Evlenip hemen hamile kalanlar :)

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Herkese iyi akşamlar!
3 ay sonra hayırlısıyla evleniyorum. Küçüklüğümden beri hep hayalim erkenden anne olmaktı, çocuğumla abartı bir yaş farkı yerine zaman zaman anne çocuk zaman zaman arkadaş olmak istedim.
Nişanlımla senelerdir birlikteyiz birbirimizi yeterince tanıdık, aynı evde kaldığımız, tatillere gittiğimiz çok oldu o yüzden evin içinde de nasıl olduğunu biliyorum. O yüzden evlendikten sonra en geç 2-3 ay sonra bebek istiyoruz inşallah.
Peki evlenip hemen hamile kalan anneler, siz neler yaşadınız? Pişman oldunuz mu? Yoksa iyi ki de hemen yapmışım mı dediniz, bu konudaki yorum ve düşüncelerinizi çok merak ediyorum, teşekkürler!

Allah aratmadan versin inşallah.
Bizde hemen istemiştik ama 2.5 yıldır bekliyoruz Allahtan hayırlısı..şimdiden mutluluklar

Amin, çok teşekkür ederim.
Canınızı sıkmayın demek istiyorum, Allah hangi zamanı uygun görmüşse o zaman olur ama umarım hemen olur.
Allah sizi ve isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Biz hiç korunmadık ilk geceden itibaren. 7 ay sonra hamile kalabildim ama tekrarlayan düşükler yaptım. Iyi ki korunmamışım en azından şu an tedavilere erken başladık. Tavsiyem ilk günden korunma madem istiyorsun. Zaten severek ve tanıyarak evleniyorsun. Kişilikli erkekler evlenince değişmiyor. Eşim 5 yol önce de aynıydı şimdi de aynı çok şükür.

Aslinda 2-3 ay nisanlim korunacak. Yani ben dogum kontrol hapi falan kullanmayacagim kastettiginiz buydu degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…