• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenme teklifine ne şekilde evet cevabını verdiniz

dayanamicam konuscam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2.120
1.396
158
tamam eşiniz, nişanlınız yada erkek arkadaşınız bi şekilde evlenme teklifi etti bunun romantizim kısmını değilde; sizin verdiğiniz EVET şeklini merak ediyorum.. düz bi eveeeeet mi dediniz? yada farklı şekilde mesela; tabiki seninle evlenirim, oluuuur gibi vs. mı?

alternatif cevap şekillerinizi merak ediyorum hanımlar.. biraz özele kaçmıyacaksa duymak isterim

tamam eşiniz, nişanlınız yada erkek arkadaşınız bi şekilde evlenme teklifi etti bunun romantizim kısmını değilde; sizin verdiğiniz EVET şeklini merak ediyorum.. düz bi eveeeeet mi dediniz? yada farklı şekilde mesela; tabiki seninle evlenirim, oluuuur gibi vs. mı?

alternatif cevap şekillerinizi merak ediyorum hanımlar.. biraz özele kaçmıyacaksa duymak isterim

güzel bi konu olmuş devam etmeli bence... :) ben şöyle demeyi düşünüyorum...

sonsuzluk çok çok uzun bi zaman.. o kadar ömrümüz var mıdır ı ıh sanmam.. ama sonsuzluğun bu sınırlı zaman zarfında kalbim attıkça, ruhum bedenimde kaldıkça evet evet evet.. :16:

güzel bi konu olmuş devam etmeli bence... :) ben şöyle demeyi düşünüyorum...

sonsuzluk çok çok uzun bi zaman.. o kadar ömrümüz var mıdır ı ıh sanmam.. ama sonsuzluğun bu sınırlı zaman zarfında kalbim attıkça, ruhum bedenimde kaldıkça evet evet evet.. :16:

O şaşkınlıkla o jadar uzun bi xümle kuranibileceğimi pek sanmıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim bana ilk evlenme teklifi ettiğinde 2 aydır çıkıyorduk benim cevabım : tamam olur da daha erken değil mi aileme nasıl söylüycem ben :)

3 aylık bi ilişkimiz vardı galataya çıkmıştık
ben orda istanbul ayaklarımın altındasın diye dalga geçiyorum
bi anda diz çöktü yüzüğü çıkardı
ben tabi şok oldum
o an söylediği tek bi kelimeyi hatırlamıyorum nasıl evet dedim bilmiyorum:9:
yüzüğü parmagıma taktı benim gözlerimden yaşlar indi naptık biz dedim:9:

3 aylık bi ilişkimiz vardı galataya çıkmıştık
ben orda istanbul ayaklarımın altındasın diye dalga geçiyorum
bi anda diz çöktü yüzüğü çıkardı
ben tabi şok oldum
o an söylediği tek bi kelimeyi hatırlamıyorum nasıl evet dedim bilmiyorum:9:
yüzüğü parmagıma taktı benim gözlerimden yaşlar indi naptık biz dedim:9:

Ohaaa yaaa çok romantik :( darısı başıma

Ohaaa yaaa çok romantik :( darısı başıma

amin canım hiç beklemediğim bi andı ama hep hayalimdi Galatada teklif almak kız kulesinde düğün yapmak:9:
hayalimin biri oldu diğerininde olma ihtimali var sanırım
darısı başına inşallah çok güzel dilediğin gibi bi teklif alırsın:16:

Teklif bile almadım daha :( ayakkabın altına adımı yazar mısın Gökçe benim adım

teklifi bekleme yaa kendini nikahta evet demeye hazırla ben öle yaptım bak.. çoğu etmiyo zira benimde etmedi çok bekledim annesini yolladı direk :52: yazarım kuzum yazarım du not alim kenara :D

teklifi bekleme yaa kendini nikahta evet demeye hazırla ben öle yaptım bak.. çoğu etmiyo zira benimde etmedi çok bekledim annesini yolladı direk :52: yazarım kuzum yazarım du not alim kenara :D

İlahi ya sağlam güldüm :) yaz yaz en silinicek yere kurşun kalemle

Benimki harçlığıyla gitmiş yüzük almış.
Kutuyu saklamaya çalışıyor masanın üstünde bir şeyin arkasına.
Saklamaya çalışırken kutu düştü yere eğildim baktım ne o diye.

Benimki başladı söylenmeye benim yapacağım sürpriz bu kadar olur salak kafam falan :)
O senin işte, evlen benle dedi.

Ben bunun o haline gülmekten evet bile diyemedim.:9:

Benimki harçlığıyla gitmiş yüzük almış.
Kutuyu saklamaya çalışıyor masanın üstünde bir şeyin arkasına.
Saklamaya çalışırken kutu düştü yere eğildim baktım ne o diye.

Benimki başladı söylenmeye benim yapacağım sürpriz bu kadar olur salak kafam falan :)
O senin işte, evlen benle dedi.

Ben bunun o haline gülmekten evet bile diyemedim.:9:

ama çok tatlıymış ki <3

Back