G
Gamzei
Ziyaretçi
- Konu Sahibi denizderya123
neden sarkıyormuş acaba evlenince?
cocuk doğuruncayı anladık ta evlenince neden cinsellikle neden:roflol:
cocuk doğuruncayı anladık ta evlenince neden cinsellikle neden:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız napıyon sewgiline elletiyon muu annen göster ama elletme demedimi sana kııııııııııııızzzzzz :jeyyar:
Çok güldüm yaaaa:)))))))
büyürr büyürr ama o titremeyi anca eşin yaparsa büyür anam söyletme beni şimdikkk :jeyyar:
Orasını bilemicem artık,yaşarsam görücem:)
kızzz bulamadın mı bi koca kızzz o kadar memeyiii kendine mi büyütüyon acık paylaşımcı ol bi koca bulda onada ellet ilerde :roflol::roflol::sm_cool::teytey:
olmayan göğüsle benle evlencek kocanın olacağını sanmıyorum.ilk günden kaçar o yüzden evlnemden biraz büyütelim.mesela bi 80 yapalım.evlenince 90 ı görürüz artık...
ama biz şanslıyız..büyük göğüslüler de evlendikten ve çocuktan sonra göğüslerinden nefret ediyor.biz 90 60 90 kalıcaz ..ben şimdi 75 55 85 im.umarım evlenince kalça da büyümüyordur.orantıyı bozmayalım
cnm göğüs ölçülerin göğüs altından ve göğüs ucundan ölçtüğünde kaç çıkıyor?
cnm zayıfsında o zaman ama önemli olan 75 90 çıkması falan değil alttan ölçtüğündede yaklaşık çıkıyorsa o zaman küçüktür aradaki fark önemli olan opuyorumnanaktan
anladım şimdi ...hemen bi de alttan ölçeyim .. ayy dudak dolgunlaştırmaya takmıştım..6 ay fl uğraştım dolgunlaştırdım..inşllh bunu da başarıcam ..evet zayıf olduğum da doğru.. 1 65 boy 42 kiloym
zayıfsındır dedim çünkü ben alttan yani hiç göğüs olmayan yerden ölçtüğüm halde 76 cm yerimseniben gerçi ben şişmanda değilim ama :)