- 19 Haziran 2022
- 69
- 72
- 8
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
-
güveniyorum ona kandırmaz beni anneside ben kendi işimi yaparım demiş yani çocuklarına kendi bakar benceAy dayanamadım gerçekten annesi babası ve abilerinin her işini sen yapacaksin yemek bulaşık çamaşır ütü hizmet ve akşam yorgunluktan ölürken bir odan ve yatağın olmayacak hala neyini anlamiyosunuz
Yok inat ettiniz illa evleneceksiniz benim iki oğlum var birisi 17 diğeri 11 yaşında ve ben çalışmadığım halde evde ne iş bitiyor ne yemek artıyor sürekli iş yapiyorum eşim ve çocuklarda yardımcı arada oğlum yemek bile yapar ama bana gün yetmiyor o kadar kalabalık bir evde ne iş biter ne nefes alınır aklınizı kacirmissiniz siz başka açıklaması olamaz bu inadıngüveniyorum ona kandırmaz beni anneside ben kendi işimi yaparım demiş yani çocuklarına kendi bakar bence
Maşallah iyi güvenin size bir oda versinler yeter öyle anladım ben.güveniyorum ona kandırmaz beni anneside ben kendi işimi yaparım demiş yani çocuklarına kendi bakar bence
Evlen o zaman Niye buraya soruyorsun ki?Korkuyorum çekiniyorum tabii ki bunları ona söyledim hep savunuyor abilerini ister istemez yaşanır diyorum ben suçlu oluyorum ayrı ev deyince paragöz olduğumu düşünüyor ben ayrılmakta istemiyorum ne yapayım bilmiyorum
kesinlikle evlenmelisin bu zamanda nerden bulucaksin boyle aileyigüveniyorum ona kandırmaz beni anneside ben kendi işimi yaparım demiş yani çocuklarına kendi bakar ben
güveniyorum ona kandırmaz beni anneside ben kendi işimi yaparım demiş yani çocuklarına kendi bakar bence
konu sahibnin ciddi olduğuna inanmiyorum kafa buluyo belliMidem bulandı mağara ailesi mi bu
konu sahibnin ciddi olduğuna inanmiyorum kafa buluyo belli
önceki konularda tuafmiş yani konu gercekse bile bunu kabul etmek icin aptal olmak gerekirKesinlikle öyle incelenmeli bu hesap kazen tarafından sapık çıkabilir.
önceki konularda tuafmiş yani konu gercekse bile bunu kabul etmek icin aptal olmak gerekir
tek anne babası da olsa rahat olmazsınız. olmaz. ayrı odanız da olsa rahat olmazsınız. iki gram aklın varsa bunla evlenipte sana 1 defa verilen ömrü ziyan etme.tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız
kız bulunur anne bulunmaz diyen bi adam, sizi ailesiyle aynı evde yaşamaya zorlayan sizin rahatınızı mahreminizi asla düşünmeyen bi adam dört dörtlük öyle mi? siz kafayı yemişsiniz. ha ayrıca madem imkanı yok o zaman evlenip kimsenin başını yakmasın birikimini yapsın öyle evlensin.Neden hala evlenmek istiyorsun demiş bende baştan sona nedenini anlatmayacağım kısaca söyledim gerçekten dört dörtlük biri o da böyle olsun istemiyor imkansızlıktan hep
Ya konu sahibi, herkes sizin gibi vizyonsuz mu, standartsız mi da beğensin Allah aşkınıza.Maddi olarak tabii ki sevmez kadınlar genelde paraya bakıyor ama karakteri beğenilmeyecek gibi değil o yüzden dedim öyle
Bence çok hoş ve modern bir aile. Sakınca göremedim canım tepki gösterenler de belli ki kıskanıyor seni . Yalnız o ev 6 erkek ne kokuyodur dkdjdjcuyumak için kullanacağız odayı ailemle uyuyacaksın demiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?