Ağda dışında hiç birini yapmadım.Agdayida 5 yıldır yapmıyorum. Lazer epilasyon en temizi öneririm.ağda 14 yaşlarımda annem denemişti çok morarmıştı. kendisi tüy dökücü kremle yapıyor.ben de öyle yaptım bir kaç kere onun dışında bir doktordan duymuştum belli aralıklarla makasla kısaltmanız yeter diye.
traş bıçağı düşündüm ama alt kısımları nasıl yapılıyor onda.yardımcı olur musunuz lütfen .
evet çok düşükk ağda işte hiç dayanamıyorum.jilet yapıyım dedim geçen gün .hani bayanlar için olan jiletlerden ondan bile içim huylandı .Valla canım lazere git kurtul en iyisi. Acı eşiğin düşükse buz lazere git mutlaka. Acayip etki ediyor
ağda da hangisini kullanıyorsunuz? büyük ihtimalle doğru çekemediğim için olmuyor.yakın zamanda bacağıma denedim.veet ağda bandı.olmuyor ya çekemiyorum.bacağı jiletle hallediyorum da genital bölge için ağda yapabilsem süper olacak.sizin kullandığınız ağda hangisi genital için ..ağdada da mesela alt kısımlar nasıl oluyor.Ağda dışında hiç birini yapmadım.Agdayida 5 yıldır yapmıyorum. Lazer epilasyon en temizi öneririm.
Agdadayken pembe olan teneke kutularda satilani kullandım. ayriyeten bant aldım. Çubuk spatula ile ince ince sürüp bezi yapistiriyordum sonra da parmaklarınla bastırıp fazla oyalanmadan paralel şekilde çekiyordum. Eğer lazeri tercih etmezsen ağdayı çok bekletmeden yap 3 4 tane çıksa bile hemen sür çek öyle olunca yoğun olmadığı için acımıyor daha kolay oluyor .Alt kismada ince şerit halinde sur dıştan içe olacak şekilde basla ağda soğumadan çek bezi.ağda da hangisini kullanıyorsunuz? büyük ihtimalle doğru çekemediğim için olmuyor.yakın zamanda bacağıma denedim.veet ağda bandı.olmuyor ya çekemiyorum.bacağı jiletle hallediyorum da genital bölge için ağda yapabilsem süper olacak.sizin kullandığınız ağda hangisi genital için ..ağdada da mesela alt kısımlar nasıl oluyor.
Onun arasında kalma ihtimali oluyor ve can yakıyor o sadece bacak ve koltuk altı için kullanılabilir bence. Yine de rahat etmek ve kurtulmak istersen lazer e git derim hiç uğraşma agdayla falan. Kac yasindasin bu arada ? Dugunun yakin mi ?bir de şu epilatörler var ya onlar da gğya acısız falan yazıyor üstünde ama inanılmaz bir acı
evet çok düşükk ağda işte hiç dayanamıyorum.jilet yapıyım dedim geçen gün .hani bayanlar için olan jiletlerden ondan bile içim huylandı .
buz lazeri araştırıyım.ya bir de lazer yaptırsan bile hamilelikten sonra hormanlar değişiyor ya tekrar çıkar diyorlar.bir de lazerden öncede jiletleyin diyorlar ya ben jilet nasıl yapılıyor onu bilemiyorum.tamam üstünü bir şekilde yaptık da altı nasıl olacak
hamileyim lazer yasak jiletle eğilip yapamıyorum ve tüy döküxü kremlerde kimyasal var kullanamam.Yani sizin 1 yolunuz kapalı benim her yolumağda da hangisini kullanıyorsunuz? büyük ihtimalle doğru çekemediğim için olmuyor.yakın zamanda bacağıma denedim.veet ağda bandı.olmuyor ya çekemiyorum.bacağı jiletle hallediyorum da genital bölge için ağda yapabilsem süper olacak.sizin kullandığınız ağda hangisi genital için ..ağdada da mesela alt kısımlar nasıl oluyor.
