Evlenicem, ev eşyaları konusunda fikrinize ihtiyacım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşyaları ilgi alanınıza göre seçin tv izlemeyi seviyorsanız küçücük bişey almayın. Tam takım yatak odaları size gitmez ben olsam ikeadan içi kullanışlı beyaz dolap alırdım hem odayı ferah gösterir hemde ilerde cocuk dolabı yaparım veya yedek dolap,bazalı yatak alırdım muhakkak,dikdörtgen uzunlama bi şifonyer alırdım ikeada var bunların çoğu kullanışlı olanlar. Salona bir köşe koltuk bir berjer bide yere minder tamam küçük tv sehpası. Mutfağa yine ikeada duvara monteli katlanıp açılan masalar var onlardan alırdım. Günlük tabak seti alırdım ama misafirede cıkcak kıvamda bişey 12li setlerdekiler ıvır zıvır gereksiz. Küçük ev aletleri güzelini alırdım sonuçta onları ilerde değiştirmexsiniz süpürge yıkamalı olmayabilir ama güzelini alırdım robot süpürgenalırdım hatta çalışıyorsunuz. Böyle yani doluşturmayın evi derim

Ev iki kişiye yeter ama görümcenin kalması olmaz. Salonda mı yatacak görümce? Amerikan mutfak olduğu için sabahları sıkıntı olur gibime geliyor.
Evet salonda yatacak, akşamları bizim yatak odasında çalışır, istekli ve gayretli bir kız, ona yardımcı olmalıyım. Yeni evliyiz ama yapacak bir şey yok. Kendisi de rica etti çekine çekine.

Çok güzel bir kalbiniz var ne güzel ama yinede bu yaptığınız bana mantıklı gelmiyor yeni evli olmasaydınız kesinlikle böyle demezdim. Yeni evliyken eşinizle daha çok yakın olmak isteyeceksiniz saat, mekan farketmeden yada sessiz olmaya çalışmadan rahat olmak varken kısıtlanmak zor gelmeyecek mi?

Bir miktar borç yapabiliriz o zaman. Başka arkadaşlar da elektronikte iyisini al demişler.

"Dünya bir süreliğine güzelleşti." derler ya, konunuzu okuyunca öyle bir duygu oluştu bende.Ne kadar güzel bir kalbiniz var.
Görümceyi kabul etmeseydiniz de tepki verecek arkadaşlar yine olurdu :)
Bence güzel bir davranış,idare edilebilir neden olmasın.
İmkanlarınız kısıtlı ama kalbiniz çok zengin, herşey dilerim gönlünüzce olsun.
Evin odalarını ölçerek eşyaları almanız yerinde olur.Eşyayı aldıktan sonra yerine uymadığında sonrası için sıkıntı olabiliyor.
Minimal,işinizi görecek,boş alan kalabilecek şekilde eşyalar alabilmeniz mümkün.Kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:
Yani neler yaşayabileceğimizi az çok tahmin ediyorum ama görümcemle birbirimizi idare edicez artık. Olsun bazı şeyler görmezden gelinecek işte.

Neden? Nişanlımla birbirimizi seviyoruz, kendi çapımızda mutlu olmaya çalışıyoruz. Her şeye rağmen hayata tutunalım, istiyoruz.
Aynı evin içinde minnoş 17 yaşında görümceyle yaşayınca sevgi mevgi kalmaz
Çok seviyorsanız haziran sonrası evlenin
Evin genişliğine birşey diyemem şartlar öyleymiş ama bekar evim daha büyüktü ve asla sığamiyordum, çünkü dolap sıkıntısı çekiyordum. Ben tek kişiydim siz 3 kişi sığacaksınız birde. Ya gönlünüz çok geniş yada ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.

Bu arada bizim ev de ufak ama +1 odası var.
Biz eşyaları evin durumuna göre yaptırdık. Yatak odamda tuvalet aynası denilen şeyden yoktur. Bir çok parça gereksiz aslında beyaz eşya hariç mükemmel şeyler alınmasına gerek yok. Beyaz eşyada da ne gibi moduller var bilmiyorum ben 10 yıl önce bulaşık makinesini en basitinden almıştım, hala çok güzel yıkıyor. Çamaşır makinesini kurutmalı almıştım, kurutma kısmı bozuldu. Bjnlarıgüzelce araştırın bence.

Yani annesi yok, teyzesi ilgilenmiş, abisini de ben alıyorum . Yani neler yaşayabileceğimizi az çok tahmin ediyorum ama görümcemle birbirimizi idare edicez artık. Olsun bazı şeyler görmezden gelinecek işte. O bir kız çocuğu, ayakta duracak hale gelmeli.

Anladığım kadarıyla ev 1+1 salon için l koltuk daha iyi olur o zaman ben pek sevmem ama Amerikan mutfak olunca genellikle öyle alıyorlar büyük ve yataklı olsun o zaman madem görümce sizde kalacak.

