C
crnnn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi denizderya123
-
benim alttan 70 üstten 75 çıktı...ya zayıflar da daha güzel duruyor zaten.şişman olunursa bi anlamı kalmaz ki göğüsün.yani gösterişli dırmaz:lepi:
ama sende pek zayıfmışsın be güzelim bi kaç kilo alman lazım bencebenim boyum 172 kilom 57 normalim hatta gören zayıfsın diyo kaydirigubbakcemile3 burdaki tavsiyeleri yaparsan büyütürsün benim alt 76 üst 90 oldu inşallah sendede işe yarar :1hug:
zaten ben 47 kiloydum yaz gelince iştahım kapandığı için kilo verdim.47 kilo iken daha iyi duruyorlardı...hem östrojen ağırlıklı beslenicem hem spor yapıcam bunların arasında umarım kilo da alırım.ama kışın bi 55 olmayı düşünüyorum.o zaman tam istediğim gibi olacak.
senin de boyun uzun olduğu için zayıf durduğunu söylüyorlardır.yine de zayıf olmak en iyisi.....tabi 55 kilo halimle olan zayıflığım
haklısın cnm zayıf olunca daha güzel duruyo herşey sende istediğin kiloya ulaşınca hem biraz daha büyürler hemde daha hoş olur gelişmeleri yaz ama vereliniortak
kesinlikle yazacağım...şu an gidip rezene çaıyımı içiyorum!!!:lepi:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile2
kız crnn sen neler yapıon bakim senin yaşın kaçtı bide?????
himmm ablamla yaşıtsın sen kızzz sen büyüttüysen benimde büyür inşallahhh bide sana bişi sorcam ya benim ergenlikten bu yana yani 14 yaşımdan 18 yaşıma kadar diim çok az büyüdü dahada büyümez diolar ama annem büyür dio sencede büyür mü???????
mesela senin 18 yaşında nasıldı şimdi nasıl büyüyor mu ya 23 yaşına kadar falan yani benim şuan avcumu dolduruyo gene şükür var ama ben şöle 80 desteksizi doldirim istiyorum sen gibii
kiloyla bağlantısı nedir bu durumun sizce mesela ben 170 ve 58 kiloyum zayıfsın derler banada kilo alınca toparlarmı acaba?
canım sen zayıfsan ohooo ben 175im 58 kiloyum
ama kiminde kiloyla alakası var kimiyle yok yani kiminin büyüyoo kiminin büyümüyo bünyeye bakıyor
yav bende 75 desteksizi dolduruom ama büyük diil işte zaten 80 destekli kullanıyom şimdi ama banada büyür daha gibi gelio benim 5. sınıfta uçları dik dikti ama 8. sınıfta hasta oldum mesela bende ergenliğe geç girdim hakkaten yaaa millet 7.sınıfta hastaoldu memeler o biçimmm ama bende tık yoktu :jeyyar:
ya zaten bende ewlenmeden 4 ay önce mecbur dr.a gitçem doğum kontrol hapı kullancam e o en az 1 beden büyütüo en azından 2 ay kandırırım benim kocayı heheheh çok pisim yaww :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?