evleniyorum ama korkularım çok fazla

havaylapek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
267
-19
26
merhaba kızlar. 2 hafta sonra evleniyorum. ama ilk gece korkusu çok fazla. bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor. vajinusmusa yakalanmaktan korkuyorum. bir de kendi evimizde değil balayında olacak çünkü düğünü başka şehirde yapıyoruz. tavsiyesi olan var mı? kadın doğuma gittim özel bir hastaneye evlilik öncesi için. şu an bir sorun yok dedi göbekten bakınca

merhaba kızlar. 2 hafta sonra evleniyorum. ama ilk gece korkusu çok fazla. bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor. vajinusmusa yakalanmaktan korkuyorum. bir de kendi evimizde değil balayında olacak çünkü düğünü başka şehirde yapıyoruz. tavsiyesi olan var mı? kadın doğuma gittim özel bir hastaneye evlilik öncesi için. şu an bir sorun yok dedi göbekten bakınca
Canım kafanda kurma kesinlikle. O güne rahat hazirlan ve partnerin ile bol bol on sevişme yapın. Eğer olmazsa. Vemjaine adlı sprey var vajinaya sıkıp 20 dk bekletip ondan sonra ilişkiye girebilirsiniz. Ben 9 ay sonunda bu uyuşturucu spreyi buldum. Hiç vakit kaybetmeyin ilk deneme ikinci deneme olmaz ise bunu mugakkak yapın. Hatta eczaneden önceden alın dursun.

Canım tadını çıkar işte ne güzel balayı dinlen gez asla düşünme akışına bırak anlamıyor zaten insan nasıl olduğunu kendiliğinden gelişiyor. Abartıldığı gibi olmadığını göreceksin zaten yaşayınca. Mutluluklar şimdiden🌺🌺

Canım kafanda kurma kesinlikle. O güne rahat hazirlan ve partnerin ile bol bol on sevişme yapın. Eğer olmazsa. Vemjaine adlı sprey var vajinaya sıkıp 20 dk bekletip ondan sonra ilişkiye girebilirsiniz. Ben 9 ay sonunda bu uyuşturucu spreyi buldum. Hiç vakit kaybetmeyin ilk deneme ikinci deneme olmaz ise bunu mugakkak yapın. Hatta eczaneden önceden alın dursun.
Spreyle uyuşturmak ne alaka neler anlatıyorsunuz öyle? Bırakın insanlar akışına bırakıp hissedip zevk alsın. Kendi keşfedecek her beden aynı mı? Yada ten uyumu?
Sanki vajinusmus olmuş da çözüm sunuyorsunuz iyice kafasına soktunuz zaten korkusu o.
Kayganlaştırıcı jel deseniz anlarım da sprey nedir iyice soğuyacak ilişkiden zevk almadan. Tek mesele girmesi mi yani?

Spreyle uyuşturmak ne alaka neler anlatıyorsunuz öyle? Bırakın insanlar akışına bırakıp hissedip zevk alsın. Kendi keşfedecek her beden aynı mı? Yada ten uyumu?
Sanki vajinusmus olmuş da çözüm sunuyorsunuz iyice kafasına soktunuz zaten korkusu o.
Kayganlaştırıcı jel deseniz anlarım da sprey nedir iyice soğuyacak ilişkiden zevk almadan. Tek mesele girmesi mi yani?
Yazdığımı okumadınız herhalde. Hemde bu hesap sorma curretini siz nerden buluyorsunuz. Korkmayın diyorum zaten hazırlayın kendinizi dedim. Türkçeniz yok mu sizin.

Yazdığımı okumadınız herhalde. Hemde bu hesap sorma curretini siz nerden buluyorsunuz. Korkmayın diyorum zaten hazırlayın kendinizi dedim. Türkçeniz yok mu sizin.
'İkinci deneme olmazsa muhakkak deneyin spreyi ' derken siz bu bilimsel ifadeyi kime göre neye göre verdiniz mesela?
Bence siz cinsel tavsiye yerine bol kitap okuyun aksi halde 'cüret' kelimesini 'curret' olarak kullanmaya devam edersiniz üstelik benim Türkçe bilgimi aşağılarken. Bir de noktalama işaretleri var işinize yarayabilir soru sorarken mesela. İyi okumalar 🌺🌺

'İkinci deneme olmazsa muhakkak deneyin spreyi ' derken siz bu bilimsel ifadeyi kime göre neye göre verdiniz mesela?
Bence siz cinsel tavsiye yerine bol kitap okuyun aksi halde 'cüret' kelimesini 'curret' olarak kullanmaya devam edersiniz üstelik benim Türkçe bilgimi aşağılarken. Bir de noktalama işaretleri var işinize yarayabilir soru sorarken mesela. İyi okumalar 🌺🌺
☺️ Telefon bu şekilde yazdığı aklıniza bile gelmiyor. Bilimsel olarak da yazdım ayrıca. Yıllardır bol bol kitap okuyorum çok şükür. Size de öneririm.

1 yıllık evliyim o korku Bende de oluyordu . İlk gece kayganlastirici jel olmadığı için yapamadık daha sonra eşim benim hazır olmamı bekledi gezdik eğlendik düğün yorgunluğu derken 1 hafta uyuduk dinlendik. Daha sonra ben ablamla bu durumu paylaşınca jel kullan yoksa canın yanar demişti. Eşime jel almasını söyledim aldı ve gerçekten çok faydası oldu . Aslında jelden ziyade iş kasmamakta rahat olmaktan geçiyor psikolojik yani nasıl olduğunu bile anlamadım sonra hafif bir sizlama ve yanma hissetmiştim üstelik benim kizlik zarimda kalındı çok kanamam oldu ama agri hissetmedim

☺️ Telefon bu şekilde yazdığı aklıniza bile gelmiyor. Bilimsel olarak da yazdım ayrıca. Yıllardır bol bol kitap okuyorum çok şükür. Size de öneririm.
Profile kitap resmi koyunca mı bu fikre ulaştınız 😂 Bilimsel olarak yazdığınız ifadenin kaynakçasını almak isterim.

Her şey ilk geceden olacak diye bir şey yok . Kendini şartlama,önce birbirinize alışın.Rahat ol zaten balayına gidiyorsunuz anın tadını çıkar. Tüm balayını,düğün gününü bunu düşünerek zehir etme kendine :)
eşin de anlayışlı bir insansa zaten bir iki güne zamanla aşacaksın korkularını bi bakmışsın olmuş bitmiş her şey,herkes mutlu ..

5 aylik evliyim. Ilk geceden hic korkmuyordum hic bir sorun yasamam zannediyordum. Ama okadar acili gectiki. Kendimi kasmaktan sanirim bikac ay bu sekilde devam etti. Birlesme oluyordu ama aci cekerek bitmesini bekliyordum. Bikac dr a gittim hepside zamanla alisir gecer dediler. Hatta doktorlardan biri jel verdi oda mantar yapti malesef. Jel kullanmamanizi öneririm. Kendinizi kasmazsaniz sorun olmaz bence. Kesinlikle pskolojik olarak kendinizi rahat birakin yoksa iskence haline gelebilir

X