları şeyin kimisinde doğuştan olmadığını, kimisinde çok esnek olduğunu dahi bilmiyorlar, evlenmeden biriyle birlikte olmamış kızlar bile kan gelmeyince suçlanıyor.
Evlenmiş kadınların bile bir kısmı vücudunu tanımıyorken, erkek arkadaşıyla kıyafet üstünden bir şeyler yaşayan kızların acaba hamile miyim konularını garipsemiyorum artık.
En kötüsü de hamile olduğunu sanan bu kızların aile, toplum korkusu o kadar şiddetli ki defalarca test yapıp konu açıyorlar, bir kısmına hem topiklerinden hem özelden defalarca hamile değilsin korkma diyorum ama kendilerini ikna edemiyorlar.
Cinsellikle üstümüzde baskı kurulması yüzünden genç kızlar hymenoplasty ameliyatı oluyor, evlenmiş kadınlarda vajinusmus'la mücadele ediyor.
Dikkatinizi çeken sadece yazım kurallarımsa buda sizin sorununuz. Gecenin bir körü ağlarayak yazınca ancak bu kadar oluyor. Konuyu saptırmakta üzerinize yok.O zaman sadece bekaretinizle kurtulduğunuza şükredin mesela yazım kurallarına dikkat etmeyi daha fazla dert edinin.
O kadar iyi anladınız ki beni , sanki duygularıma hislerime tercüman oldunuz. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için.Merhabalar, kızlık zarımı ben iliski yasamadan kaybetmiştim kendimi tatmin ederken 15 yaslarında.. çevremden dolayı kimseye bi his bsleyemedim kendimi eksik hissettim, yıllarca kabuslar gördüm, kendimi kariyere verdim,
Yıllar geçti birini sevdim, kıskançlığı siniri psikopatlık derecesindeydi ama benim için bir taneydi, bunu anlatamayacağım için bu operasyonu mantıklı buldum. Şimdi ayrıldık, bana sorarsan hataydı ve kendimi eksik hissediyorum, ben bu güzel duyguyu ilerde hakeden adama yaşatmak istiyorum dersen yaptır. burada seni sürekli suçlar ve yargılarlar, çünkü bi damla kanla mutlu olunmadığını daha ilerde evliliğin geçim sıkıntılarını hiç söylemezler. Ben yaptırsaydım da huyları çok kötüydü, o kanla mutlu olmayacaktık ya da doğruları söyledim diye kabullenip beni mutlu etmeyecekti, mesele din imansa allah zaten yaşadıklarımızı görüyor biliyor, mesele güvenmekse zaten güvenmekten geldi başımıza,
Dilerim senin için en güzel ararı verirsin ama hayat bundan ibaret değil, bundn onrası senin hayaın, tanışacağın kişiye gröe şekillenmek zorunda da değilsin. Bunun bir sürü örneği var, sevdğini bu yüzdeen kaybeden var mesela başta söylenmez ki kullanmak isterler.
Alt tarafı seks dediğiniz şey yüzünden kadınlar öldürülüyor ülkemizde. Kendi bakış açınızla yorumluyorsunuz haklı olarak ama bu ülkenin gerçekleri ortada maalesef. Sizin çokta anlam yüklemediğiniz cinsellik yaşanılınca sadece kadınların omuzuna yük olarak kalıyor. O kopasıca pipilerini eski haline getirme derdine düşmek zorunda kalmıyor nede olsa kıl yumakları. Kimse onları namussuz diye yaftalamıyor.Bi insan hayatta her şeyi yaşayabilir. Gururla yaptığımız en büyüleyici işlerden de pişman olabiliriz. Sizinki alt tarafı seks. Hayat bizim hayatımız. Hiç bir pişmanlık bu kadar sarsıcı olmamalı.