Yatak odasıni takım alın derim yatagi bazali alın en azından fazla eşyaları oraya korsunuz ne kadar az eşyada olsa ıvır zıvır oluyor mutlaka.

Televizyon izlemeyi seviyor iseniz büyük ekran daha iyi olur bir TV ünitesi,l koltuk ile salona masa sigarsa masa.

Çamaşır asmak için balkonunuz yoksa makineyi kurutmalı alın o zaman.

Eşyaları alırken ölçülü alın ama sonra sığmaz belki.

Süpürge buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinenizi iyi alın. Bunlar başına bir iş gelmediği sürece uzun vade giden şeyler. Süpürgede kablolu dyson ı gözüm kapalı öneririm. Çamaşır makinesinde kurutmalılar bir olanları önermiyorlar ama şu da var sizin eviniz küçük olacağı için acaba çamaşırları sermek kurutmak sıkıntı olacak mıdır? Yine de bunları da bi araştırın. Bulaşık makinesinde bilmem kaç programlıya gerek yok enerji sınıfı iyi olsun elektrik sarfiyatı düşük olsun. Birçok modüler molbilya markasında parça parça da satış oluyor. Evi ölçüp biçin ona göre alın.

Gönlüm geniş, şartlar böyle. Karşılığını Allah'tan bekleyeceğim. Devamlı kalmayacak yaa, hepsi 4 ay.

55 metrekare ev için marka mobilya almayın derim.Letgoya bakın,yavaş yavaş dizin evinizi,çok temiz ve uyguna ev dizebilirsiniz.Zevkinize göre.
Sene 2020 de koltuk takımı yenileyecektim,hakiki ceviz spor kaliteli kumaş arıyordum o zamanlar istediğin modeller 12/14 bin arasıydı.Bi letgoya bakayım dedim,biri tamda istediğim bir modeli ilana koymuş,3 bin istiyor,1 yıllık koltukları,rezidans ta yaşıyor,durumu iyi,elden çıkarmak için satıyormuş,2 bine bırakti bana:) o kadar yeniydi ki.
Hala salonumda kullanıyorum,herkes çok beğenir..Yani önyargılı olmayın derim bı araştırın.
Şimdiden mutluluklar

Söylediklerinizi mobilya seçerken dikkate alıcam. Sağ olun.

55 mt2 evde çamaşır kurutmak sıkıntı olabileceği için çamaşır makinasını kurutma özellikli alabilirsiniz hem çalıştığınız için sizi ütüden de büyük ölçüde kurtarır. Tv nin 55 inch olması yeterli. Ben evime hiçbir şeyi takım almadım, sevmiyorum çünkü açıkçası size de tavsiye etmem onun yerine işlevsel mobilyalar daha mantıklı. Evin biçimine göre iki tane üçlü koltuk almaktansa bir tane L koltuk daha mantıklı olabiliyor. Ortaya bir sehpa alın ekstra başka bir sehpaya gerek yok. Tv ünitesinin çok büyük bir şey olmasına gerek yok ince minimal bir şey alıp yanına büyük bir bitki koyabilirsiniz.

Camaşır makinesini 9 veya 10 kiloluk alın cidden çok gerekli oluyor. Kurutma makinesi ozelligini bilmiyorum malesef onun icin yorumlara bakın bulaşık ve buzdolabının en iyisini alın bunlar hem pahali hemse uzun omur kullanilan seyler. Az para veriyim derken çok masrafa girersiniz bir yatak ve bir dolap. Oturma odanizida facebookta marketplace var orda bir suru koltuk takimi satiliyor veya sahibindende ordan bir koltuk takimi ve hali alirsiniz. Herkes ihlasın süpürgesini öneriyor ama cevremde siz yinede arastirin

Burada Vestel ve Arçelik mağazaları var, Vestel'de bütçemize uygun ürünler var. Onları veya Arçelik'ten de bazılarını.
Beyaz eşya da Vestel değil de Arçelik öneririm.
Arçelik servis konusunda size sıkıntı yaşatmaz.
Mutfak eşyalarımı ben hep internetten aldım mesela yemek takımı vs gayet uyguna geldi.
Mutfak eşyalarını toplu almak yerine yavaş yavaş ihtiyaca göre alın derim.
Süpürge konusunda bütçeniz varsa iyi bir şey alabilirsiniz ama halı yıkama özelliğine falan gerek yok.
Hatta küçücük evde çok büyük halıya da gerek yok.
Bu kilim tarzı olanlardan alıp geçin bence.
Mobilya da divan ev ve Mondi home a bı göz atın derim.
Mağazaları gezerken bütçenizi söyleyin size uygun ürünleri gösterirler.
Bence yatak odası takımı alsanız iyi olur hep lazım olacak bir şey çünkü.
Koltuk olarak madem görümce de sizde kalacak açılıp kapanan modern kanepe tarzında iki koltuk almanizi öneririm.
L koltuk 3 kişiyi oturum açısından zorlar çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…