- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Olmaaaaz... Senin için sorun olmasa da anne ve eş için olur.Valla da istiyorum, billa da istiyorum.
Benden başka çocuğu yok. Benden başka kimsesi yok. Babamla ayrılar.
Bi' ton hastalığı var, yaşlı ya da bakıma muhtaç değil ama romatolojik olarak çökük durumda, şeker, tansiyon bi yandan...
Babamla hiçbir şekilde görüşmüyorum. Maddi manevi herhangi bir desteği yok. Ayrı ev açabilirim evet ama yok o evin masrafı yok anneme destek derken. Ee yazık değil mi? Yetişemeyedebilirim zaten.
Annemle nişanlımın arası çok iyidir. Zaten her akşam beraberiz, annemin de nişanlımın da birbirlerinden bir rahatsızlıkları yok.
Üçümüz de çalışıyoruz zaten.
Öğlen yemeğinde konuşucam nişanlımla, bana taktik verin nasıl kabul ettirebilirim?
İkisi de "yeni evleniyorsun olmaz öyle" diyecek biliyorum.
Evet öyle gerçekten :) ama neden olmasın benim eşimin annesi bu durumda olsa ben seve seve kabul ederim.Damat adayi icin buyuk sinav :) eger evet derse tuttsun kolundan nikah masasina oturtsun oyle adam kolay bulunmaz bence
Hiçbir şekilde kabul ettiremedim kızlar.
Sevmek ayrı, aynı evde yaşamak ayrı diyor.
Ben ev açamayacaksam ne diye evleniyorum, zaten eninde sonunda annen bizimle yaşayacak bırak da biz daha ilk andan onunla yaşamayalım diyor.
Ben ev açamayacaksam ne diye evleniyorum, zaten eninde sonunda annen bizimle yaşayacak bırak da biz daha ilk andan onunla yaşamayalım diyor.
Aklın yolu birHiçbir şekilde kabul ettiremedim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?