sevgili konu sahibi haklı olduğun noktalar kadar haksız olduğun noktalar da var...
ilgi beklemekte, onun biraz daha düşünceli olmasını istemekte sonuna kadar haklısın. sana hiçbir jest yapmamış doğru düzgün. bazıları sadece konuşur ama hep lafta kalır söyledikleri sanırım senin nişanlında böyle biri ayrıca çok da cimri.
gelelim haksız olduğun noktalara... sık sık ne takacaklar diye sormam rahatsız edici bende sinir olurum böyle sık boğaz edilmekten. bilmek istemen çok normal ama yöntemin yanlış. ayrıca ablasına bilet almış bunda ne var. ne demek ona gelene kadar kaç kişi var sonuçta kardeşler. bakın aile ile kendinizi kıyaşlamanız yanlış siz rakip değilsiniz. ailesine uzak demişsiniz ama aile bağlarını siz bilemezsiniz. ayrıca size doğru aktarmamış olabilir. size kendimden örnek vereyim. mesala bende kardeşimle doğru düzgün iletişim kurmam normal zamanlarda ama bir işi düştüğünde ona ilk yardım edecek kişide ben olurum genelde bilmem anlatabilmi mi ne demek istediğimi...
sonuç olarak bence nişanı atmalısınız. çünkü size doğru düzgün ilgi göstermiyor ve cimri. şimdiden kafanızda soru işaretleri oluşmaya başlamış.
takı konusunda, sürekli yanımda konuşuyorlardı. şu kadar para var, şöyle alırız böyle alırız, şurda şu kadar para var diye. ama konuştuklarıyla aldıkları arasında dünyalar kadar fark olunca, işin içinde gösterişmi var diye şüpheleniyor insan. bana deseydiki en başta 2 tane almaya gücüm var, eyvallah derdim. ama lafa gelince herşey bol bol, ama somut birşey yok. ablasına bilet aldı evet ben onda değilim. bana gelince param yok diye kavga çıkartıyor, babası öl dese ölecek. faturalarını ödüyor, kredi kartlarını ödüyor, abisinin arabasını yaptırmış borcu varmışmış, abisi şuanda yeni ev alıyor babası ona yardım edecekmiş. abisi buraya geldiğinde ayranla yoğurdun hesabını yapıyor, ayran daha pahalıymış, yoğurt alırmış, yoğurttan daha fazla ayran olurmuş. işte insanlar 1 liranın hesabını yapıyorken yüzlük yüzlük akıtıyor benimki... sıkışığım baba diyebilirdi, param yok diyebilirdi. durmadan bana param yok diyor çünkü. evet beni gerçekten rahatsız ediyor, doğum günümde 1 dal çiçek almıyor, ama herşeye para var... hadi onu geçtim, işin içinde daha neler var neler... evet ailesi önceden uzaktı, annesi bile diyor, pek gelip gitmezdik diye.