Tamam da ince bilekçim dönüp kendini suçlamaya devam ederse daha da dibe batmaz mı insan? Yani sanki o kadına yüklenen zihniyeti haklı bulmuş olmaz mı? Ben bu ülkede bu sorun olmaz demiyorum ki. Zaten sorun olacağını düşünen de bu konularda risk almıyor.Alt tarafı seks dediğiniz şey yüzünden kadınlar öldürülüyor ülkemizde. Kendi bakış açınızla yorumluyorsunuz haklı olarak ama bu ülkenin gerçekleri ortada maalesef. Sizin çokta anlam yüklemediğiniz cinsellik yaşanılınca sadece kadınların omuzuna yük olarak kalıyor. O kopasıca pipilerini eski haline getirme derdine düşmek zorunda kalmıyor nede olsa kıl yumakları. Kimse onları namussuz diye yaftalamıyor.
Ben bu kızlık zarı diktirme konusunda çok ortada kalıyorum. Yalan üstüne evlilik kurulmamalı bence ama kadınları buna mecbur bırakanda yine yurdum insanının bakış açısı.
O olduğu gibi kabul eden erkek bizim ülkemizde %20 dir en fazla.
Aminnnnn inşallahTamam da ince bilekçim dönüp kendini suçlamaya devam ederse daha da dibe batmaz mı insan? Yani sanki o kadına yüklenen zihniyeti haklı bulmuş olmaz mı? Ben bu ülkede bu sorun olmaz demiyorum ki. Zaten sorun olacağını düşünen de bu konularda risk almıyor.
İnşallah sorun etmeyecek birini bulur.
:))Şeyy cehenemde cayır cayır yanacaksım filan gibi şeyler eklemeyi unutmuşsunuz.
Kimsenin hakkı derken?
Bütün yazdıklarınız ironi değil mi, gerçekse vahim...
Ağladığınız için değil, yanlış bildiğiniz için “birlikde’’ yazmışsınız. Zar diktirerek müstakbel eşinizi kandırabilirsiniz ama bu konuda birbirimizi kandırmayalım isterseniz.Dikkatinizi çeken sadece yazım kurallarımsa buda sizin sorununuz. Gecenin bir körü ağlarayak yazınca ancak bu kadar oluyor. Konuyu saptırmakta üzerinize yok.
Pess gerçekten pess. Ben ne dertteyim siz gelmiş bana türkçe öğretmenliği yapıyorsunuz. Birlikde veya birlikte mevzu bu değil. Takıntılı ruh halinizi benim konum üzerinde sergilemeyin rica ediyorum.Ağladığınız için değil, yanlış bildiğiniz için “birlikde’’ yazmışsınız. Zar diktirerek müstakbel eşinizi kandırabilirsiniz ama bu konuda birbirimizi kandırmayalım isterseniz.
Yoo takıntı değil. Başlığı gördüğümde okuyup geçmiştim ama yalan söylediğinizi görünce dayanamadım.Pess gerçekten pess. Ben ne dertteyim siz gelmiş bana türkçe öğretmenliği yapıyorsunuz. Birlikde veya birlikte mevzu bu değil. Takıntılı ruh halinizi benim konum üzerinde sergilemeyin rica ediyorum.
Valla cok aklı başında bir tavsiye hatta tavsiye budur noktaOlan olmuş kendinizi suçlamayın bu hata değil. Sevdiniz seviştiniz yanlış insanmış hatanın neresinden dönseniz kar.
ben bU ameliyatı karşındakini kandırmak gibi görmüyorum. Bunu önemseyen erkekler hakediyor bence bu şekilde kandırılmayı :)
Ama sana başka bir şey diyeceğim. Yaşın daha evlilik düşünmek için çok küçük. Eğitimine odaklan. Çalışıyor musun bilmiyorum kendini geliştir. Ekonomik özgürlüğün olsun önce. Bu ameliyat konusunu da kafandan at.
Yarın öbür gün eminim karşına senin özeline saygı duyacak bir insan çıkacaktır. Eğer bundan gerçekten rahatsızlık duyacağını düşündüğün bir insanla iyi bir ilişkin olursa bence o zaman düşünürsün ameliyat olaylarını.