Evlenicekler Evini Yenilicekler KAÇMAZzz Mutfak eşyaları,ev aksesuarları..

1.2lt çıkarılabilir yağ haznesi
filtre izleme penceresi
çıkarılabilir krom kaplama kızartma kabı ve tutacagı
1000W
sadece 25 tl..... garantisi devam etmekte 7 ayı daha var bitmesine

çay bardagı kullanılmamış 6 kişilik amlajıyla duruyor sedef rengi üstüne küçük nar rengi çiçekimsi desenli kibar bi takım 15 tl

Eklentiler

• $Fotoðraf1313.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 88

ve yine çok şık çok amaçlı cam fanus bayıla bayıla almıştım altı bambu kesme tahtası olarakda kulanılabilir .cam kısmın egzantirik tasarımıyla hem aksesuar görünümlü ilgi çekiçi kullanışlı bir parça aldıgım fiyatın yarısına.....63 tl

camdan desenli yarım ocak büyüklügünde ayaklı ayakları çıkabilen ister kesme tahtası ister tepsi ister pastalarınızı sunucagınız dekoratif tabak.. olabilen mutfak eşyası....23tl

Sizden urun eklemenizi bekliyor ;-) cok zevklisiniz masallah ahhh bi de o fanus azcik ucuz olsa oldummmm bittim ona ben

Sizden urun eklemenizi bekliyor ;-) cok zevklisiniz masallah ahhh bi de o fanus azcik ucuz olsa oldummmm bittim ona ben

teşekkürler... özelden görüşebiliriz fanus için fotodan daha güzel duruyor akşam çekince fulu fulu çıktı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…