• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince annemle oturmak istiyorum.

Hiçbir şekilde kabul ettiremedim kızlar.

Sevmek ayrı, aynı evde yaşamak ayrı diyor.

Ben ev açamayacaksam ne diye evleniyorum, zaten eninde sonunda annen bizimle yaşayacak bırak da biz daha ilk andan onunla yaşamayalım diyor.

:KK51:

Nişanlın çok çok haklı. sen bile ewlendiğinde 3ünüz aynı ewde birbirinizi yersiniz...

Eşin sennle her zamn rahat olmak istyck rahat gynmek istycek istediği gibi... ama annenle aynı ewdeyken hiiiç rahat edemycksiniz.... Nişanln çok haklı sewmek farklı aynı ewde yaşamak farklı....

Annene yakn bi yerden ew tutmanız en mantıklısı.... Sakın ısrar etme nişnlına...

Ben ev açamayacaksam ne diye evleniyorum, zaten eninde sonunda annen bizimle yaşayacak bırak da biz daha ilk andan onunla yaşamayalım diyor.

Yerden göğe kadar haklı,sakın gönül koyma.:KK37: İlk zamanların büyüsünü yaşamak ister her insan gibi.

bence olabilir. neden olmasın kadın hastaymış, yalnızmış. gece şekeri çıkar tansiyonu düşer bayılırsa karşı kapıdan nerden anlayacaklar düştüğünü. karşı karşıya da olsa ayrı ev bu. dublex ev tutun bence örnek 1000 yerine 1500 verin. hem kendinize özel alanınız olur. ayrı ev diye diretenler kendi yaşlanınca çocukları istemezse ne yapacak merak ediyorum. bu sadece kız annesi değil erkek annesi içinde geçerli.

Valla da istiyorum, billa da istiyorum.

Benden başka çocuğu yok. Benden başka kimsesi yok. Babamla ayrılar.
Bi' ton hastalığı var, yaşlı ya da bakıma muhtaç değil ama romatolojik olarak çökük durumda, şeker, tansiyon bi yandan...
Babamla hiçbir şekilde görüşmüyorum. Maddi manevi herhangi bir desteği yok. Ayrı ev açabilirim evet ama yok o evin masrafı yok anneme destek derken. Ee yazık değil mi? Yetişemeyedebilirim zaten.
Annemle nişanlımın arası çok iyidir. Zaten her akşam beraberiz, annemin de nişanlımın da birbirlerinden bir rahatsızlıkları yok.
Üçümüz de çalışıyoruz zaten.
Öğlen yemeğinde konuşucam nişanlımla, bana taktik verin nasıl kabul ettirebilirim?
İkisi de "yeni evleniyorsun olmaz öyle" diyecek biliyorum.
Bunu sen istiyorsun.Bu konuda nişanlın da söz sahibi.Baştan keşke konuşsaydın.İstemeyebilir.İstemezse de suçlayamazsın.

Daha 44 yaşına yeni girdi.
Eylülde emekli olacak. Ama çalışmaya devam ederim heralde falan diyor. İşi rahat annemin, 9/5 çalışıyor, h sonu yok, tüm resmi tatilleri var, masa başı iş. Çalışamayacak gibi değil yani.
Evde oturacak bir kadın da değil. Çalışsın, gezsin, yorulsun istiyor.
Ben anlayamadım.Annen yaşlı değil.Bi ton hastalığı var,maddi manevi desteği yok dedin ama annen çalışıyor.

annen çalışabildiğine göre demekki kendine bakabilecek gücü var. aynı evin içinde olmaz, şimdi nişanlısınızda yaşamak istiyosun aynı evde ama evlenince anlarsın hiç rahat edemezsiniz zaten nişanlında kabul etmememiş haklı yani.
kendine bakamıcak durumda olursa o zaman yanınıza alırsınız

Nişanlın haklı gönül koyma sakın annende çokşükür ggenççmiş ayrı eve çıkın ev üstüne ev olmaz?!

bence de...
cinsel hayatınız, aşk hayatınız çook etkilenir özellikle...

Ben annemle altli üstlü dairelerde oturuyorum. Ben altta o üstte herkes kirasini ayri öder. Gündüz tüm gün birlikteyiz birlikte yer iceriz ama aksam oldumu kendi evime çekilir kapimi kaparim. Kimisi diyor ne gerek var ayri ayri kira ödemeye tek dairede oturun diyorlar ama öyle değil iste. Evimde esimle soz gelimi donlada gezerim ciplakta ama ayni evin iiçinde kisitlanir insan olmaz yani nisanlin hakli istememkte.

üçünüzünde çalıştığını yazmışsın
şuan yaşadığınız evde kalıp destek olabilirsiniz..

Benimde annem hasta, birlikte oturmak isteyebilirdim senin durumunda olsam ama normal şartlarda istemem, kolay değil. Odası tv si herşeyi olmalıki akşam devamlı beraber oturmak zorunda kalmayın.

Eşin anneni ne kadar sevse de zor. Sen olsan kv ile bayıla bayıla yaşarmıydın düşün. Ben hastalık olmadığı sürece annemle dahi yaşamak istemem. Eşim rahatça giyinemez, yatamaz yani gaz bile çıkaramaz insan :) komik ama gerçek.

Aynı binada olsanız daha iyi olur tabi ama daha çok masraf daha çok iş olacak...
Dubleks bir ev olsa annenin banyosu, tv si , düzeni ayrı olsa süper olur. Akşamları o da çekilir odasına herkes rahat eder. Yada aynı sitede annene 1+1 ev, size daha büyük ev olabilir.

Benim annem hasta olduğu için iki ay babamla bende kaldılar. Eşim hiç sesini çıkarmadı hatta gitmeyin diye ısrar etti ama biliyorum ki rahat edemedi. Yatıcam müsadenizle deyip erkenden odamıza çekildi kitap ipad takıldı öyle.

Ev ev üstüne zor yani. Dubleks paklar sizi bence.

Back
X