Evlenmeden, aile kurmadan, çocuk sahibi olmadan mutlu ve huzurlu olmanin yollari

27 yaş nedir ki bu denli umutsuzsun ki? Ben 32 yaşında evlendim, bazen biraz daha bekleseymişim keşke dediğim de oluyor üstelik. Ha eşimi seviyorum, bir de bıldırcınım var o benim dünyam, ama sorumluluk çok zor inan. Çarşıya çıkıp saatlerce gezmeyi çok özledim, okul dışında evden çıkmak lüks oldu benim için.

Aşkım kapışmak'in cok sevdigim bir sozu var.mutlu insanlar evlenmeli ki mutlu bir evlilik olsun.sen once bekarken mutlu olmalisin..

Mutlu olunmasina olunur da, omur boyu mutlu olunur mu, hayat tek basina cekilir mi..bilemiyorum. Insana gore degisiyor bence. Ben yapamam gibime geliyor...

Haklisin tabiki yalnizlk Allaha mahsustur.omur boyu yanliz kalinmaz.en kisa zamanda gonlune gore bir es bulursun umarim.ama butun mutluluguda evlilige baglama.evlenmk icin evlenme yani.bu karari dogru insanla ver

Benim anlamadığım evliliği niçin tek mutluluk kapısı olarak görüyorsunuz? Evlenince çok çok mutlu olacağınızın garantisi yok ki. Buradaki çoğu konuda hanımlar evlilikleri dolayısıyla dertli,mutsuz. Küçüklükten beri evlilik odaklı mı yetiştirildiniz.?Ailelerimizde bu var maalesef kız çocuğu dediğin evlenir,çocuk doğurur. 3 yaşındaki kız çocuklarımıza mini gelinlik giydirmeye çalışmamız bile bir hata bence

Çok tatlısınız Allah gücünüzü arttırsın..

Her şey kader kısmet bunu çoğu kez yaşadım hayatımda her neye karar versen de 1 dakika sonrasını bilemezsin canım gönlünce olsun her şey nefes aldıkça umut var demektir yaşın zaten genç...

Rica ediyorum lütfen silkelen kendine gel ! Henüz geç değil artık bayanlar için ideal evlilik yaşı 30 oldu çünkü işsizlik had safhada . İnsanlar sağlam temelli yuva kurmaya çalışıyor, bayanların çoğu iş bulma derdinde çünkü tek maaşla geçinilmiyor bence sıkma canını kpss'ye odaklan gerisi çorap söküğü gibi gelir

Kelin ilaci olsa kendi başına sürermiş..Belki verimli olmayabilirim size..Hayatin yarın ne getireceğini bilemeyiz. Bazen yaşanılan mutsuzluklar ayrılıklar yeni güzel baslangiclarin sebebidir. Belki de o guzel şeyler için bu olumsuzluklari yaşamamız gerek. Bugünler de her ne kadar da umudumu yitirmiş olsam da her zaman küçücük bir ışık vardır. Allah(c.c) büyüktür.

olumlu düşünün ki hayat size olumlu şeyler getirsin kızlar ,"secret" (sır) kitabını okumanızı öneririm, motivasyon için harika bir kitap okumakla birşey kaybetmezsiniz ama çok şey kazanabilirsiniz tüm hayatınızı değiştirebilir

Eklentiler

• SPFavBooks-TheSecret-RhondaByrne.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 49
Evlilik istiyorsanız çabalayın bu yolda ama hayatınızdaki tek çabanız haline gelmesin de. O zaman takıntılı bir hal alır ve sizi bunaltır. Çok da söylenecek söz yok aslında, geri kalanı tamamen nasip. İnşallah bulursunuz doğru kişiyi en yakın zamanda

Bende 26 yaşında ve bekarım. Ben eve gidip hangi filmi izlesem, hafta sonu nereye gitsem diye planlar yaparken, seninle yaşıt evli arkadaşım eve gidince ne yemek yapsam, hafta sonu temizlik yaparım, ayyy ütüyü hangi ara yapacağım diye dertleniyor. Onu öyle görünce ohh be iyi ki bekarım diyorum. Arada arkadaşlarımın düğün zamanlarında o telaşlarını, heyecanlarını görüp özeniyorum keşke bende evlensem diyorum ama bu benim tercihim. Ben evlenmek değil, ayrı eve çıkıp tek başıma yaşamak istiyorum. İleride bir evlat edinip hayatıma devam etmeyi düşünüyorum. Ama maalesef benimde ailem bunları kabul edecek insanlar değil. O yüzden çevremin ısrarcı "evlen" baskısına inat evlenmeyeceğim(!) diye direterek hayatta kalma mücadelesi veriyorum.

hayırlısıyla iş başı yapıp düzenini kurduğun zaman bunları düşünmek için fırsatın olmayacak hatta evlilik sorumluluğu alabilir miyim yaa diceksin ve mucize beklemediğin anda gerçekleşecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…