• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme isteği

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.210
1.516
133
34
Merhaba arkadaşlar,
34 yaşında bir insan olarak artık evlenmek istiyorum.
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Şimdi ben bu durumu yeni iş yerindeki arkadaşlarıma açmak istiyorum ama çok utanıyorum.
Yani henüz tam bir samimiyet ortamı oluşmadı.
Bunun için bana yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar,
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Şimdi ben bu durumu yeni iş yerindeki arkadaşlarıma açmak istiyorum ama çok utanıyorum.
Anlamadım yeni iş arkadaşlarınıza evlenmek istiyorum uygun aday varmı diye mi soracaksınız???
Bu kadar değil , gözünüz bu kadar kararmış olamaz, olmamalı.Yillarca konuşulacak dedikodu malzemesi olursunuz sakın lütfen sakın........

Böyle bi tanıdığım vardı çevresi için çok yorucuydu sürekli tanıdık tanımadık herkese söylerdi, kesinlikle önermem zamanla bu isteğinizi belirtisiniz ve eminim nasibiniz sizi bekliyor

Böyle bi tanıdığım vardı çevresi için çok yorucuydu sürekli tanıdık tanımadık herkese söylerdi, kesinlikle önermem zamanla bu isteğinizi belirtisiniz ve eminim nasibiniz sizi bekliyor
Bana da normal gelmiyor ana bu şekilde öneriler olunca ben de fikir almak istedim.

Merhaba arkadaşlar,
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Biraz daha zaman geçsin.Nasıl onlara hemen güvenebilirsiniz.Bi zaman sonra size evlenme konusunu onlar açarlarda niyetinizin olduğunu ama karşınıza size uygun insanlar çıkmadığını yeni taliplere de açık olduğunuzu belirtiirsiniz .Laf lafı açmış gibi olur.Doğrudan evlenmek istiyorum derseniz komik olabilir.

Merhaba arkadaşlar,
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Bence henüz tanımadığınız samimi olmadığınız iş arkadaşlarınıza bu durumdan bahsetmeyin. Hatta hiç söylemeyin derim. İş dışında gidebileceğiniz bir kurs, kafe vb farklı bir ortam iyi gelebilir. Arkadaş ortamınız yok mu? Evli kız arkadaşlarınızın tanıdığı kişiler de olabilir

Back