Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

İLK ZAMAN herkes bunları yaşıor sanırım ? nerede oturuyorsun ?

buralar çok fena her an yağmur yağabilir.

speddy güzel bir yıldönümü geçirmişsiniz çok mutlu oldum canım herşeyin içine sinmesine.
eşinide ağlatmışsın yaa ne kadar duygulandı kocişin ne güzel onu da mutlu etmişsin
benim annemler 47 yıllarını doldurdular bende diyorum 3 sene sonra inşallah size yeniden düğün yapıcaz daha geçenlerde geçti konuşması harika olur allah sağlıcakla o günleri göstersin keşke onlar gibi olabilsek hala elele kol kola

çok sağol canım teşekkür ederim çok şükür kazasız belasız atlattık
annenlere de kocaman maşaşşah nice mutlu güzel senelere ne güzel neredeyse 50 yıldır aynı hayat ve sevgi saygı taptaze

naber kızlar...

ya biş sorucam bana yorum yaparmısınız...

normalde ben hamileyim diye kimseye haber vermedim herkes bi şekilde öğrendi..zaten telefon açıpta ben hamileyim biliomusunuz demem en yakınlarımın dışında

bi arkadaşım var,daha doğrusu kocası bizim arkadaşımız evlendiklerinden sonra biz onunlada arkadaş olduk....ama kendisi beni hiç aramıyor.meğerse ben arayıp ona hamile olduğumu haber vermemeişim..bildiği halde tebrik için bile aramadı...

neymiş ben onu arayacakmışım hamileyim beni tebrik et diye varmı böle biş ya

Kimse kimseyi aramak zorunda değilki.
Ben sadece ablama ve en yakın 2 arkadaşıma söylemiştim, onun dışında kimseye söylemedim.

ÇOK İLGİNÇ YA
bu güzel haberi madem duydun sen ara tebrik et

Speedycim güzel bir gün olmuş, darısı başımıza...

teşekkür ederim amin canım inşallah

çok saçma bi trip olmuş canım bence hiç takma bile kafana

selam kızlar

ceyln bende bayılırım biliyomusuun canın istediyse akşama git ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…