evlenme nedeni

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
bir erkek bir kadınla onun hiç bir zaman değişmeyeceğini düşündüğü için evlenirmiş...

bir kadın da bir erkekle onu değiştirebileceğine inandığı için evlenirmiş...

benim hayatım da duyduğum en doğru sözlerden biri.. katılanlar!!!!!:içelim::içelim:

• Konu Sahibi EU1

:içelim:katılıyorum kadınlar kolay kolay değişmez erkekler de değiştirilmez ya dacok becerikli olacaksın yapan kadınlara helal olsun:lepi:

• Konu Sahibi EU1

ben sevdiğim adamın herzaman yanımda olmasını istediğim onunla aynı evi paylaşmak istediğim için evlenirim herhaldeyerimseniben

• Konu Sahibi EU1
katılmıyorum ben. çok sevdiğim aynı evii. bi ömrü paylaşmayı ve çocuklarımın babası olmasını istediğim için evlendim. onu hiç değiştirmeye çalışmadım.. mutluluk ancak böyle mümkün diye düşünüyorum. ayrıca değiştirmeye çalışanların da başarılı olabileceklerini pek sanmıyorum.

• Konu Sahibi EU1
ben onu oldugu gibi kabul ettim
neden değiştireyim ki
begenmiyorsam başkasıyla evlenirdim

• Konu Sahibi EU1
evet o kişiyi olduğu gibi kabul etmek edebilmek gerçekten de en güzeli belki de ama hiç beyenmediğiniz huyu yok tu flört yada nişanlılık döneminde..
yani ne bilim en basit rengi ona gitmeyen bir gömlek giyerken ilk zamanlarda aklınıza gelmedimi evlenince bunu giydirmem,yada ne bilim sizin sevdiğiniz bir yemei sevmese aynı evde ben yapınca sever diye içinizden geçirmediniz mi?
sizin sevmediğiniz tv maç dizi neyi bekarken çok sevse ,evlenince nasılsa izlemez izlemek isterse ben onun ilgisini dağıtırm diye geçmedimi aklınızdan:)

• Konu Sahibi EU1
geçmedi desem inanırmısın arkadaşım.. hakikaten ben onu olduğu gibi sevdim. onun üzerinde güsel durdu o hiç beğenmediğm kıyafetler.. onunla birlikte büyük keyif verdi bana maç izlemek... o bana ben ona saygı duyduk da evlendik.. değiştirmeye çalışmadan.. allahımdan diliyorum hiç değişmeyelim.. bugünki gibi bi ömür birlikte yaşayalım..:1hug:

• Konu Sahibi EU1
ya bence önemli olan erkeklerin kadınlar için kendileri gibi düşünmelerini beklememek kadınlarında erkekler için kendileri gibi düşünmelerini beklememek...kadın ve erkekler birbirinden apayrı varlıklar...

ben de dahil olmak üzere birçok bayan bizim gibi düşünmelerini istiyoruz daha duygusal olmalarını falan filan ama bu mümkün olmuyor onlara bu duygusallık saçma bile gelebiliyor.

herkes kendi gibi olsun kimse kimseyi değiştirmesin bence....

• Konu Sahibi EU1
nasıl gördümse nasıl sevdimse onun için evlendim,değiştirmeyi hiç düşünmedim.sadece evlendikten sonra sevmediğim bşkaç huyu çıktı ortaya.hala varlar ama eskisi kadar abartılı değil.yuvarlanıp gidiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…