- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- Konu Sahibi madamemaya
konu sahibi teee.. sen bu pelini dinleeee..
Dimi ya aklin yolu bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibi teee.. sen bu pelini dinleeee..
bizden para falan istemezler öyle bi düşünceleri yok. Ya öyle yaparız ya böyle diye çözüm üretiyorlar ama sözlümde bana sen ne istiyosun diyor. Allaha şükür basımızı sokucak bi evimiz olacak ama nasıl onıu bilmiyorum hangısı hakkımda hayırlısı olur çözemiyorum. Sözlümde onlar abimin evine gitsin biz burda oturalım yeni evli olucaz diye söylüyo ama.Ben gene de abisinin evine çok güvenmezdim. Hani size bir güvence veriyorlar mı? Alt tarafı dükkana çevirdiği için kira almayacaklarının garantisi var mı? Ailenin olaya bakış açısı ne?
Bakın ne yaparsanız yapın aynı apartmanda olmayın. Kutu gibi küçük bir ev başlangıç için süper. Para biriktirirsiniz, güzel tatillere çıkarsınız kayınailenizle dipdibe olmazsınız.bizden para falan istemezler öyle bi düşünceleri yok. Ya öyle yaparız ya böyle diye çözüm üretiyorlar ama sözlümde bana sen ne istiyosun diyor. Allaha şükür basımızı sokucak bi evimiz olacak ama nasıl onıu bilmiyorum hangısı hakkımda hayırlısı olur çözemiyorum. Sözlümde onlar abimin evine gitsin biz burda oturalım yeni evli olucaz diye söylüyo ama.
babası abisine hem ev hem dükkan vermiş sizce bu durumda bi gariplik yokmu sadece bir ogluna çalışmıs adam :)
Demiyorda görünen köyde klavuz istemiyor. Bence biraz adil olunması gerekir madem öyle cıksın dükkandan kendıne bi yer bulsun. Bende oraya evimi yapıyım :) Hem dükkan sahibi hem ev.bu senin gönül koyacağın bişey değil sözlün diyor mu ayrımcılık yapıyorsunuz diye
Demiyorda görünen köyde klavuz istemiyor. Bence biraz adil olunması gerekir madem öyle cıksın dükkandan kendıne bi yer bulsun. Bende oraya evimi yapıyım :) Hem dükkan sahibi hem ev.
Tabiki beni ilgilendiren bişey değil ben mevzunun zaten hangi evde oturmalıyım kısmına takılıyorum. :) onu gaza getirip ailesine öyle bişey yaptıramam bana yakışmaz. Aramızda bi problem olsun istemiyorum zaten bu zamanlar gergin oluyor. En sıkıntısız nasıl atlatılırsa öyle çözmek isterim.ama bu seni ilgilendiren bişey değil, yok beni ilgilendirir diyorsan ya sözlünü gaza getirip ailesinin üstüne salacaksin ya da direk sen KP e gidip nasıl diğer oğlunuza ev dukkan verip benimkine vermezsiniz diceksin başka yolu var mı
Tabiki beni ilgilendiren bişey değil ben mevzunun zaten hangi evde oturmalıyım kısmına takılıyorum. :) onu gaza getirip ailesine öyle bişey yaptıramam bana yakışmaz. Aramızda bi problem olsun istemiyorum zaten bu zamanlar gergin oluyor. En sıkıntısız nasıl atlatılırsa öyle çözmek isterim.
Istesiginiz biyerde kiraya cikinMerhabalar. Benim sorunum şu sözlümle evlenmeyi düşünüyoruz. 3 katlı bi evleri var orta katta evli abisi,üstte kayınvalidem en alt kattada abisinin ofisi var. Abisinin ıkı sokak arkada da bi evi var ev almış. Abisi gidin benim evimde oturun 10 yıl kira vermeyin diyor. Fakat evi biraz ufak ve alt katlarda. Erkek arkadasımda ailesine siz gidin o evde oturun biz buraya yerleşelim diyor ama onlarda pek oralı değil siz oturun diye baskı yapıyolar. Bende abisinin evinde oturmak istemiyorum kendıme ait bir evim olsun istediğimi yapıyım eksiğim olsun ama benım olsun istiyorum. Abiside pek güven vermıyor yarın bi gün kira ister yada evi satıcam der huzurumuz bozulur diye düşünüyrm. Çevremde aman bırak uzak ol daha iyi diyorlar. Abiside madem ev almış gitsin kendi otursun orayıda bize versin. Babadan hem evi var hemde kendine dükkan yapmış. Bu ne bencillik yahu. Bende buna sinir oluyorum haksızmıyım.?
Çok haklısıız bende aynnen böyle düşünüyorum.yapacağın şey herkesten bağımsız bi evde oturmak
dediğin gibi yarın abisi artık kira verin derse ya da elim sıkışık evi satıcam derse, boşuna aranız bozulacak bakma sen şimdi yüksekten attığına, 10 sene kira vermeyin demiş pehh, evli değil mi o, elti eltiyi cekemez yarın o da kocasının basının etini yer bedava mı oturcaklar diye
Çok haklısıız bende aynnen böyle düşünüyorum.
Aminnn. Teşekkür ederim :)hayırlısı olsun Allah utandirmasin şimdiden mutluluklar
Bababsıın bir dairesinde oturup,diğerini ofis olarak kullanan kişi,kendi diğer evinde oturun 10 yıl kira vermeyin demesi size jest olmuyor.Bu şartlarda bi de kira mı alacak.Merhabalar. Benim sorunum şu sözlümle evlenmeyi düşünüyoruz. 3 katlı bi evleri var orta katta evli abisi,üstte kayınvalidem en alt kattada abisinin ofisi var. Abisinin ıkı sokak arkada da bi evi var ev almış. Abisi gidin benim evimde oturun 10 yıl kira vermeyin diyor. Fakat evi biraz ufak ve alt katlarda. Erkek arkadasımda ailesine siz gidin o evde oturun biz buraya yerleşelim diyor ama onlarda pek oralı değil siz oturun diye baskı yapıyolar. Bende abisinin evinde oturmak istemiyorum kendıme ait bir evim olsun istediğimi yapıyım eksiğim olsun ama benım olsun istiyorum. Abiside pek güven vermıyor yarın bi gün kira ister yada evi satıcam der huzurumuz bozulur diye düşünüyrm. Çevremde aman bırak uzak ol daha iyi diyorlar. Abiside madem ev almış gitsin kendi otursun orayıda bize versin. Babadan hem evi var hemde kendine dükkan yapmış. Bu ne bencillik yahu. Bende buna sinir oluyorum haksızmıyım.?
Evet bir de bu yönü var insanların rahatıda bozulacak. Hakkımda hayırlısı olsun artık ne diyim.Sizin icin yaşlı insanlar duzenini bozup baska eve tasinmazlar.
Siz gidim abinin evinde oturun kucukmus buyukmus onemsemeyin.
Kira vermeyeceginiz icin birikim yapin.
Ilerde bi sorun olursa o evden cikar kiraya gecersiniz.