• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenilecek adam kimdir?

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Kızlar selam,

Deliler gibi aşık olduğunuz ama güven vermeyen,uçarı, çocuksu ve çapkın bi adamla mı, yoksa çok çok sevdiğiniz ve her yönüyle mükemmel bi ev babası ve eş olabilecek bi adamla mı evlenmek isterdiniz?Evlilik için ne gerekli?

Kızlar selam,

Deliler gibi aşık olduğunuz ama güven vermeyen,uçarı, çocuksu ve çapkın bi adamla mı, yoksa çok çok sevdiğiniz ve her yönüyle mükemmel bi ev babası ve eş olabilecek bi adamla mı evlenmek isterdiniz?Evlilik için ne gerekli?

Aynı anda bir kişiye aşıkken bir başkasınıda çok çok sevemem o yüzden bu sorunun cevabı bende yok.

evlilik için ciddiyet şart.

hani erkekler eğlenecek kız, evlenecek kız diye bizi acımasızca kategori ediyorya bende bu sefer onları ediyorum.

1. tarif ettiğin kişi eğlenilecek,
2. tarif ettiğin kişi evlenilecek...

ha şuda var çok uçarı dediğin adamlar evlenince pisi gibi oluyor, pisi gibi duranlarda aslan kesiliveriyor mazallah.

evlilik risktir bence. istediğin kadar didikle adamları; kimin ne çıkacağı belli olmaz...

Kuru kuru aşk evliliği yapıp öyle bi adamla evlenmektense mantığını kullanıp mükemmel bi ev babası ve eş olabilecek bi adamla evlenmeyi tercih etmek daha mantıklı. Ayrıca sadece aşk olup mantık olmazsa zamanla alışkanlık haline gelip sıradanlaşmaya başlayınca heyecan bitince adamın huylarından dolayı aşkında sevginde biticek doğal olarak. Ama mantığı kullanıp ikinci şıktakini seçersen o kadar iyi bi adamı zaten zamanla seviceksindir.. fakat ben demek istediğin şeyi tam anlayamadım. Birine aşık olup güven vermeyen, uçarı, çocuksu ve çapkın bi adamdan bahsediyosun diğerindede sevgi ve her yönüyle mükemmel bi ev babası ve eş olabilecek bi adamdan bahsediyosun. İkisi aynı anda nasıl oluyo anlayamadım? :44: Bi adamı sevmek başka bi adamada aşık olmak biraz tuhaf değil mi? :26:

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Ben sadece varsayım yaptım şuanda zaten 2 kişiye aşık oldugum yok sadece evlilik için aşk mı yoksa mantık mı gerekli onu sormuştum.Yani çok aşık oldugun ama kötü karakterde biri mi yoksa her haliyle mükemmel sevdiğin ama aşık olmadığın biri midir?

Aşk mı sevgi mi? Diye soruyosan bence sevgi. Sevgi ömürlüktür aşk geçicidir diye düşünüyorum. O aşık olduğunda ki ilk heyecanlar bi süre sonra azalabilir geçebilir ama sevgi daima yürektedir.

bi komşumuz vardı şöyle derdi:
''evlilik kumar işi...ne çıkarsa bahtına.bi insanı ne kadar tanırsan tanı eynı evi,hayatı,düzeni paylaşmak bambaşka birşey.anlaşırım dediğin adam canavar,asla unla yapama dediğin adam kedi çıkabiliyor.'' derdi hep.
aynen katılıyorum....

o yüzden evlenilecek adam yoktur,evlendikten sonraki adam vardır: ))

Son düzenleme:
bi komşumuz vardı şöyle derdi:
''evlilik kumar işi...ne çıkarsa bahtına.bi insanı ne kadar tanırsan tanı eynı evi,hayatı,düzeni paylaşmak bambaşka birşey.anlaşırım dediğin adam canavar,asla unla yapama dediğin adam kedi çıkabiliyor.'' derdi hep.
aynen katılıyorum....

o yüzden evlenilecek adam yoktur,evlendikten sonraki adam vardır: ))

Annanecim ve babaannecimin de şöle sözleri vardı:
-Kocanın goca goca dertleri vardır.
-Koca güzel bşy olsaydı adı goncagül olurdu.

O yüzden sevgili civcivvv kesinlikle katılıyorum:

o yüzden evlenilecek adam yoktur,evlendikten sonraki adam vardır.

evlilik kumardir lafina bende katiliyorum.

Mantik evliligi yapan bir arkadasim var. Eglenceli, Sakin; modern, iyi bir kariyeri olan kocasi var. Fakat arkadasim ne zaman face de baska arkadaslarimizin fotograflarina baksa söyle kocasiyla sevgilisiyle gözlerinin ici gülerken, askla sarilmis kareler görse gözlerine bir hüzün cöker... Yada su meshur barisma sevismeleri vardir ya avaz avaz kavga edersin sonra kendini yatakda bulursun :9::9::9: bizim hic öyle sevismemiz olmadi olmucak diye ic gecirir...

Belki basit seyler ama insanin ruhunu yorar

evlilik kumardir lafina bende katiliyorum.

Mantik evliligi yapan bir arkadasim var. Eglenceli, Sakin; modern, iyi bir kariyeri olan kocasi var. Fakat arkadasim ne zaman face de baska arkadaslarimizin fotograflarina baksa söyle kocasiyla sevgilisiyle gözlerinin ici gülerken, askla sarilmis kareler görse gözlerine bir hüzün cöker... Yada su meshur barisma sevismeleri vardir ya avaz avaz kavga edersin sonra kendini yatakda bulursun :9::9::9: bizim hic öyle sevismemiz olmadi olmucak diye ic gecirir...

Belki basit seyler ama insanin ruhunu yorar

kesinlikle katılıyorum.. aşık olmadığınız adamın herşeyi size batar... Ben evlendikten sonra değiştiklerine inanmıyorum. 7si neyse 70 i odur.. gerçekte tanıyamamış yada görmek istenen gözle görülmüşler demekki...

evlenmeden ev ortamını günlük hayatın tamamını paylaşmadığın sürece tam olarak tanımak mümkün değil bana göre..

Arkadasim ne birincisi ne ikincisi madem bahsettigin gibi bir durumda degilsin su lafa kulak ver derim ve dogru insani umarim bulursun :34:

Aşık olduğunla evlen, ama aşıkken evlenme.

çizebilseydim şemayla gösterirdim evlenilecek adamı:D ama yazıyla anlatmak gerekirse;
1. seçeneği A kümesi
2. seçeneği de B kümesi olarak düşünürsek ikisinin kesişim noktası tam da evlenilecek adamdır yani matematiksel ifadeyle;
evlenilecek adam=AnB :52:

Back