- 30 Mart 2018
- 2.909
- 6.754
-
- Konu Sahibi Ebru Aybike
L bazalı koltukta ve yanında küçük bir dolapta küçük hanımın eşyaları olacak, 4 kişilik küçük mutfak masasında bizim olmadığımız zamanlarda dersine çalışır, yatak odamıza da ona açılır kapanır bir masa ayarlayacağız. Akşamları biz TV seyrederken veya yemek mutfak diğer işlerle uğraşırken o bizim yatak odamızda ders çalışabilsin diye.Küçük hanıma masa olabilecek yemek masası sığar mı salona, en azından 4 kişilik?
Görümcenizle ilgili fikrinize bayıldım, tebrik ederim. Gönüller bir olsun, evler saraya döner. Şimdiden mutluluklar diliyorum
Ayrı alabilecek yeriniz varsa kesinlikle daha iyiKurutma makinası almalıyım, üst üste konabiliyormuş, buna yerimiz var. Kısıtlı ve ucuz şeylerle idare edebiliriz. Sağ olun.
Sizin de haklı gerekçeleriniz var ama diyorum ya şartlarım böyle olsa düzeltmesi için evliliği ertelerdim. En azından ev orta büyüklükte olmalı ya da görümce üniversiteyi kazandıktan sonra evlenmeliyim. Kazanacağının garantisi yok. Bir kere yerleşince git demesi çok zor. İstediği kadar iyi olsun, başka biriyle sürekli aynı çatı altında yaşamak bana göre değil. Aynı gerekçeyle arkadaşımın görümcesi de geldi, dersaneye gidiyordu yaşadıkları şehirde. Annesi babası olmasına rağmen evlenene kadar takıldı yanlarında hep. Ama en azından evleri genişti onların. Sizin o evde sevişmeniz bile görümceye naklen yayın. O kızın da yerinde olmak istemezdim.28 yaşımdayım, evlilik hayatına geçmek istiyorum. İkimiz de çalışıyoruz, kazandığımız para bizi idare ettirir. Yaa bir de şunu söyleyeyim, geleceğin daha iyi olacağına, şartlarımızın daha iyi olacağına bir ümidim yok. Birikmiş biraz paramızla basit bir yuva peşindeyiz.
Şimdilik abla olayım, bir sınır belirleriz de. Zaten ders çalışacak. Onun imtihanı annesizlik, bizim imtihanımız da ona sahip çıkıp çıkmayacağımız. Yeni evli olduğumuzdan bazı sıkıntılar olacağını biliyorum ama onunla konuşup birbirimize anlayışlı olmamız, bazı şeyleri görmezden gelmemiz gerektiğini falan anlatıcam. Bir yol bulacağımıza inanıyorum.Mutfak züccaciye alma çeyizin varmış sıgdırmak sorun olur.İhtiyaç oldukça alırsın.İyi niyetin suistimal edilnesin istiyosan görümcene tatlı ama sınırlı ol.Yani çok samimi olma herkes haddini sinırini bilsin.Kalp kırma ama onunla arkadaş olma .Sana tavsiyelerim bunlar
Ne yazık ki yok. Tuvalet klozeti, küçük küvet, bir dolaplık ve bir çamaşır makinası için yer var. Üst üste koymam gerekiyor.Ayrı alabilecek yeriniz varsa kesinlikle daha iyi
Bende mesela masaya donebilen sehpa var. Orta sehpa olarak kullaniyorum.cok misafirim yok.gelirse hemen masaya ceviriyorum.ac kapa sandalye ile hoop yemek masasi:) asagidaki model.bu tarz cok fonksiyonlu esyalara yonelin evinizde.bazali saklama detayi olan baza, koltuk secin.L koltuk evet, kafama yattı. Aynı zamanda bu koltukta görümcem kalır.
Gerçekten ciddi bi r ev sorunu var, daha büyük ev bulamadık. Çok net tavırlıyım, sınavı bitince köye geri dönecek. Görümcem de nişanlım da kayınbabam da bunu farkında. Hem kayınbaba yalnız, onunla yaşamaya devam edecek. Tabii ki, arada sırada bizde kalabilir ama devamlı kalmayacak.Sizin de haklı gerekçeleriniz var ama diyorum ya şartlarım böyle olsa düzeltmesi için evliliği ertelerdim. En azından ev orta büyüklükte olmalı ya da görümce üniversiteyi kazandıktan sonra evlenmeliyim. Kazanacağının garantisi yok. Bir kere yerleşince git demesi çok zor. İstediği kadar iyi olsun, başka biriyle sürekli aynı çatı altında yaşamak bana göre değil. Aynı gerekçeyle arkadaşımın görümcesi de geldi, dersaneye gidiyordu yaşadıkları şehirde. Annesi babası olmasına rağmen evlenene kadar takıldı yanlarında hep. Ama en azından evleri genişti onların. Sizin o evde sevişmeniz bile görümceye naklen yayın. O kızın da yerinde olmak istemezdim.
İnşallah kazanacak, istekli ve gayretli, dersleri iyi. Kazansa da kazanmasa da köye babasın yanına dönecek, seneye kursa gider, köylerden öğrenci servisleri var, onlarla gelip gider. Bu yıl yardımcı olacağım.
Şimdilik abla olayım, bir sınır belirleriz de. Zaten ders çalışacak. Onun imtihanı annesizlik, bizim imtihanımız da ona sahip çıkıp çıkmayacağımız. Yeni evli olduğumuzdan bazı sıkıntılar olacağını biliyorum ama onunla konuşup birbirimize anlayışlı olmamız, bazı şeyleri görmezden gelmemiz gerektiğini falan anlatıcam. Bir yol bulacağımıza inanıyorum. Başka da ne yapabilirim, bilmiyorum.Sizin o evde sevişmeniz bile görümceye naklen yayın. O kızın da yerinde olmak istemezdim.
