Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenirken astroloji uyum haritası yorumlatan var mı? Doğru çıkıyor mu?
aslında 7. evi kesen burçtan ziyade yönetci gezegene bakılır, saturn uranus veya Plüton gibi güçlü gezegenlerden açısı var mı ayrıca bakılır, 7. evde hangi gezegen var buna göre yorum yapılır
mesela benim 7. evim boğa ve ay boğa da yerleşmiş durumda güvence isterim maddi manevi ama saturn 180 lik yapıyor ve ilişkilerim hep uzun oldu ama hep sıkıldım ayrıldım... çok fazla kombinasyon var
aslında 7. evi kesen burçtan ziyade yönetci gezegene bakılır, saturn uranus veya Plüton gibi güçlü gezegenlerden açısı var mı ayrıca bakılır, 7. evde hangi gezegen var buna göre yorum yapılır
mesela benim 7. evim boğa ve ay boğa da yerleşmiş durumda güvence isterim maddi manevi ama saturn 180 lik yapıyor ve ilişkilerim hep uzun oldu ama hep sıkıldım ayrıldım... çok fazla kombinasyon var
Doğrudur ya o dereceler benim hep kafamı karıştırıyor ogrenilcek çok şey var astrolojide Ben hap bilgi olarak aldiydim astroloji eğitimli arkadaşımdan .Ama derecsleri pek bilmiyorum