24 yaşındayım.belli değil en azından 1 senesi var ama işte panik yaptım.onu seviyorum da ama evliliğin bir sürü olayı var. bunları istiyor muyum emin değilim.evlenmekten korkuyorum galiba biraz.Onun arasında kalma ihtimali oluyor ve can yakıyor o sadece bacak ve koltuk altı için kullanılabilir bence. Yine de rahat etmek ve kurtulmak istersen lazer e git derim hiç uğraşma agdayla falan. Kac yasindasin bu arada ? Dugunun yakin mi ?
jilet yaparken alt kısımlar nasıl yapılıyor hazır yapan bilen birini bulmuşken sorayım.hamileyim lazer yasak jiletle eğilip yapamıyorum ve tüy döküxü kremlerde kimyasal var kullanamam.Yani sizin 1 yolunuz kapalı benim her yolumkuaföre gidip ağda yaptırıyorum canım gayet temiz oluyor kuaförünün elide hızlıysa değmesin kimse keyife 5-6dkika acı çekyosun 1 ay rahatsın
Tras edince kıllar az uzayınca kuloda diken gibi giriyor kaşınıyor ya. Lazer veya ağda tercihim ama imkanın varsa lazere git agdada sağlıklı bir şey değil aslında ve doktorun doğru demişağda 14 yaşlarımda annem denemişti çok morarmıştı. kendisi tüy dökücü kremle yapıyor.ben de öyle yaptım bir kaç kere onun dışında bir doktordan duymuştum belli aralıklarla makasla kısaltmanız yeter diye.
traş bıçağı düşündüm ama alt kısımları nasıl yapılıyor onda.yardımcı olur musunuz lütfen .
Hiç almadinmi daha önce özel bölgeni? 1 sene iyi bir süre hazır olup olmadığını anlarsin nasılsa.24 yaşındayım.belli değil en azından 1 senesi var ama işte panik yaptım.onu seviyorum da ama evliliğin bir sürü olayı var. bunları istiyor muyum emin değilim.evlenmekten korkuyorum galiba biraz.
Jilet için lazere gittiğimden biliyorum şöyle söyleyeyim. Önce üst kısmı köpükle üstte aşağı doğru al jileti sıkça su ile yika üst kısım bitince yine alt kısmında önce üstten alta yapıyorsun temizlenince 1 turda hafifçe ( tutup gererek) alttan üste doğru yapıp bitiriyorsn. En son arada kalan bir kisim var onun icin hafif oturur pozisyonda arka taraftan almaya calis .Daha sonra ön tarafan arasini acarak asagidan yukariya hafifce aliyosun.Fazla üst üste yapma tahriş olurjilet yaparken alt kısımlar nasıl yapılıyor hazır yapan bilen birini bulmuşken sorayım.haa kuaför de dediğiniz gibi 5 dkysa baya iyi.bir de şey var işte başka birine açmak istemiyorum ama o olmasa da lazerde açıcaz bu gidişle.ama işte o da hamilelikte gider.
bu arada şimdiden hayırlı olsun bebeğinizz Allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin
tüy dökücü kremle almıştım işte çok önceden onun dışında makasla kısalttımHiç almadinmi daha önce özel bölgeni? 1 sene iyi bir süre hazır olup olmadığını anlarsin nasılsa.
çok teşekkürler.Jilet için lazere gittiğimden biliyorum şöyle söyleyeyim. Önce üst kısmı köpükle üstte aşağı doğru al jileti sıkça su ile yika üst kısım bitince yine alt kısmında önce üstten alta yapıyorsun temizlenince 1 turda hafifçe ( tutup gererek) alttan üste doğru yapıp bitiriyorsn. En son arada kalan bir kisim var onun icin hafif oturur pozisyonda arka taraftan almaya calis .Daha sonra ön tarafan arasini acarak asagidan yukariya hafifce aliyosun.Fazla üst üste yapma tahriş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?