- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #8.941
Evet çalışıyorum , eşimle de yakın işyerim beraber gidip beraber geliyoruz evimize
Memnunum çok şükür hayatımdanİlk zamanlar duvarlarını bile yadırgadığım hem boğazımda bir yumrukla babaocağımdaki odamı aradığım yerde şu an çok mutluyum
evet canım sende planını yap işte ben atlattım 364 gün daha rahatım
şimdi 17 gün sonrasına gün sayıcam tatile gitmek için
canım inşallah o kadar yaşar mıyım bilmem ? ama 50. yılımda yine gelinlik giymek isterimne fantastik bi gelin olurum heeeeeeee
speddy güzel bir yıldönümü geçirmişsiniz çok mutlu oldum canım herşeyin içine sinmesine.
eşinide ağlatmışsın yaane kadar duygulandı kocişin ne güzel onu da mutlu etmişsin
benim annemler 47 yıllarını doldurdular bende diyorum 3 sene sonra inşallah size yeniden düğün yapıcaz daha geçenlerde geçti konuşması harika olur allah sağlıcakla o günleri göstersin keşke onlar gibi olabilsek hala elele kol kola
naber kızlar...
ya biş sorucam bana yorum yaparmısınız...
normalde ben hamileyim diye kimseye haber vermedim herkes bi şekilde öğrendi..zaten telefon açıpta ben hamileyim biliomusunuz demem en yakınlarımın dışında
bi arkadaşım var,daha doğrusu kocası bizim arkadaşımız evlendiklerinden sonra biz onunlada arkadaş olduk....ama kendisi beni hiç aramıyor.meğerse ben arayıp ona hamile olduğumu haber vermemeişim..bildiği halde tebrik için bile aramadı...
neymiş ben onu arayacakmışım hamileyim beni tebrik et diye varmı böle biş ya
Kimse kimseyi aramak zorunda değilki.
Ben sadece ablama ve en yakın 2 arkadaşıma söylemiştim, onun dışında kimseye söylemedim.
naber kızlar...
normalde ben hamileyim diye kimseye haber vermedim herkes bi şekilde öğrendi..zaten telefon açıpta ben hamileyim biliomusunuz demem en yakınlarımın dışında
bi arkadaşım var,daha doğrusu kocası bizim arkadaşımız evlendiklerinden sonra biz onunlada arkadaş olduk....ama kendisi beni hiç aramıyor.meğerse ben arayıp ona hamile olduğumu haber vermemeişim..bildiği halde tebrik için bile aramadı...
Speedycim güzel bir gün olmuş, darısı başımıza...
ÇOK İLGİNÇ YA
bu güzel haberi madem duydun sen ara tebrik et
çok ilginç sipidi...arkadaş değilmiş ben onu anladım..
ÇOK İLGİNÇ YA
bu güzel haberi madem duydun sen ara tebrik et
çok ilginç sipidi...arkadaş değilmiş ben onu anladım..
ne biliyim ara tebrik et sonra da inceden sitem et demek yakın değilmişiz haber vermedin falan diye
böyle trip yapması birazcık saçma olmş
ne biliyim ara tebrik et sonra da inceden sitem et demek yakın değilmişiz haber vermedin falan diye
böyle trip yapması birazcık saçma olmş
aslında dediğim gibi bizim arkadaşımız kocası evlendiklerinde onunla arkadaş olduk,,bi ara hep gezer tozardıkkk....sonra hep ben aradım bulaşalım diye,,en son bugün kocası benim kocişin yanına gelmiş..orda ortaya çıkıyor konuşurlarken..aman küserse küssün napim..ben kendi arkadaşlarımda başkalarından duydu ama arayp tebrik ettiler kimse,,tribe bağladı...
canım acaip kalamarla turna mezgti istiyor:)
aslında dediğim gibi bizim arkadaşımız kocası evlendiklerinde onunla arkadaş olduk,,bi ara hep gezer tozardıkkk....sonra hep ben aradım bulaşalım diye,,en son bugün kocası benim kocişin yanına gelmiş..orda ortaya çıkıyor konuşurlarken..aman küserse küssün napim..ben kendi arkadaşlarımda başkalarından duydu ama arayp tebrik ettiler kimse,,tribe bağladı...
canım acaip kalamarla turna mezgti istiyor:)
aynen takma kafana anlar mutlaka ileride.
o nasıl bişey be ilk kez duydum bildiğimiz mezgit mi ?
aynen takma kafana anlar mutlaka ileride.
o nasıl bişey be ilk kez duydum bildiğimiz mezgit mi ?
kalamar var ya soğan halkası gibi bi ondan istedi canım bide turna mezgit,,balıkçılarda oluyor daha çok böyle galeta ununa batırıp falan pişiriyorlar bembeyaz kılçıksız eti var..süperrrrr...dayanamıcam bu akşam slimde balıkçıya gidelim:)
kalamar var ya soğan halkası gibi bi ondan istedi canım bide turna mezgit,,balıkçılarda oluyor daha çok böyle galeta ununa batırıp falan pişiriyorlar bembeyaz kılçıksız eti var..süperrrrr...dayanamıcam bu akşam slimde balıkçıya gidelim:)
afiyet olsun canım anladım tamam şimdi ben hepsini birleşik okudum o nasıl bir balık diyorum kendi kendime..
benimde akşama kayınvalidemler gelecek bende 5 te toplantıya gidicem akşama karışık bir durum yani
naber kızlar...
naber kızlar...
afiyet olsun canım anladım tamam şimdi ben hepsini birleşik okudum o nasıl bir balık diyorum kendi kendime..
benimde akşama kayınvalidemler gelecek bende 5 te toplantıya gidicem akşama karışık bir durum yani
sağol canımmm valla ,kendimi tutmasammmm şimdi gidip yemek istiyorum...
çok saçma bi trip olmuş canım bence hiç takma bile kafana
evet sersem kız takmıcam canımmm
selam kızlar
ceyln bende bayılırım biliyomusuun canın istediyse akşama git ye
selam canımm....gel ozaman sanada ısmarlayayım:)
sağol canımmm valla ,kendimi tutmasammmm şimdi gidip yemek istiyorum...
evet sersem kız takmıcam canımmm
selam kızlar
ceyln bende bayılırım biliyomusuun canın istediyse akşama git ye
selam canımm....gel ozaman sanada ısmarlayayım:)
sağol canım benim yerime bebiş yesin bol boll :)
Ceylin benim yerimede ye, burada taze balık bulmak çok zor...