Evlenicekler Evini Yenilicekler KAÇMAZzz Mutfak eşyaları,ev aksesuarları..

mrcajans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
1.022
43
53
34
ÇOK ŞIK BAHARAT SETİ..
$bhrt6.jpg
3büyük 4 küçük takım kendi süslü kutusu

fotoları yüklerken hata oluştu dedi 52345610531..... kere yarın bi daha uğraşıcam
görüşürüzz....:16:

Baskaaaaaaaaaa ;-) bekledim bekledim yoksun bacim:O

Eki Görüntüle 948465 Eki Görüntüle 948490 Eki Görüntüle 948499 Eki Görüntüle 948501 Eki Görüntüle 948506 Eki Görüntüle 948510
Baharat takımının yanları ,arkaları ,önü zaten kabartma işlemeli taş detaylıdır .Fazlasıyla şık durmakta mutfaga ışıltı katıyor ben pek kullanamadım süs olarak durdu .fakat büyük olanın bir tanesinin altında küçük bi parçası kırık fotoladım onuda belli olmuyor bile ama söylemek gerek böyle şeyleri başka hiç bir kusuru yok :16:

$Fotoðraf1300 - Kopya.jpg $Fotoðraf1305.jpg $Fotoðraf1301.jpg $Fotoðraf1302.jpg $Fotoðraf1303.jpg $Fotoðraf1304.jpg
çok şık baharat takımı yanları arkası önü her yerinde kabarma işi önünde bol miktarda taşı var .ben pek kullanamadım ama süs olarak gayet güzel duruyor mutfakta ışıl ışıl .yalnız büyük olanın bir tanesinin altında küçük bir parça kırık alttan önden ayrı ayrı çektim gözükmüyor fakat atlamamak lazım böyle şeyleri .evlenicekler evini yenilicekler degişiklik isteyenler kaçırmasın

$Fotoðraf1286.jpg
narlar hediye gidicek ilk alışveriş yapana ben içine mum koyup kullandım mum kalıntıları var haliyle:30:

Aaaa bunlar tam bana lazim olan seyler valla.
Hemen hepsine bi fiyat yazz baharatlik ariyorum gunlerdir her yerde :)

$Fotoðraf1287.jpg $Fotoðraf1290.jpg $Fotoðraf1291.jpg $Fotoðraf1288.jpg
kadeh takımı fakat 5 parça decorium marka , çok tatlı bir rengi var çicek deseni gibi olan şeyler oyma baskı vs degil çektim ama pek belli olmadı ve yeterince ince camdan. şekil, renk, desen,incelik çook şık bir takım 6lı seti 75 tlye aldım bir kadeh eksik oldugu için 40 tlye bırakıcam

ekledim yazamamıştım onları herkez görsün .ekliceklerim var daha :16:

aa baharatlık pahalı oldu ama. neyse madem ben sıramı savdım. :/
demliği hala alıcısıyım ama diğer eklicklerini de göreyim öyle kargolarsın canım.
dekoratif kaseyi de 10 liradan verirsen onu da benim pakete dahil edersin :)

$Fotoðraf1296.jpg $Fotoðraf1295.jpg $Fotoðraf1299.jpg
dekoratif vazo gayet hoş duruyor buda boyutunu anlamanız için kaloriferin orda çektim içindeki çiçekler hediye
vazonun hediye çicekleriyle fiyatı 20 tl..

$Fotoðraf1292.jpg $Fotoðraf1293.jpg $Fotoðraf1294.jpg
lilalı mor sevenlere yapma çiçek baya büyük büfe yüksekliginde diyebiliriz aynalı kasesi var .çicekcilerde 50-60 tldir en normal fiyatları ben 20 tlye bırakıyorum..

Back