- 2 Ekim 2018
- 144
- 89
- 13
- 25
- Konu Sahibi Kahvekolik-R
-
İddialaşmamak derken anlamadımİddaalaşmamak ama bunu yaparken çok ta müdahale ettirmemek gerekli diye düşünüyorum. Benimde önümüzdeki yaz düğünüm var bakalım neler olacak
Teşekkürler.Sevgi herşeyi halletmez.aileleri takı tokanin napilacagina karıştırmayın.alışma sürecindeki tartışma ve kavgayı bosanma olarak yorumlamayin.herkes benim ailem cici deyip bi yere cekmesin.ortalık karsacaksa anneler cocuk bakmasin.benim şahsi tavsiyem.ev giderlerini paylasin ikinizde çalışıyorsanız.ama parayı birlestirmeyin sonra birlesince kocam biriktirdigimiz paradan anasina babasina han hamam aldi oluyor.eve anne babayı sürekli cagirmayin.anne baba dahil maddi islerinize akraba bulastirmayin.herkes düzgün vakit evinde olsun.otel değil o ev.
Benim sormak istediklerim var yardımcı olur musunuz
Sevgilimle evlenme kararı aldık bunu yapmazsanız pişman olursunuz. Bu şekilde davranırsanız rahat edersiniz. Ailelere bu şekil yaklaşırsanız sıkıntı çekmesiniz tarzında tavsiyeleriniz nelerdir? Deneyimlerinizi yazıp yardımcı olur musunuz?
Bizim salon küçük olduğundan yemek masası yok. Arkadaşlarım söz&nişan yapıp masa hazırlıyor. Ben masa hazırlamasam tuhaf olur mu illa süslü masa olmalı mı? Bu arada nişan istemiyoruzEğer yardımcı olabileceksek tabiki sorunuz nedir?
2019 yaşında mısın?
Sebep?hemen evlenmeyin.
Sebep?
Kendinden ve eşinden eminsen. İleriye yönelik baktığında kafana oturduysa. bir mesleğin varsa. Yaşıtlarından daha olgun düşünüyorsan ve sorumluluk sahibiysen evliliğin ağırlığını taşıyabileceksen özellikle de ailenin rızası varsa neden erken olsun? Çok genel konuşuyorsunuz bence.20 yaş evlenmek için erken çünkü
Kendinden ve eşinden eminsen. İleriye yönelik baktığında kafana oturduysa. bir mesleğin varsa. Yaşıtlarından daha olgun düşünüyorsan ve sorumluluk sahibiysen evliliğin ağırlığını taşıyabileceksen özellikle de ailenin rızası varsa neden erken olsun? Çok genel konuşuyorsunuz bence.
EVLENME KARARI ALAN çiftlere önerinizi sormuştum. Evlenmelimiyim diye sormamıştım ama teşekkür ederim.çünkü genellenebilecek bir mevzu.
öneri istemişsiniz, ben de verdim. siz öneriye kapalıysanız neden konu açıyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?