• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince annemle oturmak istiyorum.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Valla da istiyorum, billa da istiyorum.

Benden başka çocuğu yok. Benden başka kimsesi yok. Babamla ayrılar.
Bi' ton hastalığı var, yaşlı ya da bakıma muhtaç değil ama romatolojik olarak çökük durumda, şeker, tansiyon bi yandan...
Babamla hiçbir şekilde görüşmüyorum. Maddi manevi herhangi bir desteği yok. Ayrı ev açabilirim evet ama yok o evin masrafı yok anneme destek derken. Ee yazık değil mi? Yetişemeyedebilirim zaten.
Annemle nişanlımın arası çok iyidir. Zaten her akşam beraberiz, annemin de nişanlımın da birbirlerinden bir rahatsızlıkları yok.
Üçümüz de çalışıyoruz zaten.
Öğlen yemeğinde konuşucam nişanlımla, bana taktik verin nasıl kabul ettirebilirim?
İkisi de "yeni evleniyorsun olmaz öyle" diyecek biliyorum.

Bi' ton hastalığı var, yaşlı ya da bakıma muhtaç değil ama romatolojik olarak çökük durumda, şeker, tansiyon bi yandan...
Babamla hiçbir şekilde görüşmüyorum. Maddi manevi herhangi bir desteği yok. Ayrı ev açabilirim evet ama yok o evin masrafı yok anneme destek derken. Ee yazık değil mi? Yetişemeyedebilirim zaten.
Annemle nişanlımın arası çok iyidir. Zaten her akşam beraberiz, annemin de nişanlımın da birbirlerinden bir rahatsızlıkları yok.
Öğlen yemeğinde konuşucam nişanlımla, bana taktik verin nasıl kabul ettirebilirim?

Ayni apartman karsi apartman vs olsa..

Bence de ayrı ev olmalı. Kaynanayla nasıl olmuyorsa anneyle de olmaz.

Ama sen kafaya koymuşsun sanki. Önce bi yokla nişanlını direkt konuya girme. Fikirlerini öğren.

oömıcak bırsey degıl aynı durumdaydık annem 1,5 sene bızımle yasadı ama daha sonra kendı evını ıstedı cokda mutlu olduk hıcbır problem yoktu

Ben kızımın doğumundan beri neredeyse seyyar yaşadım. Bir annem kaldı bizde bir ben kaldım annemlerde derken kızım doğduğundan beri bir şekilde birlikteyiz. Ama cumadan kendi evine gidiyor ptesi geliyor gibi..
Buna rağmen çok beter alıştım. Anneme.. cuma günleri böyle bir garip hissdiyorum kendimi annem olmayınca. Evde sessizliğe alışınca geçiyor bu ama yine de arıyorum bazen.bence başından kendini alıştırma. Annen de eşin de rahatsız olmayabilir ama aynı çatı altına girmek farklı bir şey.
Alt üst- karşı gibi bir yer olsa daha güzel olur.

canım sonradan problem çıkar, bence hiç bu iş girişe derim bende yaşıyorum problem yaşanıyor...

Benimde nisanlim cok iyi anlasiyordu annemle ve ben okudugum icin annemin yanninda kaldik bir sene evlendikten sonra. Aralarindaki sorunlari 8 senede ancak cözdüm ama hala eskisi gibi degiller. Bence baska bisey dusunun

Nisanlinla konus , kabul ederse neden olmazsin ..

Ama bide soyle bir durum var , ayni sey kiz icin gecerli olsa kaynanayla oturmak zorunda kalsa herkes rahatsiz olur bu durumdan ..
Kiz anneleride , erkek anneleri gibi degil kendileri rahatsizlik duyar bu durundan ..
Ayni apartmanda ev tut desem , oda fazla masraf yatmadan yatmaya onada gerek yok bence .
Ayni apartmanda ev tutacahina beraber tutun ayni bence.

Ama dedigim gibi , nisanlinla konus eger bir rahatsizligi yoksa neden olmasin.
Bende anneme kiyamazdim tek basina birakmaya .
Ama annem asla kabul etmezdi , suan bile zorla geliyor ama yatiya asla kalmiyor , kendini rahat hissetmiyor gece tuvalete kalkarim felan diyor .
Esinle karsilasirim rahatsiz olurum diyor .
Oysaki esimle cok iyi anlasirlar severler Birbirlerini.

Umarim sorunsuz bir sekilde halledersin.

oömıcak bırsey degıl aynı durumdaydık annem 1,5 sene bızımle yasadı ama daha sonra kendı evını ıstedı cokda mutlu olduk hıcbır problem yoktu

Yalnız şöyle bir şey var.
Bu durumda biz annemle yaşamış olucaz.
Annem bizimle değil.

Ben kızımın doğumundan beri neredeyse seyyar yaşadım. Bir annem kaldı bizde bir ben kaldım annemlerde derken kızım doğduğundan beri bir şekilde birlikteyiz. Ama cumadan kendi evine gidiyor ptesi geliyor gibi..
Buna rağmen çok beter alıştım. Anneme.. cuma günleri böyle bir garip hissdiyorum kendimi annem olmayınca. Evde sessizliğe alışınca geçiyor bu ama yine de arıyorum bazen.bence başından kendini alıştırma. Annen de eşin de rahatsız olmayabilir ama aynı çatı altına girmek farklı bir şey.
Alt üst- karşı gibi bir yer olsa daha güzel olur.

Benimkinin boyutu biraz da maddi yalan söylemeyeceğim hiç. Bi' de anneme bir şey olursa yetişemem korkum çok var.

Oturduğumuz çevrede kiralar 1000 tl civarı.
Annemle oturduğum ev de kiralık zaten.
Ayrı ev açsam kafadan 2000 tl kiraya vericem her ay.
Maddi açıdan da zorlar beni.

Sadece siz vermeyeceksiniz ki ucunuz de calisiyorsunuz. Bence herkesin ayri kapisi olmali.. Diger turlu ortam sorunlara cok acik oluyor..

Sen istesen bile, annen hep o evde ezik büzük duracak, kendini hiçbir zaman o eve ait hissetmeyecek, diken üstünde oturur gibi olacak, gün gelicek kavgalarınıza şahit olup çok üzülecek, gün gelip eeşin anneni sorun edecek... O yüzden maddi durumumuza göre iki katlı evde oturun, annen altta sen üstte ol, birlikte yer içersiniz annen evine gider rahat rahat uzanır yatar kadıncağız, yada o gün başı arıyordur gelmez evim rahat diye. Annenizi ddüşünüyorsunuz iyi hoş ama bu konuda iyi etmiyorsunuz ancak, altlı üstlü oturursanız annen memnun olur eşinde..

Yalnız şöyle bir şey var.
Bu durumda biz annemle yaşamış olucaz.
Annem bizimle değil.

Benimkinin boyutu biraz da maddi yalan söylemeyeceğim hiç. Bi' de anneme bir şey olursa yetişemem korkum çok var.
annen şu durumda neden çalışıyor o zaman?
Yaşı kaç annenin emekliliğine çok var mı?

Back
X