Arkadaşlar merhaba, ben şu an nişanlıyım ve evlenmek üzereyim. Düğün tarihim belli değil ama. Bunun sebebi atanma durumumun olmasından dolayı. Nereye atanacağım ve ne zaman atanacağım belli değilken bir tarih belirlemedik. Şimdi ben atandim bir şehre. Düğün hazırlıklarına başlayalım dedik nişanlımla. Öncelikle ev eşyası meselesi kafamı çok karıştiriyor. Eşyaları ortak mı alacağız yoksa bir kısmını kız tarafı ailesi bir kısmıni erkek tarafı ailesi mi? Hangisi daha mantıklı. Diğer bir sorum da, ben 1 aya işe başlayacağım. Kiraya çıkmam lazım ve nisanlima bir ev bulup en azından temel eşyaları koyalım ben de düğüne kadar orada kalayım dedim. Nihayetinde düğünü hemen yapamayacağız. Bahar aylarında yapsak her türlü bir eve cikmam ve orada yaşamam lazım. Bu cikacagimiz evin kirasını benim ödemem gerekliymiş. Kalmadığı evin kirasını aylarca odemek istemiyormuş. Aylarca dediği de en fazla 1-2 ay. Bu yüzden biraz tartıştık. Ben evi biz tutuyorsak ve orada yaşayacaksak en azından masrafların paylaşılması gerektiğini düşünüyorum çünkü ben de ilk etapta zorluk çekeceğim orada kalırken. Ailem yanımda beklemeyi teklif etti ama bu durumda bile ben kiranın ve evin masraflarının ailemin ödemesini doğru bulmuyorum. Ben de hemen maaşimi alamayacagima göre kiraya çıkarken ödenecek olan depozito vs vs bunların ücretinin en azından nişanlimin ödemesini uygun biliyorum. Onun sonuçta bir işi var hali hazırda. Atandığim şehirde özel sektörde çalisiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?