- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
10 bin demiş sanırım arkadaş.
Bende 10 bin demek istedim ama yazamamisim :)))
10 bin az degil mi evlilik icin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 bin demiş sanırım arkadaş.
Sadece nikah yaparlarsa, 1-2 eşyaları da varsa yaparlar sanırım.Bende 10 bin demek istedim ama yazamamisim :)))
10 bin az degil mi evlilik icin.
Ah be arkadaşım.
Evlilik sürecinde olan biri için söylüyorum ki (her şeyi kıtı kıtına almak zorunda kaldığımı eski konularımdan görebilirsin) sadece kız tarafının yapacağı masraf aha o 10bin. Ki ben eşyaya falan durumum yetmedi karışamadım.
Düğüne masraf gözü ile bakmıyorum getirisi de çok.
Kaç yaşındasın? Örnek vermek gerekirse misal bilezik yapılması gerek, sevgilin yapabilecek mi bunu? 10 bin ile ile hangisine koşacaksınız...
Ben düğün yapmayacağım için olabilir :)1000 le evlenemezsiniz degilmi baska birikim.felam varmi ne yapacaksiniz :)
Zaten biz kararı almıştık ama maddi gücümüz yoktu.. Şimdi çok şükür onu hallettik.Kredi + evlilik = ne ??
bu kadar önemli bir karar sizin çekeceğiniz krediye mi bakıyordu.
Mutluluklar ne diyelim
İşe başladı canım :) o yüzden krediyi çektik. Bende çok şükür çalışıyorum zaten :)eş adayın işe başlasaydı... durumları toplasaydınız. kredinin dönüşü faizli oluyor biliyorsunuz. ödeyemezseniz evliliğiniz tehlikeye girer.
Ben göremediğim bir şey olduğunu sanmıyorum, belki de vardır. Ama sizlere bir kızın kredi çekmesi garip geliyorsa bence hiç garip değil. Sonuçta hayat müşterek olacaksa şimdiden olmalı değil mi ?Sizden başka kimse sevinmiyor. Kk kadınları haset mi dersiniz yoksa bu işte sizin göremediğiniz bi tuhaflık mı var orası size kalmış.
Yok zaten başka bir borcun altına girmicez normalde bende krediyle evliliğe karşıydım ama kendisi farklı şehire taşınınca uzaklık oldu. Böylede olsun istemiyoruz.. Ben ödeyebileceğimize inanıyorum :))baska borcun atına girmezseniz odersiniz zaten 10000 lirayı..mutuluklar dilerim umarım bir daha hic aksilik cıkmaz
Bütçen ne ise harcaman da o olur
Bilezik vs ne önemi var burda konular vardı ödünç aldık
Sahte taktık diye
10 bin ile 2+1 ev çok rahat döşenir üstüne de 2-3 binlik salon düğünü yapılır yaşadığım büyük şehirde
Gösteriş için takısı olmasın vakko ya da benim adını telaffuz dahi edemediğim markadan gelinliği olmasın fark etmez
Her şeyin en iyisini isterseniz 10 bin yetmez ama bendeki bu derseniz yeter
Mutluluklar
Erkek arkadaşım işe girdi ben atlamışım o kısmı kusura bakmayın :) ben çalışıyorum çok şükür gelirimde kendime göre iyi :) düğün zaten sevmediğim için kendimde de olsun istemiyorum :) ev eşyası olarakta düğün paketi düşünüyorum zaten kiracı olucaz çok abartılıya kaçmaya gerek yok :)aklın yolu bir arkadaşlara katılıyorum,çalışmayan bir adam,kredi çeken aşık bir kız ve kredi ödenebilecek mi, bu arada sevgiliniz işe girse,sizde düğün olayına girmeden sade bir nikah yapsanız ve belki kredi olayına da girmemiş olursunuz, evinizin eksiklerinide zamanla tamamlarsınız, ayağınızı yorganınıza göre uzatın, ve erkek arkadaşınız işe girmeden evlenmeyin bence
Tebrik ederimmmmmm. Ömür boyu mutluluklar
Kredi konusunu hiç kafana takma. Biz de krediyle evlendik. Evlenme kararı aldığımızda ikimizde de 5 kuruş para yoktu, aksine bir ton borcumuz vardı. 3 yıl vadeli kredi çektik ve evlendik. Evlilik sonrasında borçlarımızı kapadık ve şu an kredi taksidi ödüyoruz. Öyle böyle ödenip bitiyor merak etme.
Ben düğün yerine nikah yapıcam .. Neleri yetiştirebilirim söyleyeyim.. Düğün paketi, yüzükler, gelinlik, damatlık, kına nikah :) birkaç da takılacak takı :) bence hepsine yetecektir eminim :)Ah be arkadaşım.
Evlilik sürecinde olan biri için söylüyorum ki (her şeyi kıtı kıtına almak zorunda kaldığımı eski konularımdan görebilirsin) sadece kız tarafının yapacağı masraf aha o 10bin. Ki ben eşyaya falan durumum yetmedi karışamadım.
Düğüne masraf gözü ile bakmıyorum getirisi de çok.
Kaç yaşındasın? Örnek vermek gerekirse misal bilezik yapılması gerek, sevgilin yapabilecek mi bunu? 10 bin ile ile hangisine koşacaksınız...
Teşekkür ederiiiimmm :))) yok canım niye üfleyeyim sonuçta hayat müşterekse şimdiden olsun :)mutluluklar
aşkın en sevdiğim yanı..
bir başkası olsa kredi çektim diye öfler püfler