Valla nasıl bişe yapacağına bağlı....
Karşılıklı bohça yapmazsanız daha uyguna gelir.. Ama illaki erkek tarafı sana bohça yapacaktır sen de karşılığında nişanlına yapmalısın... Onlar ne koyduysa bohçaya sende ona benzer şeyler koyucan..
Genelde iç çamaşırı çorap gömlek parfüm pijama terlik gömlek kravat kemer cüzdan traş takımı konuyor... Sana tavsiyem çok da ucuza kaçma sonuçta kullanılacak olan şeyler bunlar...
Erkeğin alyansını sen alacaksın...
Birde ikramlıklar...
En düşük 1000 liraya malolur...
Çeyiz işi asıl mesele...
Oooo hiç aklında olmayan bisürü şeyepara gidiyor...
Baştan ihtiyaç listeni yaz.. Gereksiz şeyleri ele.. Kesin ihtiyacın olanları al, diğerlerini sonradan yavaş yavaş tamamlarsın...
Haa bu arada kendin nişanı en ucuza nasıl kapatırım diye düşünüp plan yaparken damat beyi de düğünde düğün salonu yok şu yok bu diye sıkboğaz etme ama :)))
ama bu cıkardıgın nişan dugun herşey dahil..takılar falan bile..acaba yetermii daha fazlasına gücüm yok cunkuhiç birşeyden de eksik olmak istemiyorum yatak odası takımını erkek arkadasım aldı ben bir tek mutfak malzemelerini alıcam öyle dedi..gerisi hepsi hazır zaten...
ya pardon alakasız olacak ama 15 gün önce seni aldattığını kendi kulaklarınla duyduğun , tokadı basıp terk ettiğin ve seni şoka sokan adamlamı evleniyorsun? bu kadar acele niye anlamadım ama
inşallah mutlu olursun
ya pardon alakasız olacak ama 15 gün önce seni aldattığını kendi kulaklarınla duyduğun , tokadı basıp terk ettiğin ve seni şoka sokan adamlamı evleniyorsun? bu kadar acele niye anlamadım ama
inşallah mutlu olursun
ya korkum zaten onlar altında ezilmek..burda öyle şeyler okudum ki şimdi korkuyorum..ya bana derlerse ne getirdin ki sen diye laf ederlerse...burda o kadar cok kişiye bunu demişlerki korkuyorum ucuz ama herşeyim olsun istiyorum..bu yüzden fikire ihtiyacım var..diyiceksiniz ki sevgiline güvenmiyormusun hayır güeniyorum ama insan oglu ne yapıcagı hiç belli olmaz..
yani açıklayamayacagım sebepler var..ben evlenmeliyim...başka bri ile de evlenmem lutfen sorgulamayın olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?