Nikah evlenme sağlık raporu Acil

Dün gittim tahlillerimi yaptırdım ardından aynı gün verem savaşa da gittim film sonucum 10 dk'da çıktı neyse aldım sonra bugün tahlil sonuçlarım için gittim hem raporu hem de sonuçları almak için ama henüz çıkmadığını söyledi akşam internetten baktım tam kan sayımınına bakılmış evlilik için gerekli tahlillerin karşısında değerlerim yazması gerektiği halde çalışılmadı yazıyordu neden çalışılmadı yazar evlilik sağlık raporu istediğim halde o çalışılmadı yazıyor çözemedim sebebini canımı sıktı sebebini çözemedim

Henüz işleme alınmadı demek sanırım ama şaşırdım. Ben şimdi bile sağlık ocağında tüm degerlerime baktiriyorum ertesi gün sabah çıkıyor sonuç. Ne kadar acele ederseniz aksilikler çıkıyor ya öyle olmuş sizinki de

evlenme raporu işlemi nasıl il il farklı olur anlamıyorum.
biz de geçenlerde aldık raporu. benden ne kan aldılar, ne film istediler, hiç bişey. sadece nişanlımdan kan aldılar. 3 gün sonra raporu aldık.

biz de geçenlerde aldık raporu. benden ne kan aldılar, ne film istediler, hiç bişey. sadece nişanlımdan kan aldılar. 3 gün sonra raporu aldık.
Talasemiye bakıyorlar kanda ve eğer birinizde yoksa diğerine gerek kalmıyor hasta olmuyor ama taşıyıcı oluyor o yüzden sizin dr unuz sadece birinize bakmış

Talasemiye bakıyorlar kanda ve eğer birinizde yoksa diğerine gerek kalmıyor hasta olmuyor ama taşıyıcı oluyor o yüzden sizin dr unuz sadece birinize bakmış
evet ama bu konudaki arkadaştan da kan alınmış. bundan bahsediyorum. uygulama farklı ve bence bu saçma.

Ben bizzat işlemleri yapıyorum
Biz yönetmeliğe uyuyoruz çünkü bizi denetleyen müdürlük böyle istiyor.
1. si ayrı ayrı rapor alamıyorsunuz.
Aynı yere basvurmanız gerekiyor
Aile hekimleri + toplum sağlığı merkezine gitmeniz gerekiyor
Başvuracağınız belediyenin size evrak vermesi gerekiyor
En doğru sonucu nikah kıyacağınız belediye ile alabilirsiniz. Telefonla görüşün ve işlemleri sorun, yardımcı olurlar

Aslında alınması gerekiyor, yapılan uygulama yanlış ama belediyelerin tercihi bu yöndeyse yapılacak birşey yok.

Artık farklı bir kurumdan da kayıt / onay aldırıyoruz.
Sürekli sistem değişiyor.

Aslında alınması gerekiyor, yapılan uygulama yanlış ama belediyelerin tercihi bu yöndeyse yapılacak birşey yok.

Artık farklı bir kurumdan da kayıt / onay aldırıyoruz.
Sürekli sistem değişiyor.
nişanlım kan verdi sadece. 3 gün sonra raporu aldık ve başvuru yaptık.
2018 eylülde kuzenim evlendi mesela. eskişehirde. onlar sadece kan vermişler, rapor sonucunu beklemeden kan verdi belgesi ile nikah başvurusu yapabilmişler.

il il böyle farklılık göstermesi bence saçma. insanlar bocalıyor işte böyle. standart olmalı.

Biz herkese aynı davranmaya ve yönetmeliğe uymaya dikkat ediyoruz, ayrı olması bencede saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…