Evlenirken aile ile evleniyorsun ??

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
Derler..
Evlilik karari aldigim kisinin ailesi cok ilgisiz daha once bahsetmistim.henuz nisan soz olmadi zaten orada asiri bir destek beklemiyoruz ama cocuklarina karsi asiri ilgisizler.kisa bir issizlik donemi gecirdi. biri bile arayip oglum ne yaptin diye sormadi..yardima ihtiyaci oldugunu soylemedigi icin yok diye dusunuyorlar.biz aile baglari cok sıkı bir aileyiz.bu tavirlari diger konularda da devam ederse dengeyi nasil kurucam??ailesine karsi ofke halinde suan.evlenince gitmicez diyo..

Ailesi hakkinda cok buyuk seyler soylemesede cok dolu oldugunu soyluyor peki neden konusmuyosun dedigimde biriktiriyorum diyor..nasil davranmam lazim evli arkadaslarim ? Bazen o kadar uzuluyorum ki haline.en son ne zaman gorustuler bilmiyorum.onda da zorla git diye israr ettim.ailesinden biri demiyor ki ziyarete gidelim.aklim durdu..ben kalabalik civil civil bir aile olmayi cok istedim cunku bende yalniz buyudum hep..bana tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim

Insanogluda bikerede elindekiyle mutlu olmayi bilse keske. Ailesini taniyormusun? Nereden biliyorsun seveceginizi? icli disli olsaniz ortalik civil civil mi olacak yoksa huzursuz mu olacak? Millet bikiyor surekli kaynana gormekten, gorumce cart curt ziyaretinden, olan olaylardan.
Birak zorlama onu gorusmesi icin. Kendi isterse gorussun. Ailesiyle baglari iyi degil diye evlenmeyi askiya almayi dusunmuyorsun heralde.

Siz karışmayın. Size ne kadar ters gelirse gelsin bu durum karışmayarak dengeyi kurarsınız ancak. Anneni ara babanı ara dedeni neneni ara vs demeyi kadınlar ilgi manasında anlıyor ama kocaman adama vefayı hatırlatmak zorlamak ne kadar akılcı?

Benimki yalnizca temenni aslinda zorlama yok..belki karsi tarafta cok kiriliyo bilemiyoruz ki..tabiki vazgecmek gibi dusuncem yok sadece nasil bir yol izlemem gerektigini bazen anlamiyorum..iyice kotuye giderse nisan evlilik donemlernde gerginlikler artar diye korkuyorm

Sen dua et de o ailesiyle alakali olmayan adam evlendikten sonra anam anammm diye gezmesin ortalikta. Bu forum cok gordu boyle tipler. Ayrica emin ol sık gorustugundede hersey cıvıl cıvıl olmayacak. Mesafe her zaman iyidir, madem maddi yonden de beklentiniz yok en iyisi mesafeni korumak

Ara demedim hic bayramda en azindan git demistim suan yorum yapmiyorum konusunu acmamaya calisiyorum hatta cunku cok uzuluyor..o zaman ciddi anlamda ben bile ofke duyuyorum

Sirf konusmasinlar diye hicbir seye karistirmicam modunda aslinda baya bir zorluk bizi bekliyor..

Sizin karismaniz gereken birsey yok bence ille goruşsun, ille iyi olsun diye uğrasmayin ailesini tanimiyorsunuz neticede. Nisanliniz sizden iyi biliyordur. Bu yola aile destegine guvenerek cikmadiysaniz nisanliniz biseyleri kendi yapacaksa birşeycik olmaz. Senin onun ailesi den beklentin varmis gibi geldi ayrica bana.

Evlenince çok değerli olur sevdiğin adam onlara karşı hiç sıkıntı etme. Kör ölür badem gözlü olur derler ya o mesele tecrübe ile sabit emin ol... bu kadar da kasma kendini bırak ne olursa olsun, sen sevdiğin ile mutluysan gerisi önemli değil. Ayrıca aile ile de evleniliyor sözüne katılmıyorum yok öyle bisey. O düşünceyi aklından çıkar canım

Bizimkilerde de o mantik vardir hep.ailesi anasi babasi..yahu adamin anne babayla zaten ilgisi yok gorusleri bile o kadr zit ki..

Ara demedim hic bayramda en azindan git demistim suan yorum yapmiyorum konusunu acmamaya calisiyorum hatta cunku cok uzuluyor..o zaman ciddi anlamda ben bile ofke duyuyorum
Siz öfke duymayın ne gerek var. O evlat olarak sıkımtılıysa bu sizi etkilemesin buna mahal vermeyin. Hiçbi şekilde git vs demeyin. Onların ilişkisine en uzakta durun bakın. Şu an yapabileceğiniz sadece anasına babasına insan olarak saygı duymanız. Müdahale etmeyin. Size muhtemelen garip geliyor ama evlenince anlarsınız.

Anlamaya calismaktan baska yol yok zaten 2 yildir bende onunla anlamaya calisiyorum baslarda hic anlamiyordum ama zamanla bak anladinmi gordunmu neden diye sordukca oturtuyorum taslari..bakalim daha neler yasayacagiz

Bizimkilerde de o mantik vardir hep.ailesi anasi babasi..yahu adamin anne babayla zaten ilgisi yok gorusleri bile o kadr zit ki..
Aile ile de evleniliyor sözü erkek ya da kız tarafına cesaret veriyor karışması için çok ciddiyim. Böyle sacma bir lafı kim çıkarmışsa Allah bildiği gibi yapsın!!! Yok gülüm takılma böyle şeylere senin ailen nerde bunun ailesi diyebilir bu çok normal bir tepki ama aile karşına alır açıklama yaparsan eminim anlayış gösterirler. Sevdiğin adam iyiyse gerçekten tanıdığına inanıyorsan salla gitsin ailesini. Sen eşine eşlik yapacaksın onlara değil

Başlığa istinaden cevap veriyorum. Çünkü, bağımsız çocuk yetiştiremiyoruz. Aileler bir çocuk yetiştirdiğinde bütün hayatına katılma yetisini kendine görebiliyor. Sonra açılan konular, ay kaynanam onu dedi ay bunu dedi..
Bir tek kadınlar da değil, geçen yolda duydum adam en yakın arkadaşına anlatıyordu
Ulan bir b.ku da anasına anlatmasa dişimi kıracağım diye.
Olmayınca olmuyor işte.

Taniyorum 2 yil gecti daha bir kez bana ses yukseltmesi ters bir hateketi ya da yanlisi olmadi..babam ne der bilmiyorum ama once babamla oturmasini saglicm o zaman anlatirsin olani olmayani dedim..benim icin endise duymasinida istemiyorum ailemin cunku cidden yanyana bizim sorunumuz Allahin izniyle cok buyuk olmaz..ya ne sicak yorum yaptiniz sarilasim geldii :)

Iste burda durum tam tersi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…