Ben hastaneden alindigini hic duymadim valla. Daha 6 ay once yaptirdim 1 gun surdu . Bence hiic baska yerlere gitme saglik ocaginda bi kanla hallediliyo.Evlilik sağlık raporunu devlet hastanelerinden hangi bölümden randevu almam gerekiyor sağlık ocağında uzadığını duydum nişanlımda sormuş devlet hastanesinden al dedi aile hekiminde işlemler uzun sürüyormuş acil bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar kafam fazlasıyla karıştı nişanlım başka şehirde ben başka şehirde zor oluyor ayrı şehirlerde bir an önce bitsin şu işlemler kurtulalım
Asıl devlet hastanelerinde iş uzar biz de eşimle farklı sehirlerdeydik süreç hiç uzamiyo sabah gidiyosunuz evlilik için rapor almak istediğinizi söylüyorsunuz kan veriyorsunuz ertesi gün sonuç çıkıyor Dr da sorun yoksa raporu yazıyo buEvlilik sağlık raporunu devlet hastanelerinden hangi bölümden randevu almam gerekiyor sağlık ocağında uzadığını duydum nişanlımda sormuş devlet hastanesinden al dedi aile hekiminde işlemler uzun sürüyormuş acil bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar kafam fazlasıyla karıştı nişanlım başka şehirde ben başka şehirde zor oluyor ayrı şehirlerde bir an önce bitsin şu işlemler kurtulalım
Once nikah dairesine gidiyosunuz resim ve nufus cuzdani ile o islemleri baslatip size saglik raporunu imzalatacaginiz kagidi veriyor sizde saglik ocaginda gidip onu imzalatiyosunuz.Çok teşekkür ederim salı günü gidicem nişanlımda yarın halledicek ayrı şehirlerde olunca kafalar karışıyor peki nufüs kayıt örneğini nikahı kıyacağımız belediye den çıkartıracağız sanırım nişanlımın ikamet ettiği yerde kıyılacak nikahımız sağlık raporu için resim istiyorlar mı ve aile hekimi rapor u verdikten sonra sağlık bakanlığından da alınması gerekiyor mu onay belgesi
Olmuyor diye biliyorum canim sonuçta onun verecegi kagida imza gerek.başvuru yapmadan alamıyormuyuz bu raporu nişanlımla aynı şehirde değiliz evrakları tamamladıktan sonra başvuru yapıcaz
Kendi bağlı olduğunuz belediyenin sayfasında evlenme işleri gibi bişey olması lazım orada belediyenin ne istediği yazar fotoğraf istiyolar ayrıca biyerden onaylatmaniza gerek yok. Biz İstanbul'da kiymaya çalıştık bize geç verdiler bizde kocaeline ikametgah aldırıp ertesi gün kıydık eğer zaman yetseydi aynı gün de kiyarim demişti görevli. Nüfus kayıt örneği ikametgah vs e devletten aldıkÇok teşekkür ederim salı günü gidicem nişanlımda yarın halledicek ayrı şehirlerde olunca kafalar karışıyor peki nufüs kayıt örneğini nikahı kıyacağımız belediye den çıkartıracağız sanırım nişanlımın ikamet ettiği yerde kıyılacak nikahımız sağlık raporu için resim istiyorlar mı ve aile hekimi rapor u verdikten sonra sağlık bakanlığından da alınması gerekiyor mu onay belgesi
saglik ocagindan aile hekimliginden diye biliyormEvlilik sağlık raporunu devlet hastanelerinden hangi bölümden randevu almam gerekiyor sağlık ocağında uzadığını duydum nişanlımda sormuş devlet hastanesinden al dedi aile hekiminde işlemler uzun sürüyormuş acil bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar kafam fazlasıyla karıştı nişanlım başka şehirde ben başka şehirde zor oluyor ayrı şehirlerde bir an önce bitsin şu işlemler kurtulalım
Ben tüm evraklarimi İstanbul'da temin etmiştim ikametgah da dahil. ikimizin de ikametgahı farklı sehirdeydi.esim tayin olduğu şehirde ev tuttu kendi ikametgahini oraya aldırdı ben de ikametgahim o şehirde olmamasına rağmen tüm evraklarimla gidip nikahı kıydık sonradan ikametgahı aldırdım . Birinizin ikametgahının nikah kiyulacak yerde olması yeterli .ikametgah' ı aldırabiliyormuyuz nikah olmadan alamıyormuşuz nişanlım onu sormuştu bende araştırdım eğer aldırsaydık hiç uğraşmadan ikimizde nişanlımın ikamet ettiği ilçede kıyacaktık onu nasıl yaptınız olmazsa ikametgah ı mı nikahtan önce aldırıp orada sağlık raporunu falan beraber halletmiş oluruz
İstanbul'da kesinlikle ikinizde olmalısınız demişti yetkili ama Gölcük'te öyle olmadı sen gel evrakları teslim et ben sana gün veririm hemen eşin nikaha gelsin yeter dediler sağ olsunlar. Benim eşim çok yoğun çalışıyordu nikah için bile öğleden sonra izin alıp geldi o yüzden her şeyi ben halletmistim.bütün bu evrakları teslim ederken belediye ye başvurduğumuzda benimde olmam gerek sanırım sadece nişanlım evraklarımı alıp başvuruda bulunabilir mi yoksa beraber mi belediye ye gitmemiz gerekir
Rica ederim mutluluklarçok teşekkür ederim yardımın için
Sağlık ocağında kolayca halletti aile hekimim. Belki bizim şanstı ama hiç zorlanmadan hallettik.Evlilik sağlık raporunu devlet hastanelerinden hangi bölümden randevu almam gerekiyor sağlık ocağında uzadığını duydum nişanlımda sormuş devlet hastanesinden al dedi aile hekiminde işlemler uzun sürüyormuş acil bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar kafam fazlasıyla karıştı nişanlım başka şehirde ben başka şehirde zor oluyor ayrı şehirlerde bir an önce bitsin şu işlemler kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?