Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy 2 tarafı aynı gün çağırırsın sen de:)

bayram için küçük bir tatil planımız var. istanbula yakın, güzel, çok pahalı olmayan tavsiye edebileceğiniz yerler var mı

öyle yaparım zaten ayrı da gelmek istemezler onlarda

Bu arada bugün bizim ikinci ayımız 4haziranda evlenmiştik te,canım kocacım seni çok seviyorummmmmmm

yok yaw benim tam sonuna denk gelecek ilaç kullanıcam geceden yine de tutucam kadir gecesi tutmak istiyorum çünkü :26::26::26:
bizimde yarın 2. ayımız otelde iftar açıcaz

Ben de evleneli 18 gün oldu. Koşturmaca bitmedi. evimizin hala ufak eksiklikleri var. Hergün alışverişteyim. Yine de tamamlanmıyor.Ne zormuş bir ev kurmak.

benim iki ay oldu bizimde tamamlanamıyor bir düzen kurduğumuz söylenemez,az alıyoruz bitiyor çok alıyoruz çürüyor :)

benim iki ay oldu bizimde tamamlanamıyor bir düzen kurduğumuz söylenemez,az alıyoruz bitiyor çok alıyoruz çürüyor :)

Ben yemek yaparken elimi atıyorum Maşa yok, Sepet yok. Yani böyle abuk sabuk ama bir okadar da gerekli bi ton alet edevat yok yok. Yani hergün yeni bir şey alıyorum yine de yok. ben anlamadım bu işi.Dolaba aldığım yiyecekler bu aralar zaten eve geç geldiğimizden çürüyor. Neyse herkez yaşıyordur heralde bunları ilk zamanlar.:44:

Bende 2 aylık evliyim daha eve eşya olarak bişey almadım. çok gerekli iyi almam gereken yani geçtiğimiz haftasonu çerçeve aldım 1 tane o kadar
çürüme bana da oluyor 2 kişi az alıyoruz ama yine de bitmiyor

ben uzun zaman öncesinden hazırlıklara başladığım için çok eksik yoktu ama yine küllük, şişe açacağı ve kepçe aldım evlendikten sonra. evin içine girince eksikleri daha iyi anlıyorsun. mesela hala saatimiz yok salonda

çürüme olayı meyvelerde çok oluyordu ilk başlarda. artık alıştım. çeşiti çok ama miktarı 1 avucu geçmeyecek kadar alıyorum. ya da elma, şeftali gibi şeyleri 2 tane alıyorum.
ama yemek konusunda elimin ayarı hala yok.
bir çorba yapıyorum resmen 1 aylık.

arkadaşlar cts yemeğe çağırayım diyorum kayınvalidemleri, eşimin ablasını ve annenelerini toplamda 8 kişi. yemek olarak şunları düşündüm.

mercimek çorba
ortaya sigara böreği, herse, patates salatası
sandal sefası (kabaklı tavuklu yemek)
kıyma soslu makarna

bir de tatlı alırız

sizce yeterli olur mu

selam kızlar ...
ays83 daha ne olsun mönü süper işte yeterde artar bile ...
Bu arada benim eşim işi nedeni ile ülke dışında 2 haftadır ona geldiğinde çarşamba gecesi geliyor extrem bir süpriz yapmak istiyorum .... fikirlerinize ihtiyacım var

kıyma soslu makarna yapacaksan yemeği tavuklu yapma bence.
bir de sandal sefası riskli bir yemek herkes sevmeyebilir.
kırmızı biberde közleyebilirsin, patlıcanla güzel olur.

keeper Allah kavuştursun.
walla romantik bir yemek ve bakımlı cazibeli bir eş herzaman için en iyi süprizdir:)

mmmmmmm

kıyma soslu makarna yapacaksan yemeği tavuklu yapma bence.
bir de sandal sefası riskli bir yemek herkes sevmeyebilir.
kırmızı biberde közleyebilirsin, patlıcanla güzel olur.

hmmm ne dersin. yemek kıymalı makarna kıymalı olmaz diye düşündüm. o zaman pilav gerekecek. pilav da bazen güzel oluyor bazen olmuyor..

yada karnıyarıkla, hazır mantı ??? gerçi o zaman da herse de patlıcanlı

Son düzenleme:

Sadece makarnayı kıymalı yapma menü süper.Belki peynirli yapabilirsin.

BENCE menü gayet güzel sevdiği yemeklerse de eğer. bayılarak yerler

kızlar daha önce gittiğiniz gördüğünüz kaldığınız istanbula yakın bir tatil yeri önerin bana bayram için eşime süpriz yapmak istiyorum

slm kızlar cumadan beri yokum işler cok yogun
vaktım olmuyodu
bu arada harıka bı haberım var
tahmın edın bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…