- 14 Haziran 2018
- 52
- 9
- 26
- Konu Sahibi bedifferent
merhabalar bundan 9 ay önce karşıma biri çıktı benim yaşadığım şehirden 5 6 saat uzaklıktaydı yine de çok sık görüştük çok iyi anlaştık kısa zamanda bağlandık ama onun işi istanbul’da ve işinde de gayet güzel bir konumu var. annem başta benim mutlu hissettiğimi görüp desteklese de 1. ayda bana onlardan uzaklaşacağım için psikolojik baskı uygulamıştı ve ben de daha başındayız en azından çok üzülsem de bu baskıdan kurtulurum düşüncesiyle konuşmayı bırakmak istedim ama o hiç istemedi tekrar görüşmek istedi o görüşmede de bizim için ailemden bir saat uzaklıkta bir yere iş başvurusunda bulunabileceğini söyledi tabi hemen aileme anlattım annemin içi rahatladı ve onaylayarak devam ettik güzeldi derken erkek arkadaşım o olaydan 1 ay sonra da o bize yakın olan yerde çalışan kişilerle konuştuğunu çalışma şartlarının kötü olduğunu işteki konumunun düşeceğini maaşın da daha az olduğunu vs anlattı yani istanbul’da kalmak o açıdan daha mantıklı gözüküyor dedi. ben zaten o zamana kadar baya bağlandığım için aynı şekilde o da yani birbirimize çok sevgi besledik bunu hissediyorduk o yüzden bunun için bırakmak istemedim ama anneme bu konuyu söylediğimde baştan niye öyle dedi madem diye çok üzüldü kandırmış o zaman dedi biz 1 ay annemle tartıştık. annem bana hiçbir zaman ayrıl istemiyorum vs demedi ama sürekli ağladı sürekli mutsuzdu. düzeliyor gibi oluyor yine aynı konu açılıyor bana sarılıp ağlıyor.
biz işi ilerlettik tanışma oldu dün de biz istanbul’a tanışmaya gittik dönüş yolunda uzak diye ağlamış dayanamıcam gibi geliyor diyor(annemle üniden sonra 3 yıldır hep aynı evdeyiz birlikteyiz sık sık gezeriz bana baya bağımlı. annenizin böyle yapması hatalı diyebilirsiniz zaten bence de öyle yani yapısı çok bağımlı ve alıngan maalesef kendi çocukluğundan ve kişiliğinden kaynaklı olarak)
ve ben de sanki gidince ona kötülük yapacakmışım ihanet edecekmişim hissine kapılıyorum. burda sürekli bu başlıkları okudum acaba uzak olmak gerçekten bu kadar zor bir şey mi diye kafayı yicem artık bunları düşünmekten beni çok etkiliyor ve ister istemez ona yansıtıyorum çok sevdiğim biriyle yüzde yüz mutlu bile olamıyoruz
buna benzer durumlar yaşayan var mı ya da uzakta yaşayıp da bu durumu çözenler?
bu arada babam da var ama pek konuşkan değildir sık sık tartışırlar, çevreleri akrabaları da hep burda ve ablam var o da bizim şehrimizde hatta aynı mahalledeyiz. ona öyle baskısı yoktur gelin diye veya onlara çok sık gitmezler. sadece kolay ulaşılabilir olmak istiyor sanırım çünkü bi şey olduğunda hemen gelemezsin senin ihtiyacın olsa biz de hemen gidemeyiz falan diyor. ilerde anlarsın uzak olmanın nasıl zor olduğunu diyor hep.
ablam da farklı şehirdeydi ama geçen yıl buraya geldi ve bana aynı şehirde olmanın güzelliğinden bahsediyordu zaten yeğenime annem bakıyor yorgun olduklarında annem yemek yolluyor veya çağırıyorlar ne bileyim özlediğinde hemen gelebiliyor diye. çocuğu olduktan sonra da insan birini arıyor bazen bunalıyor gerçekten yalnız olunca falan dedi.
biz işi ilerlettik tanışma oldu dün de biz istanbul’a tanışmaya gittik dönüş yolunda uzak diye ağlamış dayanamıcam gibi geliyor diyor(annemle üniden sonra 3 yıldır hep aynı evdeyiz birlikteyiz sık sık gezeriz bana baya bağımlı. annenizin böyle yapması hatalı diyebilirsiniz zaten bence de öyle yani yapısı çok bağımlı ve alıngan maalesef kendi çocukluğundan ve kişiliğinden kaynaklı olarak)
ve ben de sanki gidince ona kötülük yapacakmışım ihanet edecekmişim hissine kapılıyorum. burda sürekli bu başlıkları okudum acaba uzak olmak gerçekten bu kadar zor bir şey mi diye kafayı yicem artık bunları düşünmekten beni çok etkiliyor ve ister istemez ona yansıtıyorum çok sevdiğim biriyle yüzde yüz mutlu bile olamıyoruz
buna benzer durumlar yaşayan var mı ya da uzakta yaşayıp da bu durumu çözenler?
bu arada babam da var ama pek konuşkan değildir sık sık tartışırlar, çevreleri akrabaları da hep burda ve ablam var o da bizim şehrimizde hatta aynı mahalledeyiz. ona öyle baskısı yoktur gelin diye veya onlara çok sık gitmezler. sadece kolay ulaşılabilir olmak istiyor sanırım çünkü bi şey olduğunda hemen gelemezsin senin ihtiyacın olsa biz de hemen gidemeyiz falan diyor. ilerde anlarsın uzak olmanın nasıl zor olduğunu diyor hep.
ablam da farklı şehirdeydi ama geçen yıl buraya geldi ve bana aynı şehirde olmanın güzelliğinden bahsediyordu zaten yeğenime annem bakıyor yorgun olduklarında annem yemek yolluyor veya çağırıyorlar ne bileyim özlediğinde hemen gelebiliyor diye. çocuğu olduktan sonra da insan birini arıyor bazen bunalıyor gerçekten yalnız olunca falan dedi.
Son düzenleme: