Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

selam kızlar
bugün tam 11 günlük oldu bebişim
bende yavaş yavaş toparlanıyorum artık
sezaryan olduğum için annemdeyiz önümüzdeki hafta evimize
gidicez inşallah...
bebişi olacaklarada şimdiden hayırlısı olsun diyorum:)

Slm kızlaar nasılsınız.
Anneme geldik, geçen yıl bu vakitlerde ne telaştaydık, bu yılda nasipse haftaya kardeşimin nişanını yapıcaz.
Geçen sene haziran 2'de evimi yerleştirmeye gitmiştim, bu sene haziran 4'te eşime kavuşuyorum. O zaman nişanlımdı artık eşim :)
Geçen yıllarda aylarca görüşmediğimiz oluyordu ama bu kadar özlem duymuyorduk.
Eşim bazen aklıma gelince hemen evime dönmek istiyorum, düşünsenize annenin evindesiniz ama yıllar önce yabancı olan bir adama anneyi bırakıp gidecek kadar özlem duyuyorsunuz, ne kadar garip...
Oğlumda büyüdü artık, karnımda top oynuyor resmen :)
Nasipse 2 ay sonra oğlumla beklicez babasını...

işte herşey sırayla dün bizeydi,bugün başkalarına,..ben ilk evlendiğimde annem baktığımda karşımda olan bir binada oturmasına karşın ben yinede evime alışamamıştım,şimdi anne evi yabancı gibi geliyor:) senin bebiş benimkinden öncee demek:)allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin..normal mi düşünüyorsun
selam kızlar
gidicez inşallah...

allah analı babalı büyütsün arkadaşımidarısı bizim başımızaa....

selam kızlar
gidicez inşallah...

MaşaAllah diyelim bebişine.
Rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip etsin.
2011 gelinleri evlendi bebişleri bile oldu :)

işte herşey sırayla dün bizeydi,bugün başkalarına,..ben ilk evlendiğimde annem baktığımda karşımda olan bir binada oturmasına karşın ben yinede evime alışamamıştım,şimdi anne evi yabancı gibi geliyor:) senin bebiş benimkinden öncee demek:)allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin..normal mi düşünüyorsun

allah analı babalı büyütsün arkadaşımidarısı bizim başımızaa....

Evet canım nasipse 2 ay gibi bişey kaldı.
Eski zambak değilim artık, 10 kilo aldım üzerine :)
Ben nasipse normal düşünüyorum ama son 1 haftada bile değişebiliyor dediler.
Sen ne düşünüyorsun?
Gerçi artık sezeryan malum yasal değil, çok yapan doktorlarada ceza var...

Hoşbuldum canım bebekimi bekliyorsun Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin:KK16:Bende Ekim'de evlendim 8 ay olacak çok çabuk geçiyor günler daha dün gibi geliyor

Evet günler çabuk geçiyor, bizimde 26 haziranda 1 yıl dolacak.
Şimdilik herşey çok iyi, evliliğin ilk senesi zor derlerdi ama öyle değilmiş, inşaAllah bir ömür güzel geçer...

TEŞEKKÜR EDERİM...TATLIM SENDEMİ BEBİK İSTİYORSUN NE ZAMAN EVLENDİnnn

olsun bundan sonra bizimlasın:)

Eee ben eylul 2011 de evlendim.24yasındayım.çok degil kısa bi süre önce bebek istedigimize karar verdik.bekliyoruz bakalım..bu arada ailelerden farklı şehirdeyiz,eşimin işi dolayısıyla..3aylık evliyken tayin çıktı.çok zorlandım.kimse yok aile akraba arkadaş yok..yeni yeni alışıyorum buraya böyle işte :KK53: bu arada evliliğimiz çok şükür çok güzel gidiyo:KK16:

yaa ama çok korkunç bi koltuk doğum yapınca napcam bilmem:))) buarada doğum demişken kocam bebek istemeye başladı yavaş yavaş kendince hesap yapıo şu tarhte olsa şu zamn doğsa şu kadar yaşına gelince ben şu yaşta olcam falan :))) szde basladımı düşüncelerr

korkunç ama 1 kez oturunca sonra korkmadna gidiyorsun şimdi benim açıkçası içimde korku falan yok alıştım sanırım.
hem bebek düşündün mü bu duruma iyice alış arada oturucaksın çünkü...

AYYY evettt nerden bildin kızzzzz:emir_bebek: İRKEK annesi olucam.valide sultan:))

hayırlı sı olsun:)hamileliğim ilk başından beri annemle benim dışımda herkes erkek demişti:KK19:

canım benim çok sevindim paşana hayırlı uğurlu olsun inşallah :KK16:

Slm kızlaar nasılsınız.
Anneme geldik, geçen yıl bu vakitlerde ne telaştaydık, bu yılda nasipse haftaya kardeşimin nişanını yapıcaz.
Geçen sene haziran 2'de evimi yerleştirmeye gitmiştim, bu sene haziran 4'te eşime kavuşuyorum. O zaman nişanlımdı artık eşim :)
Geçen yıllarda aylarca görüşmediğimiz oluyordu ama bu kadar özlem duymuyorduk.
Eşim bazen aklıma gelince hemen evime dönmek istiyorum, düşünsenize annenin evindesiniz ama yıllar önce yabancı olan bir adama anneyi bırakıp gidecek kadar özlem duyuyorsunuz, ne kadar garip...
Oğlumda büyüdü artık, karnımda top oynuyor resmen :)
Nasipse 2 ay sonra oğlumla beklicez babasını...

seninde doğumuna az kalmış maşallah kızlar :KK1:

selam kızlar
gidicez inşallah...

zamanla alışırsın canım şimdi bi anda garip geliyordur.
benim içinde doya doya kokla büyünce ısır demeye başlalrım :KK1: :KK1:
eee annelik nasıl bişeymiş söyle duygularını

Bende 2011 gelineyim benide alırmisiniz aranıza :KK31:

gel tabiki de :KK1:

Eee ben eylul 2011 de evlendim.24yasındayım.çok degil kısa bi süre önce bebek istedigimize karar verdik.bekliyoruz bakalım..bu arada ailelerden farklı şehirdeyiz,eşimin işi dolayısıyla..3aylık evliyken tayin çıktı.çok zorlandım.kimse yok aile akraba arkadaş yok..yeni yeni alışıyorum buraya böyle işte :KK53: bu arada evliliğimiz çok şükür çok güzel gidiyo:KK16:

eylül gelinlerinde herkes bebek istiyor şuanda :KK1: erkenci çıktınız...
hadi senin içinde hemen gelsin bebek inşallah :KK1:

Speedy gonzalesciim sağolasın:KK1: eylül gelinlerinda hareket başlamıssa haziran gelinleri geç kalmasın :KK53: :KK53: sen daha düsünmüyosun sanırsam :)

Speedy gonzalesciim sağolasın:KK1: eylül gelinlerinda hareket başlamıssa haziran gelinleri geç kalmasın :KK53: :KK53: sen daha düsünmüyosun sanırsam :)

YOK canım düşünmüyorum daha bizim için erken :KK1::KK1::KK1: daha yeni evliyiz :KK54: (bahanemde bu işte )
şaka bi yana biraz daha geçsin inşallah o zamana hazır hissedersek düşünüyorum :KK16::KK16:

biz de yeni evliyiiiiizzz :)) neyse neyse,ne zaman isterseniz Allah gönlünüze göre versin inşallah..
yeni evliyiz deyip duruyoruz da ben eskimek istemiyorum yaa,size de öyle oluyo mu,yani hep böyle yeni evli kalsak..çünkü bu yeni evli olma durumu çok şeye bahane oluyo..hem de güzel böyle :KK53:
zaman geçse de eskimemek umuduyla diyelim o halde :) :KK16:

biz de yeni evliyiiiiizzz :)) neyse neyse,ne zaman isterseniz Allah gönlünüze göre versin inşallah..
yeni evliyiz deyip duruyoruz da ben eskimek istemiyorum yaa,size de öyle oluyo mu,yani hep böyle yeni evli kalsak..çünkü bu yeni evli olma durumu çok şeye bahane oluyo..hem de güzel böyle :KK53:
zaman geçse de eskimemek umuduyla diyelim o halde :) :KK16:

speedy bu arada balıkesirli misin???