Abisiyle birlikte her gün abisi işe o da okula geliyor, akşamları abisini bekliyor ya da belediyenin servisi ile köye geri dönüyor. Biz evlenmeseydik böyle devam edecekti. Benden kız da nişanlım da çekine çekine rica ettiler, 4 ay kabul ettim. Kızı da çok sevdim, ders çalışan, okulda başarılı ve yardıma ihtiyacı var. Başıma kalcağını sanmıyorum, babası köyde kendi halinde yalnız bir insan. Şimdilik abla olayım, bir sınır belirleriz de. Zaten ders çalışacak. Onun imtihanı annesizlik, bizim imtihanımız da ona sahip çıkıp çıkmayacağımız. Yeni evli olduğumuzdan bazı sıkıntılar olacağını biliyorum ama onunla konuşup birbirimize anlayışlı olmamız, bazı şeyleri görmezden gelmemiz gerektiğini falan anlatıcam. Bir yol bulacağımıza inanıyorum. Başka da ne yapabilirim, bilmiyorumsiz o evde yaşamasaydınız bu kız üniversite sınavına girmeyecek miydi?
o eve taşınmadan önce bu kızın durumu nasıl?
okula mı gidemiyor dershaneye mi gidemiyor ne yapıyor yani çözümü neydi sizin evliliğiniz olmasaydı ?
Bazı korkularım var ama... Söz verdim ve yapabileceğimize inanıyorum, kızın hayatı için bu önemli. 4 ay birbirimize anlayışlı olucaz, zaten konuşup bir yol bulacağız.ilk haftalar gelmeyecekse gorumce ile kisa sureli yasama ben takdir ettim. Sizin onceki konularinizda vajinismus korkusu var, acaba olur muyim sorunuz var. Evde genc kiz varken rahat etmeniz imkansiz. Olasi bir vajinismusta dort ay geri atacaksiniz haberiniz olsun. O zaman olmiuyor diyip kizi geri gondermeyin tek endisem bu oldu.
Siz bence bu kısmı ikide bir kopyala yapıştır yapmak yerine direkt konunuza ekleyin. Daha kolay olur.Şimdilik abla olayım, bir sınır belirleriz de. Zaten ders çalışacak. Onun imtihanı annesizlik, bizim imtihanımız da ona sahip çıkıp çıkmayacağımız. Yeni evli olduğumuzdan bazı sıkıntılar olacağını biliyorum ama onunla konuşup birbirimize anlayışlı olmamız, bazı şeyleri görmezden gelmemiz gerektiğini falan anlatıcam. Bir yol bulacağımıza inanıyorum. Başka da ne yapabilirim, bilmiyorum
çok iyi kalpli biri olduğunuz belli zatenAbisiyle birlikte her gün abisi işe o da okula geliyor, akşamları abisini bekliyor ya da belediyenin servisi ile köye geri dönüyor. Biz evlenmeseydik böyle devam edecekti. Benden kız da nişanlım da çekine çekine rica ettiler, 4 ay kabul ettim. Kızı da çok sevdim, ders çalışan, okulda başarılı ve yardıma ihtiyacı var. Başıma kalcağını sanmıyorum, babası köyde kendi halinde yalnız bir insan. Şimdilik abla olayım, bir sınır belirleriz de. Zaten ders çalışacak. Onun imtihanı annesizlik, bizim imtihanımız da ona sahip çıkıp çıkmayacağımız. Yeni evli olduğumuzdan bazı sıkıntılar olacağını biliyorum ama onunla konuşup birbirimize anlayışlı olmamız, bazı şeyleri görmezden gelmemiz gerektiğini falan anlatıcam. Bir yol bulacağımıza inanıyorum. Başka da ne yapabilirim, bilmiyorum
Yeni üyeyim, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir deneyeyim.Siz bence bu kısmı ikide bir kopyala yapıştır yapmak yerine direkt konunuza ekleyin. Daha kolay olur.
Mutlaka kazanmalı. Çünkü kazanamazsa çalışmak isteyecek, köyden şehre her gün git gel yapmamak için yine abisinde kalma durumu olacak. Genelde öyle oluyor çünkü.çok iyi kalpli biri olduğunuz belli zaten
ama sınır çizme konuları biraz zor oluyor bu nedenle en başından hiç kabul edilmemesi daha mantıklı
siz çoktan kabul etmisşiniz bence kızın bu sene sınavı kazanması için dua edin
kazanamazsa seneye yine sizde çünkü
ne kadar zararsız da olsa aynı evin içine girdikten sonra değil 4 ay
4 gün bile zor gelir
kocanla en özel konularda bile kendini kısıtlanmış hissedeceksin
aynı evde dip dibe çünkü her şey
büyük bi fedakarlık yapıyorsun ben ne zaman fedakarlık eden birini görsem
kıymetinin bilindiğine şahit olmadım
ben olsam evliliği ertelerdim çünkü imtihan konusuna katılmıyorum
kızın hayatının kurtuluş bileti sınavı kazanmak zaten onda herkes hemfikir deMutlaka kazanmalı. Çünkü kazanamazsa çalışmak isteyecek, köyden şehre her gün git gel yapmamak için yine abisinde kalma durumu olacak. Genelde öyle oluyor çünkü.