Daha bugün biri nişanlımla bu gün özel şeyler planlıyorum birlikte olacakmış gibi konu açmıştı. Ona da tam senin durumunu anlattım. Evlenmeden yapmayın nişanlım, sevgilim yok çok seviyorum. İş bozulur kalırsınız öyle kk böyle vakalarla dolu dedim ki tükürüğüm kurumadan siz geldiniz. Geçmiş ola! Önemsediğimden değil ama yaşadığınız yer küçük yer, o bölgenin insanları böyle şeyleri önemser... Yani ne desem
bilemedim. İstediğin şeyi yap dicem yazık elin oğlunu kandıracaksın hayır yalanla kurduğun dünyada olmak seni de üzecek, açıkla dicem adın çıkacak belki o an sevdiğinden olacaksın ya da kullanılıp kenara atılacaksın, ailene anlat dicem bunu yazdığına göre ailen öyle sakince, olur gençler arasında böyle şeyler, dicek türden değil. Önerim sen yine yaptır ne yaptıracaksan ama evlenme en iyisi! Kimsenin hakkına da girmemiş olursun. Çünkü toplumun büyük bir yüzdesi bu sebeple evlilik planlarını iptal ediyorlar. Ya da çok güvendiğin biriyle formaliteden evlen ayrıl sonrasında evlenip boşanmışa kötü gözle bakan çıkmıyor. Deli saçma bi dünyada ve ülkede yaşıyoruz. Hakkında hayırlısı.