Evlenicem, ev eşyaları konusunda fikrinize ihtiyacım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkinci el mobilya da olabilir, önemli değil. İkinci el gelinlik bakıyorum.

Kazanamasa neolacak?
B planı da yapılmıştır herhalde
Yani neler yaşayabileceğimizi az çok tahmin ediyorum ama görümcemle birbirimizi idare edicez artık. Olsun bazı şeyler görmezden gelinecek işte.
İnşallah kazanacak, istekli ve gayretli, dersleri iyi. Kazansa da kazanmasa da köye babasın yanına dönecek, seneye kursa gider, köylerden öğrenci servisleri var, onlarla gelip gider. Bu yıl yardımcı olacağım.

Bazı markalar silip- süpüren makineleri var. Hele biri hem zemin hem halı için. Bende Dyson var ama ondan istiyorum. 3 çocukla ev silmek ve süpürmek çok zor oluyor. Elektronik eşyaları bir tık pahalı ve kaliteli alabilirsiniz.

Geriye kalan sizin zevkinize kalmış. Mesela bir arkadaşım sadece gardolap ve yatak var. Hatta yatağı pirinç sanırım. Normal klasik ahşap değil. Ama ben dolap seviyorum. Rahat edemem mesela.

Konsol yerine kullanışlı TV ünitesi alabilirsiniz. Halı yerine kilim. Bence halı çok kullanışsız.

Ayrıca görümceye olan tutumunuz dan dolayı tebrik ederim. Umarım çok mutlu olursunuz.

L koltuk evet, kafama yattı. Aynı zamanda bu koltukta görümcem kalır.

Öyle garip detaylar vermişsiniz ki ne okudum ben böyle oldum. Metre kare ölçüsü yerine evimiz küçük hangi eşyalar kullanışlı olur deseydiniz keşke

umarım mutlu olursunuz uyguna kaçmanızı tavsiye etmiyorum daha sonra mutsuz olabilirsiniz çünkü hepsine bakıp keşke daha kalitelisini alsaymışım dersiniz

Salon için köşe koltuk alırdım ben. Televizyonu çok büyük alma bence. Evi hantal eşyalarla boğmayın.

Beyaz eşya da Vestel değil de Arçelik öneririm.
Arçelik servis konusunda size sıkıntı yaşatmaz.
Koltuk olarak madem görümce de sizde kalacak açılıp kapanan modern kanepe tarzında iki koltuk almanizi öneririm.
L koltuk 3 kişiyi oturum açısından zorlar çünkü.
Tamam, Arçelik de bakıcaz zaten. Servis konusu önemli, buradaki Vestel aynı zamanda servis hizmeti de veriyor.
Aç kapa koltuklar çabuk bozuluyor, L koltuk daha bi içime yattı. Teşekkürler.

Kafam karışık işte. Sağ olun.

Burada Vestel ve Arçelik mağazaları var, Vestel'de bütçemize uygun ürünler var. Onları veya Arçelik'ten de bazılarını.
vestel’in servisi çok iyi ve çok ilgili ama ürünleri çok kalitesiz. bence uzak durun. bekar evime çamaşır makinesini ankastre ocak ve aspiratörünü almıştım. hepsi defalarca bozuldu kısa sürede

Evlenirken inan bu kadar düşünmedim.
Az eşya al ama işlevsel al. Ama halı yıkamalı süpürge falan yük. Senede bir kaç kez yıkamaya gönderirsin ama süpürge sürekli elinin altında hafif olmalı.
Eviniz zaten küçük o sebeple komidin vs yerine daha minimal görünen ancak depolama alanı olan şeyler tercih edebilirsin.
Kendi adıma misafir için çok fazla şey almadım çatal kaşık takımım bile 1 tane evde. Bardaklarım, tabaklarım vs de az. Nevresim takımı 5-6 tane. Ancak şunu farkettik eşimle. İki tanesini döndürüp döndürüp kullanıyoruz
Kurutmalı çamaşır makinesi tavsiye etmem ikisini ayrı ayrı alın, küçücük evde kurutmak için uğraşmayın. Zaten üstüste koyarsınız yer tasarrufu edersiniz. Beyaz eşyalarım ar elim kurutmam altus. Ancak bugün düşündüğüm gibi düşünsem çamaşır makinesini bosch alırdım. Diğerlerini arçelik, altus devam ederdim.
Muhtemelen bi köşe takımı koyacak yer vardır onun karşısına da bir tık geniş puf alabilirsiniz. İstikbal, vivense gibi mağazalarda hemen her yerde vardır Bi bakın bakalım.