vallahi bizim kısa süre sonra işte 1. yılımız dolacak belki 2. yılımızdan sonra bebek düşünebiliriz. gerçi herşey kısmet
kul kurar kader gülermiş bizimkisi öyle plan işte Allah bilir en iyisini :KK36:
eskimeye gelince benim sanırım eskime gibi durumum olmayacak üzerime gelin gelmeyecek , evin tek geliniyim , ve evin tek kızıyım.
yıllar geçse bile ben hep tek kalıcam :KK1: kendimi böyle motive ediyorum işte.

vallahi bizim kısa süre sonra işte 1. yılımız dolacak belki 2. yılımızdan sonra bebek düşünebiliriz. gerçi herşey kısmet
kul kurar kader gülermiş bizimkisi öyle plan işte Allah bilir en iyisini :KK36:
eskimeye gelince benim sanırım eskime gibi durumum olmayacak üzerime gelin gelmeyecek , evin tek geliniyim , ve evin tek kızıyım.
yıllar geçse bile ben hep tek kalıcam :KK1: kendimi böyle motive ediyorum işte.

hadi bakalım nasip :)
bende küçük gelinim benim de üstüme gelen olmıcak..olsun olmasın ben onlardan bağımsız olarak da eskimicem :))
bu arada soruma cevap alamadım atladın sanırım,ben de balıkesirliyim de o bakımdan şeyettim..

hadi bakalım nasip :)
bende küçük gelinim benim de üstüme gelen olmıcak..olsun olmasın ben onlardan bağımsız olarak da eskimicem :))
bu arada soruma cevap alamadım atladın sanırım,ben de balıkesirliyim de o bakımdan şeyettim..

evet ya atladım. :KK16:
balıkesirli değilim antalyalıyım :KK16: bu sene tatile gidicez sarımsaklıya öyle görücem kısmtse :KK16:

evet ya atladım. :KK16:
balıkesirli değilim antalyalıyım :KK16: bu sene tatile gidicez sarımsaklıya öyle görücem kısmtse :KK16:

hımm kusura bakma o halde..eylül gelinleri forumunda gördüm seni de orda öyle anladım sanki memleket filan demişsin..hemşehriyiz sandım..yanlış anlamışım neyse bakalım gezmeye gidiceksiniz madem bu da güzel..ben şimdiden söyliyim o halde çok seveceksin sarımsaklıyı ayvalıkı...

hımm kusura bakma o halde..eylül gelinleri forumunda gördüm seni de orda öyle anladım sanki memleket filan demişsin..hemşehriyiz sandım..yanlış anlamışım neyse bakalım gezmeye gidiceksiniz madem bu da güzel..ben şimdiden söyliyim o halde çok seveceksin sarımsaklıyı ayvalıkı...

hımm miracle ile hemşeriyiz oda antalyalı
nereye gideceksin demişti bende memleketime gelmicem falan dedim yalnış anlaşılma olmuş.. :KK70:
3*4 sene önce hasanboğuldu ve altınoluğa gittim sırada sarımsaklı var :KK36:

hımm miracle ile hemşeriyiz oda antalyalı
nereye gideceksin demişti bende memleketime gelmicem falan dedim yalnış anlaşılma olmuş.. :KK70:
3*4 sene önce hasanboğuldu ve altınoluğa gittim sırada sarımsaklı var :KK36:

şimdi anladım:) maşallah geziyosunuz ne güzel..işte bebek olmadan böyle gezmek lazımmış,öyle diyolar..

X