Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

daha çok yeni be bitanem oda olcak Allahın izniyle,
sen içini ferah tut, eşine sımsıkı sarıl bak nasıl alışıyorsun.
annenleri özlemen gayet normal canım, Allah yardımcın olsun çok zordur eminim,
bi zaman sonra telefonda konuşmalarda yetmez, sağlıklı olsunlarda önemli olan bu.

facein açıkmı gizim?

açtımm şimdi tatlım :)

Evet canım daha çok dinlenmem lazım mecburen :KK19: çünkü hem ev işleri hem de iş yoğunluğu zor oluyor bazen
seninde canın neye sıkkın bilmiyorum ama takma kafana geçer hepsi :KK34:

geçecek biliyorumda şu beklemeler acaip stres sıkıntı yaratıyor,
dua edin kızlar olurmu çok ihtiyacım var bu aralar :KK50:

geçecek biliyorumda şu beklemeler acaip stres sıkıntı yaratıyor,
dua edin kızlar olurmu çok ihtiyacım var bu aralar :KK50:

canım benim herşey zamanla hallolucak anlayabiliyorum seniii hiiçç kolay değil ama zaman herşeyin ilacı bi bakmışşsın eşin yanında

beklemek çok sıkıcı ve yorucudur bilirim ama geçiyor herşey

canım benim herşey zamanla hallolucak anlayabiliyorum seniii hiiçç kolay değil ama zaman herşeyin ilacı bi bakmışşsın eşin yanında

beklemek çok sıkıcı ve yorucudur bilirim ama geçiyor herşey

inşallah canım duamız o yönde :KK71:

Tabiki canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çok fazla takma kafana bi bakmışşsın hepsi geçmiş :KK71::KK71:

amin canım inşallah sağol :KK71:

anadolu yakasında damla yok hava kapalı ama yağmadı daha canım
bende bugun çamaşır yıkamayı düşünüyodum havada bozuk hemen kurumazdaa:)

Evet ben eve astığım için problem olmuyor benimde yıkamam lazım.
bu akşam yıkarım artık bu kez dışarı çıkmayız dünde tophaneden sonra sultanahmete gittik :KK53:
onun için bu akşam evde dinleniriz birazcık 2 gecedir sahura bekliyoruz öyle uyuyoruz :KK30::KK30:

günaydın kızlarrrr.

hepinizin iyi olmasına sevindim, ben de iyiyim ama uykum var biraz:?

dün arkadaşlarımıza gittik iftara. kanvas tablo aldım ev hediyesi çok beğendiler.
geç geldik eve. eşim sahura kadar oturalım dedi ama hiç dayanacak halim yoktu ben yattım ve tam daldım yağmurun sesiyle uyandım. bütün camlar açıktı çünkü:KK43:
Allahtan eşim kapatmış camları. sonra sahur yapıp yattık ama ben sabah resmen kazınarak uyandım yataktan.
hava serin ve yağmurlu tam uyku günü. acaba şirketi arayıp gelmesem mi diye düşünmedim değil ama yarın vergi için müşavirler gelecek son hazırlıkları yapmak lazım. mecbur geldim.
şirkettede gece elektrikler kesilmiş. server iptal. şu an sadece net var hiçbir program çalışmıyor.

bu arada dün mantar sotemi yaptıkm :KK56::KK56:
ben bu mantarları üzeirne kaşar koyup fırında yaparım diye atmıştım ama yanılmışım böyle yenilecek gibi çıkmıyor.
yemek için yada işte sote için ise lezzeti ideal herhangi bi sıkıntı yok mantar tadını alabiliyorsun..
ÜSt derilerini soydum limonlu tuzlu suya atmıştım. sonra işte buzdolabı poşetine koydum :KK31: yeniden yapıcam iyi oluyor :KK52::KK52:

Yağmurlu bir kocaeli sabahından herkese günaydınn,,ay kızlar giremiyorum topice ...her gün ayrı bi iftardaız ne güzelmiş böle her akşam bi yerde güzel güzel yemekler yemek:)))bu akşamda davetliyiz ,cumartesi annemlerdeyiz,hep geziyoruzz ramazanın son haftası izin aldım,,bende görümcemler annemler bide kayınvalidemleri birarada ağırlıcam,15 kişiyi sığdıracak bi düzen bulabilirsem tabi:KK55:
anladığım kadarıyla heryerde yağmur var,babet giydim dışarı çıkmamak gerek ama bu haftada oruçlu değilim malum günlerimdeyimde öğlen yemek yerdim diordum olmıcak sanırım:KK5:

X