evleniyorum lakin yardım :)

murorose48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
29
13
3
47
benım derdımden daha önemlı cok dert var ama danısmak ıstedım 3 aya kadar evlenıcem ama once kılo mu versem (70 kg yum 10 kg fazlalık var) saçlarımı mı yaptırtsam (kaynak var cıkartsam mı ) karar veremedim en öncelıklı olan kısım nedır salakca soru kabul edıyorum fazla sert elesstırı olmasın :)

Kilo ver. Sacini bir sekilde halledersin. Kaynaklarla falan iskence etme kendine. Gereksiz bir sey.

Oncelikle ayna karşısına geçin ve kendinize gülümseyin, kendinizi sevmeniz için iyi bir başlangıç olabilir :)

Sağlık için kilo verebilirsiniz bunu düğün için değil daha rahat bir hayat sürmek adına yapın .

Şimdiden hayırlı olsun , mutluluklar..

Kilo verirken saçınıza da yoğun bakım uygulayın. Bunların hepsini bir arada götürebilirsiniz. Çok yıpranmışsa keratin bakımı olabilir. Yada hindistan cevizi yağı, zeytinyağı badem yağı gibi yağlarla bakım yapabilirsiniz böylece saçınız sağlıklı bir görünüme kavuşur. Ödem atıcı sular hazırlayıp ve yürüyüş ile kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz. Mutluluklar şimdiden.:)

Ha kaynağı çıkartın bence unutmuşum yazmayı sadece bakım yapın bir süre. Düğüne son 1 ay kala tekrar yaptırabilirsiniz kaynak.

kızlar cevaplar ıcın sagolun lakın sonuc ıkısı de para da:) bırısı spor salonu ve dıyetısyen 300 tl gıbı dıgerı de kuaför 300tl gıbı DD ondan acep hangısı kazansın önce onden dedım

tesekkurler :) bakımı denıycem umarım sonuc alır ben cıtıcıt almayı dusunuyorum ama bılmıyorum o da mahveder mı acaba sacı

Az az sık sık ye ekmeği bırak yeter. Verirsin Zaten. Spor olarak da pilates yap hiç olmazsa sıkılaşırsın.

o zaman sporunu kendin yap özellikle açık havada..

Az az sık sık ye ekmeği bırak yeter. Verirsin Zaten. Spor olarak da pilates yap hiç olmazsa sıkılaşırsın.
ekmek seker tuz ve yag zaten hıc yok bende hazır yıyecek grubu hayatıma sokmuyorum hıc bır saglık sorunum olmadıgı tam tersıne hareketlı olmama ragmen 70 ne alt ne ust delırcem

10 kilo ne kadar fark eder ki hele de gelinlik gibi bi seyin icinde. Dışarıda yürüyüş yapip parayi kuafore verebilirsin.

saçla kilonun ne bağlantısı varki ikisini de yapabilirsin. saçi hemen ama kiloyu vermen zaman alır.

İkisini de yaptırma niyetin varsa ne fark eder ne zaman paranın gittiği ikisine de gidecek sonuçta, ha biri önce ha biri sonra. Zaten 1 ayda 10 kg veremezsin, 3 ay boyunca düzenli diyetisyene para ödemen lazım. Ha sadece bunlardan birini yapacaksan kilo tabii ki, saç her daim yapılabilir düğünde güzel bir saçın olabilir ama gelinliğe sığmamak kilolu gözükmek daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…