Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

keeper gözünaydın canım eşler yokken evin tadı olmuyor bende iş çıkışlarını dört gözle bekliyorumm özlüyorum işteyken bile :)

sssc tatlıa almışsın güzel bi hediye daha alabilirsin hoş olur ilk defa gidiyorsunnuz

Aslında bir taraftan şükrediyorum eşimin kız kardeşinin eşi kaptan o gittiğinde 6 ay yok :KK43: benim eşiminde yurt dışı seyahatleri oluyor eskiden beri alıştım ama ilk kez bu kadar uzun 3-5 en fazla bir hafta olurdu .... birde evlendikten kısa bir süre sonra ve 2 hafta bana çok geldi... ama bitti en azından 2 ay hiç bir yere gitmiyor.. Bayramda yapacağımız prag seyahatinin saymazsak :)

haaa çok komiksiinz
benim ilk yaptığım çorbayı görseydiniz:))))
resmen 15 kişilik oldu ya.
bir hafta sabah akşam her fırsatta ısıtıp ısıtıp yiyorduk.
ilk zamanlar hep 1kg pişiriyordum sebzeyi falan artık yarısını buzluğa atıyorum
bir de meyveler ahhh ahhh az mı çürütüp attık. onu da azar azar çok çeşit almaya başladım artık. hatta 2 tane elma falan:)))
ama ne yapiyim ben kalabalık aileden geliyorum bizde herşey fazla yapılırdı, alışmak biraz zor oldu

Aynı şeyleri bende yaşadım, demek benden başkaları da varmış :KK52: Neler attık neler... Birde hele misafir gelecekse elimin ayarı öyle kaçıyor ki. Artanları misafirlere verirdim eve götürsünler diye :KK61:

keeper Allah bir daha ayırmasın sizi gözün aydın.
evlenmeden önce bütün şehirdışı ve yurtdışı işlerine eşim giderdi, şirkette tek bekar oydu. Allahtan evlendikte herkes dönüşümlü gidiyor. şehirdışına çok gitti ama hep günübirlik.

yakın arkadaşlarımız gideceklerimiz, ama ilk kez gidiyoruz evlerine, onlarda yeni evli sayılır martta falan evlendiler. kızla konuştum tatlı yapmayacak ben aldım buradan.
ev hediyesi mahiyetinde birşey almak gerekir. stıcker aynalar var burada onlardan alırım belki birazdan çıkıp bakacağım.

kadın isterse herşeyi yaptırır speedy tebrik ederim:)

bende iyiyim canım akşam oldu artık yaa son yarım saatim
eve gidicem yemek yapmam lazım belki bi yarım saat uyurum :78: akşamda eşimle gezicez
daha sabah diyordum bu akşam dışarı çıkmıycaz diye :KK60::KK60:

okudum geçmişi feshaneci seni :KK9:
akşamda nargile keyfi varmış :KK8:
uyumaya çalış biraz, çok yoğun geçiriyorsunuz günlerinizi,
Allah korusun hastalanma sakın, vücut biraz dinlensin izin ver bence :KK9:

okudum geçmişi feshaneci seni :KK9:
akşamda nargile keyfi varmış :KK8:
uyumaya çalış biraz, çok yoğun geçiriyorsunuz günlerinizi,
Allah korusun hastalanma sakın, vücut biraz dinlensin izin ver bence :KK9:

ya şaka gibi ama ben evlendikten sonra uykum düzene girdi genelde en erken 2'de yatıyordum.
şimdi yine 1 de yatıyorum. arada dinlenmek lazım ama benim bünye alışmış sanırım yoğunluğa koşturmaya :82:
haftasonları işte iyice dinleniyorum genelde geç kalkmak bile bana yetiyor

idare eder gizim ya biraz moralim bozuk ama şükürler olsun bu halimize,
sen nasılsın alıştınmı muğlaya evine :KK69:

canım hayırdır neden moralin bozuk senin ??

alıştım canım muğlayada evimede ama düzenimi tam oturtamadım sanırım sıkıyor bazen bu beni

onun dışında annemleri çok özlüyorumm , ilk ayrılışımız çünkü

ya şaka gibi ama ben evlendikten sonra uykum düzene girdi genelde en erken 2'de yatıyordum.
şimdi yine 1 de yatıyorum. arada dinlenmek lazım ama benim bünye alışmış sanırım yoğunluğa koşturmaya :82:
haftasonları işte iyice dinleniyorum genelde geç kalkmak bile bana yetiyor

bünye alışkınsa sorun yok zaten canım, hem haftasonları dinleniyorsan sorun yok,
ama paso yoğunlukta iyi değil,
kendimden biliyorum, bende bi zamanlar öyleydim hep bi koşuşturma içerisinde,
sonra nolduysa vücut yenik düştü o günden beri biraz frenliyorum kendimi.
işimde yoğun olduğu için çok stresli geçiriyorum zaten her günü, eskisi gibi dayanamıyorum artık nedense :44:

canım hayırdır neden moralin bozuk senin ??

alıştım canım muğlayada evimede ama düzenimi tam oturtamadım sanırım sıkıyor bazen bu beni

onun dışında annemleri çok özlüyorumm , ilk ayrılışımız çünkü

daha çok yeni be bitanem oda olcak Allahın izniyle,
sen içini ferah tut, eşine sımsıkı sarıl bak nasıl alışıyorsun.
annenleri özlemen gayet normal canım, Allah yardımcın olsun çok zordur eminim,
bi zaman sonra telefonda konuşmalarda yetmez, sağlıklı olsunlarda önemli olan bu.

facein açıkmı gizim?

bünye alışkınsa sorun yok zaten canım, hem haftasonları dinleniyorsan sorun yok,
ama paso yoğunlukta iyi değil,
kendimden biliyorum, bende bi zamanlar öyleydim hep bi koşuşturma içerisinde,
sonra nolduysa vücut yenik düştü o günden beri biraz frenliyorum kendimi.
işimde yoğun olduğu için çok stresli geçiriyorum zaten her günü, eskisi gibi dayanamıyorum artık nedense :44:

Evet canım daha çok dinlenmem lazım mecburen :KK19: çünkü hem ev işleri hem de iş yoğunluğu zor oluyor bazen
seninde canın neye sıkkın bilmiyorum ama takma kafana geçer hepsi :KK34:

X