- 10 Mart 2017
- 29
- 13
- 3
- 47
- Konu Sahibi murorose48
-
tesekkurler :) bakımı denıycem umarım sonuc alır ben cıtıcıt almayı dusunuyorum ama bılmıyorum o da mahveder mı acaba sacıKilo verirken saçınıza da yoğun bakım uygulayın. Bunların hepsini bir arada götürebilirsiniz. Çok yıpranmışsa keratin bakımı olabilir. Yada hindistan cevizi yağı, zeytinyağı badem yağı gibi yağlarla bakım yapabilirsiniz böylece saçınız sağlıklı bir görünüme kavuşur. Ödem atıcı sular hazırlayıp ve yürüyüş ile kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz. Mutluluklar şimdiden.:)
kızlar cevaplar ıcın sagolun lakın sonuc ıkısı de para da:) bırısı spor salonu ve dıyetısyen 300 tl gıbı dıgerı de kuaför 300tl gıbıDD ondan acep hangısı kazansın önce onden dedım
o zaman sporunu kendin yap özellikle açık havada..kızlar cevaplar ıcın sagolun lakın sonuc ıkısı de para da:) bırısı spor salonu ve dıyetısyen 300 tl gıbı dıgerı de kuaför 300tl gıbıDD ondan acep hangısı kazansın önce onden dedım
ekmek seker tuz ve yag zaten hıc yok bende hazır yıyecek grubu hayatıma sokmuyorum hıc bır saglık sorunum olmadıgı tam tersıne hareketlı olmama ragmen 70 ne alt ne ust delırcemAz az sık sık ye ekmeği bırak yeter. Verirsin Zaten. Spor olarak da pilates yap hiç olmazsa sıkılaşırsın.
kızlar cevaplar ıcın sagolun lakın sonuc ıkısı de para da:) bırısı spor salonu ve dıyetısyen 300 tl gıbı dıgerı de kuaför 300tl gıbıDD ondan acep hangısı kazansın önce onden dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?