Evleniyorum ama içim rahat değil

Evlenince de size yalan söyler,alıştirin kendinizi Artık dönemem çok sıkıntılı cümle korktugunuz kim????

Bi de yalanı kullanma biçimine bakın.
Söz konusu evladındır, ailendir, çok sevdiğin biridir, onu korumak adına yalan söylersin mesela (Ne kadar etik olduğu tartışılır), koruma amaçlıdır. İşte ne bileyim iki arkadaşı küsüşmüştür, araları daha da açılmasın diye onlar arasındaki lafları az değiştirirsin "Yok kötü bir şey demedi öyle" filan dersin oysa demiştir. Barış olsun diye yumuşatırsın mesela, bu da kendince bir iyi niyet yalanıdır. Baskılayıcı, yasaklayıcı bir unsur vardır üzerinde artık benliği işgal altındadır, sınırları çiğnendiği için tepkisel olarak yalan söylemek vardır vs. Bu konudaki yalanlar ise baya baya kişisel çıkar için sarf edilen yalanlar, çok ucuz hareketler.

Size yalan söylemediğini nereden biliyorsunuz? Ayrıca neden geri dönemeyesiniz? Ama en önemlisi gerçekten öğretmen misiniz?

Çoğu erkekte gözlemdeiğim bir durum o kadar saçma geliyoki bana ne gerek var yani bu yalanalra çok saçma ve uğraştırıcı bence. Erkeler değişikler

Ne alakası var yansam buraya konu mu açarım ailelerimiz çok mutlu yaşlı insanlar onları düşünüyorum ne kötü kalplisiniz

Baslamişsiniz simdiden aileleri bahane tutmaya.
Cocuk olunca cocuk olmasa 1 dk durmam tayfasindan olacaksiniz.
Size yalan söylemedigini nereden bilebilirsiniz henüz yalani ortaya cikmamiştir. Bu kadar kolay her önüne gelene bir seyler uydurmaya alişmiş insan size de yalan soyler, söyleyecektir. Utanmadan sizin yaninizda yapiyor.

Son düzenleme:
Bu adamla nasıl çocuk yetiştireceksiniz ?
Ahlaklı olmayı , dürüst olmayı nasıl öğretecek çocuğuna ?

Evlilik bu .
Şu an ayrılmak en kolayı inanın .

Boşanmak çok çok daha zor .

Bu kadar çok ve rahat söylüyor olması tabiki çok rahatsız edici. İleride sizin istemediğiniz şeyleri yaparken de size karşı rahatlıkla yalan söyleyebileceğini gösteriyor bu durum.
Ayrıca nasıl bu kadar eminsiniz size yalan söylemediğinden? Adam çatır çatır yalan söylüyor büyük bir rahatlıkla, gerekli gereksiz hem de :)
Yakmayın başınızı. Evlilik bu, kolay değil. İçinize sinmeyen hiçbir durumun içinde bulunmayın.

Bence de içiniz rahat olmasın. Adam kendi çıkarı için hemen yalana başvuruyor. Aklına da geliyor şaka gibi. Bu adama dürüst, sözüne güvenilir diyemezsiniz.

Yani siz illaki evleneceksiniz madem, ömür boyu söylediklerine tam olarak güvenmemeye hazır olun. Bu yaptıkları küçük şeyler sanıyorsunuz ama o iş öyle değil.

Son olarak, bu söylediği yalanlarla şahane karmalar oluşturuyor. Bu küçümsediklerinizin bile ilahi sistemde iadesi var yani. O, durumu kurtardım diye kendiyle övünüyordur yalancı çoban ama yanına kalmayacak bilsin bunu da.

Şimdi sana yalanı yok, herşey güzel. Evlendikten sonra geç kaldı diyelim aradın, ne söylerse söylesin inanmayacaksın. Harcamayı fazla yaptı diyelim sebebine inanmayacaksın. Kısacası hiçbir lafına inanmayacaksın. Ne olacak?

maalesef şimdi size yapmıyor ama ileride size yapmayacağının garantisi yok, hatta yapmasa bile sizin içinizde hep bi şüphe olacak yalan mı acaba diye.

bana pek masum gelmedi zatüreyim falan, ya da ne biliyim askerden yeni geldim bariz yalan, hani durumum yok dese çözülecekken konu yalan söylüyor, bunlar beyaz yalan değil.

bence annenizle bi konuşun bu durumu, ailenizin bi haberi olsun, konuşarak karar verin, ben olsam yalan söyleyen biri ile evlenmek istemezdim.

Arkadaşına söylediği yalan dışındakiler olabilir geldi bir çok insan bu tarz yalanlara başvuruyor. Park yeri için de yalan söylemesine pek gerek yokmuş başka yere park edebilirmişsiniz ama kuyumcu veya satıcılara yeri geliyor bende yalan söylüyorum çünkü düğün için sıkışık olduğuna inanmıyorlar ya da düğünü olanı dolandırma kafasindalar genel olarak esnafımızda bu özellik var o yüzden bende ne için alıyorsun ne yapacaksın diye soran esnafa genelde yalan söylerim çünkü dolandırılmak hoşuma gitmiyor Arkadaşıma böyle bir yalan söylemezdim, Park yeri konusunda da yalan söylemezdim ama etrafta çok fazla söyleyen insan görüyorum o yüzden çok yadırgamadım

Yalanı alışkanlık hâline getirmiş insandan korkarım ben. Şu an söylediği yalanlar pembe yalan gibi masum gözükse de ilerleyen zamanlarda sizin hiç farkedemeyeceğiniz şekilde ustaca
ve çok rahat şekilde yalanlar söyleyebilir. Kısacası güven vermiyor. Ayrılarak doğrusunu yapmış olursunuz. Nişanlılık süreci bunun için var, iyice emin olmak için. Bu yüzden kimse sizi yargılayamaz.

Adam bildiğiniz yürüyen yalan makinesi olmuş,bunun devamıda gelir şayet evlilik olursa ki olmaması daha sağlıklı.
Dönemem derken?

Yeni bir arkadaş konu açmıştı nisandan 3 gun sonra ayrıldık diye konusunu okuyun daha ortada nisan bile yok bence ayril ailenede gerekli açıklamayı yap,yalan söylüyor diye kimse evladinin mutsuz olmasını istemez, isterse peripadisahinin oğlu olsun babaniz değil siz evleneceksiniz içinize sinmeyen seyleri gormezden gelmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…