- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.301
speedy 2 tarafı aynı gün çağırırsın sen de:)
bayram için küçük bir tatil planımız var. istanbula yakın, güzel, çok pahalı olmayan tavsiye edebileceğiniz yerler var mı
Canım hoşgeldin aramızzaaa allah çok mutlu etsin yuvanı,,ptır pıtır koşuşan hayırlı evlatların olsun ileride
Günaydınnn speedy...ben misafirin formülünü buldum regl olduğum dönem çağırıcam,yani haftaya falan:=)
günaydınnn tatlımmm
Bu arada bugün bizim ikinci ayımız 4haziranda evlenmiştik te,canım kocacım seni çok seviyorummmmmmm
Ben de evleneli 18 gün oldu. Koşturmaca bitmedi. evimizin hala ufak eksiklikleri var. Hergün alışverişteyim. Yine de tamamlanmıyor.Ne zormuş bir ev kurmak.
benim iki ay oldu bizimde tamamlanamıyor bir düzen kurduğumuz söylenemez,az alıyoruz bitiyor çok alıyoruz çürüyor :)
Ben yemek yaparken elimi atıyorum Maşa yok, Sepet yok. Yani böyle abuk sabuk ama bir okadar da gerekli bi ton alet edevat yok yok. Yani hergün yeni bir şey alıyorum yine de yok. ben anlamadım bu işi.Dolaba aldığım yiyecekler bu aralar zaten eve geç geldiğimizden çürüyor. Neyse herkez yaşıyordur heralde bunları ilk zamanlar.:44:
Bende 2 aylık evliyim daha eve eşya olarak bişey almadım. çok gerekli iyi almam gereken yanigeçtiğimiz haftasonu çerçeve aldım 1 tane o kadar
çürüme bana da oluyor 2 kişi az alıyoruz ama yine de bitmiyor
Bak çerçevem de yok iyi hatırlattın. listeye yazalım...
mmmmmmmarkadaşlar cts yemeğe çağırayım diyorum kayınvalidemleri, eşimin ablasını ve annenelerini toplamda 8 kişi. yemek olarak şunları düşündüm.
mercimek çorba
ortaya sigara böreği, herse, patates salatası
sandal sefası (kabaklı tavuklu yemek)
kıyma soslu makarna
bir de tatlı alırız
sizce yeterli olur mu
kıyma soslu makarna yapacaksan yemeği tavuklu yapma bence.
bir de sandal sefası riskli bir yemek herkes sevmeyebilir.
kırmızı biberde közleyebilirsin, patlıcanla güzel olur.
hmmm ne dersin. yemek kıymalı makarna kıymalı olmaz diye düşündüm. o zaman pilav gerekecek. pilav da bazen güzel oluyor bazen olmuyor..
yada karnıyarıkla, hazır mantı ??? gerçi o zaman da herse de patlıcanlı
arkadaşlar cts yemeğe çağırayım diyorum kayınvalidemleri, eşimin ablasını ve annenelerini toplamda 8 kişi. yemek olarak şunları düşündüm.
mercimek çorba
ortaya sigara böreği, herse, patates salatası
sandal sefası (kabaklı tavuklu yemek)
kıyma soslu makarna
bir de tatlı alırız
sizce yeterli olur mu
hamilesin dimi??????????????????