İlişkiye başlamadan önce Yıldız haritasina bakanlardanimEvlenmeden önce astroloji uyum analizi yaptıran var mı? Veya ücretsiz harita yorumlayabilecek var mı?
Kesinlikle mantikliİlişkiye başlamadan önce Yıldız haritasina bakanlardanim
Ahahah yıldız haritasi önemli özellikle erkeğin marsı beğendiği özellikteki kadınları gösteriyor evlilik icin de 7. Evinize bakabilirsinizKesinlikle mantikli
Google a yıldız haritası yazın yorumcuya tıklayın doğum tarihi ve doğum saati bilgilerinizi girin çıkıyor bütün gezegenleriniz yukselen alcalaninizNasıl oluyor bu işler bu konuya Fransızımbiraz anlatırsanız bakayım sksjdj
Ben nıye hıc bısey anlamıyorum haritadan yaaAhahah yıldız haritasi önemli özellikle erkeğin marsı beğendiği özellikteki kadınları gösteriyor evlilik icin de 7. Evinize bakabilirsiniz
Ay hemen bakayım teşekkürlerGoogle a yıldız haritası yazın yorumcuya tıklayın doğum tarihi ve doğum saati bilgilerinizi girin çıkıyor bütün gezegenleriniz yukselen alcalaniniz
Ben bunu biliyorumAhahah yıldız haritasi önemli özellikle erkeğin marsı beğendiği özellikteki kadınları gösteriyor evlilik icin de 7. Evinize bakabilirsiniz
Aynen net olursa tam çıkıyorAy hemen bakayım teşekkürlerDoğum saati tam net değilse bakılmıyor değil mi?
Evet %90 doğru çıkıyorSizce doğru çıkması mümkün mü hanımefendi
7. Ev neyi ifade ediyor? Yani oradaki burç özelliklerini mi dikkate almak gerekiyor?Ahahah yıldız haritasi önemli özellikle erkeğin marsı beğendiği özellikteki kadınları gösteriyor evlilik icin de 7. Evinize bakabilirsiniz
Mesela 7.eviniz ne sizin7. Ev neyi ifade ediyor? Yani oradaki burç özelliklerini mi dikkate almak gerekiyor?
AkrepMesela 7.eviniz ne sizin
Yani akrep burcuyla mükemmel bir evlilik ciddi ilişkiniz olur Ama yine su grubu olan balık ve yengecte okeydir
Anladım teşekkür ederimYani akrep burcuyla mükemmel bir evlilik ciddi ilişkiniz olur Ama yine su grubu olan balık ve yengecte okeydir
astrolojı eğitiminiz var mı?Yani akrep burcuyla mükemmel bir evlilik ciddi ilişkiniz olur Ama yine su grubu olan balık ve yengecte okeydir