Konteynerda yaşıyorum o yüzden en güzel öneriler benden gelir sanırım:)

Süpürge olarak dik Süpürge tavsiye ederim. Mümkünse duvara monte aparatli olanlardan. Ben Fantom magic almıştım memnunum. Fiyatı da uygun.

Depolama çok önemli. Bol dolap işini çok kolaylaştırır.

Arçelik ürünlerinden çok memnundum. Ben de buzdolabı almayı düşünüyorum yine Arçelik alicam inşallah.

Koltuk takımı silinen kumaştan olsun ama madem kiracisiniz hantal bir şey olmasın. Kanepe takımı daha ideal hatta.

TV size kalmış. Sinema maç gibi keyifleriniz varsa küçük olmasın. Bizimki 55 yetiyor ama tabii konteyner çok küçük. Duvara monte ettik. Bence duvara monte en mantıklısı. TV ünitesi hem masraf hem yer kaplar.

Halı mümkünse bütçe yetiyorsa yün olsun. Naylon karışımlılara kıl tüy aşırı yapışıyor.

Kurutmalı çamaşır makinelerini tavsiye etmiyorlar. En az 9 kiloluk bı makine al ileride bebek istersiniz belki. Sonradan bütçeniz uygun oldugunda aynı marka kurutma makinesi alıp çamaşır makinesi üstüne kurdurursunuz.

Mutfak eşyası eve girince daha iyi anlaşılıyor. Çeyiz de varmış. Yetmedikce eksik gördükce alırsınız.

Mutluluklar dilerim

Salona açılan L koltuk alın onların bazasi da oluyor bir sürü eşya alır. Sağlam olmaz diyene bakmayin. On yıl önce aldığım takım yeni yeni sıkıntı çıkarıyor i da normal iki çocuk var çünkü m Eşyalarda uyguna kaçmayın. Sonra servis peşinde koş dur. Çamaşırı kurutacak balkon yoksa ya kurutma makinesi ya da kurutmalı makine alın. Küçücük evde salon ortasında çamaşır kurumaz.

Hakkınızda hayırlısı olsun
Bence eşyaları çok iyi almaya gerek yok
Mesela yatak odası çok parça almayın odanız çok küçük zaten
Dolap ve yatak, yatak başlıkları yeterli olur ilk etapta. Bazalı olursa ayrıca depolama alanı olur. Yerinizde olsam ikinci elden bile alırım. O evde çok kalıcı olmasınız, daha yenisi olmasa bile daha büyüğüne çıkarsınız ilaki zamanla
Tv vs çok anlamam çünkü ben seyretmiyorum
Çamaşır, buşalık mak gibi elekrikli eşyaları daha iyi markadan seçerdim. Kurutmalı çamaşır mak mesela ben tercih etmem çünkü yeri geliyor aynı anda çalıştırıyorum, tek makinada bu mümkün değil
Mutfak beyaz eşyalarınızi iyi markadan alın derim

çok haklısınız L koltuk da bazalı aolmalı. Çamaşır kurutma da aklıma yattı. Sağ olun.

Hem camasir hem kurutma makinasinda iyisi varsa alin. Cunku kisin camasir,kucuk evde buyuk problem.
Tv ,bulasik makinasi ve buzdolabinin iyisini alin. Yani uzun yillar kullaniliyor. Tv ,ev kucuk oldugu icin cok buyuk olmaz.
Halilar yilkanabilir kaliteli model alirdim sanirim. Ev kucuk oldugu icin belki salonunki buyuk olur biraz. Koltuk sigarsa iki tane acilir model koltuk.
Yatak oldasina yatak ve dolap yeterli.
Yemek takimi kesinlikle takim almazdim. Duz modeller var hem sik hem spor duruyorlar.

Kurutmalı çamaşır makinesi tavsiye etmem ikisini ayrı ayrı alın, küçücük evde kurutmak için uğraşmayın. Zaten üstüste koyarsınız yer tasarrufu edersiniz.
Kurutma makinesi tamam, evde kurutma sıkıntısından kurtulmuş oluruz. Sağ olun. Siz de hayata azlardan başlamışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…