• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Evlenme teklifi olmadan...

Tuuchilini

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
6
0
16
İstanbul
Arkadaşlar, bu Pazar ben de sözleniyorum Allah'ın izniyle. Daha hiç bir hazırlık yapamadım ne kıyafetim ne hediyeler :( Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Bir de biz evliliği beraber kararlaştırdık, henüz evlenme teklifi bile almadım bu yüzden. Böyle olmasından rahatsız değilim ama sanırım her kızın hayali güzel bir sürprizle evlilik teklifi almak ve bazen televizyonda falan görünce içim bir burkuluyor. Ömür boyu içimde ukte olarak kalmasından çok korkuyorum. Aslında o tek taşı alıp teklif edecekti ancak tek taşı annesi almak istemiş sanırım sözde takacak. Bu durumda söz zaten Pazar günü olduğundan evlenme teklifi etmesinin de imkanı pek kalmıyor. Onunla her şey çok güzel, çok ama çok mutluyum ama aklımda bu konulardan dolayı bazı soru işaretleri var. :(

önemli olan sevdiğin insanın seninle bu aşamaya gelmiş olması,teklif tabiki önemli ama asıl önemli olan ciddi olması bence buna takılma o günü güzel geçirmeye bak :)
şimdiden hayırlı olsun....

önemli olan sevdiğin insanın seninle bu aşamaya gelmiş olması,teklif tabiki önemli ama asıl önemli olan ciddi olması bence buna takılma o günü güzel geçirmeye bak :)
şimdiden hayırlı olsun....
Aynen katılıyorum evlilk teklifi dedigin nedirki keyfine bak kafanı meşgul etme boşuna mutluluklar :nazar:

bizde evlenme teklifi olmadan evlendik:1:
ilk tanıştığımız günden beri duygularımız bizi evliliğe götürdü çok da mutluyuz Rabbime bin şükür:nazar:
her genç kız istiyor öyle filmlerde ki gibi sahneleri yaşamak ama olmasa da oluyor yani,çok görüyoruz öyle cancanlı süprizli teklifler alıp 2 günde ayrılanları önemli olan duyguların gerçekliği
Allah mesut etsin:16:

bende henüz evlenme teklifi almadım. nişanlıyım, hatta dini nikahımızda kıyıldı. düğünümüz yaza olucak, salonuda tuttuk. hayırlısıyla evlenmeyi tamamlıyoruz :1: ama son güne kadar bir teklif beklemiyor değilim. ama etmezsede canı sağolsun, teklif edip karar aşamasına gelmeden aldı beni :D aslan kocişim benim :1::nazar:

Di mi? Ya ben de düşününce zaten normal evliliklerde bile öyle büyük sürprizlerle evlilik teklifleri biraz zor geliyor. Bu teklif dışında Allah'a şükür hiçbir problemim yok, pek de kafaya takmamalıyım. Fikirleriniz için çoook sağolun. İnşallah her şey sorunsuz olur, güzel geçer :) Şimdiden çok heyecanlanmaya başladım bile. Uzaktan göründüğü gibi değilmiş hiç :))

Ben 5.5 sene önce tanıdım sevdim,evlilik sözümüzü o zaman verdik :) İlk ve sonsun dedim o kadaaaar :) YANİ evlenme teklifi felan gereksiz şeyler, kız isteme de ailece size evlilik teklif ettiklerinin göstergesidir :D

Huzurluysan takılma bunlara..
Sözlenmek için can atan o kadar kız var ki..
Ben evlenme teklifimi nişandan sonra aldım.. Belki sana da bir süpriz olur bilemezsin..

bende evlenme teklifi almadan evlendim. ilk günden ciddi bakildi iliskiye, evlilik niyetiyle baslandi zaten.
söz nisan nikah derken arada kaynadi gitti, cünkü esimin bana sormasi gerekmedi hic evlenmek istedigimi biliyordu
ama benimde icimde ukte kalmadi degil, bi keresinde hayatimda hic evlenme teklifi almadan gidecegim dedim sakasina
oda evlendikten nice sonra cok romantik bi konusmayla evlenme teklif etmisti duygularini cok güzel ifade ederek...

bence olmasada takma kafana, ondan daha önemli o kadar cok sey varki böyle prosüdürlere takilip moralini bozma.
o seni seviyorsa, sen seviyorsan gerisi hikaye inan...

bence takilma bu kadar. Bize ilk gunden ciddi basladik sonra aileler falan tanisti soz nisan derken evlendik. Firsat olmadi yani.Sonucta bizim kulturumuzde ailemiz izin verince evleniyoruz ve evlenmeden birlikte bir hayat yasiyamiyacagimiza gore evlilik kacinilmaz son.

Bazen sakasina takaliyorum diyorum bende evlilik teklifide neymis ben anlamam oyle seylerden annesi babamdan istedi babamda verdi evlendim :D Isin asli oyle degil tabi seviyorduk birbirimizi ailelerde uygun gordu evlendik.

Eger gercekten hevesin varsa nisandan sonra dersin hayatim ben dugunden once bir evlilik teklifi bekliyorum yoksa dugun gunu kabul etmem diye takilirsin aklina getirirsin.

niyetler belliyse iş oraya doğru gidiyor zaten..bir bakıyorsun nikah masasında..niyetini sözle değilde evvelinde
niyetiyle göstermiş oluyor karşındaki..

hayırlı olsun..:16:

Ben de evlilik teklifi almadan kendisini söz,nişan vs. planlarının içinde bulan biriyim ve her ne olursa olsun bu konuya önem veriyorum cunku hayatımda bir kere olacak bir şey bu sonuçta ve hayatımı birleştireceğim insandan da bu konuda özenip kafa yormasını isterim neyse ben bunu nasıl ima ederim diye düşünürken geçen hafta bulundugumuz mekanda bi evlilik teklifine şahit olduk ben de o sırada alkolu biraz fazla kacırmıştım onun verdiği cesaretle sanırım herşeyi söyledim benim bi evlilik teklifim bile yok öküzlük kanına işlemiş ayrıntılı düşünemiyorsun heralde vs. vs. diye biraz sitem ettim. O da düşündüm etmeyi ama herşey kendiliğinden gelişince gerek kalmadıgını düşündüm yoksa sana bi evlenme teklifi borcum var dedi ama bakalım artık evlenme teklifi olmadan söz möz yok sana dedim :47: zorla ince fikirli olmasını sağlamaya calısıyorum resmen ama ne fayda eder öküz her yerde öküz :47::50:

Ben de almadım o teklifi..
Boşver kalpleriniz bir, ömür boyu huzurunuz olsun

Back