- 6 Mart 2024
- 30
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi teacher788
-
Don't panic :) bir evlenen bir evlenmeyen dertliArkadaşlar üniversiteden mezunum işsizim şuan çalışmıyorum artık birisi olsun istiyorum hayatımda. Gel görelim ki karşıma kimse çıkmıyor. Güzel olduğumu söylerler. Sıcakkanlı bir insanim. Her gören sevgilim var sanıyor. Ama yok görücü bilr gelmiyor. Nasibim beni nasıl bulcak endişeleniyorum
Ay boşver ne endişeleniyorsun evlenip napcaksınArkadaşlar üniversiteden mezunum işsizim şuan çalışmıyorum artık birisi olsun istiyorum hayatımda. Gel görelim ki karşıma kimse çıkmıyor. Güzel olduğumu söylerler. Sıcakkanlı bir insanim. Her gören sevgilim var sanıyor. Ama yok görücü bilr gelmiyor. Nasibim beni nasıl bulcak endişeleniyorum
Ay boşver ne endişeleniyorsun evlenip napcaksın
Çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederimDon't panic :) bir evlenen bir evlenmeyen dertli
Olur olur 20 de olmaz 30 da olur... mesele mutlu olacağın huzurlu olacağın hayırlı bir eş olsun...
Acele etme işini gücünü kazanmaya bak, ye iç gör dünyayı
Bulursun ben 25 yaşın da bulmuştum 26 yaşımda evlendim ama şuan bile hala nasıl evlendiğime inanamıyorumArkadaşlar üniversiteden mezunum işsizim şuan çalışmıyorum artık birisi olsun istiyorum hayatımda. Gel görelim ki karşıma kimse çıkmıyor. Güzel olduğumu söylerler. Sıcakkanlı bir insanim. Her gören sevgilim var sanıyor. Ama yok görücü bilr gelmiyor. Nasibim beni nasıl bulcak endişeleniyorum
Tam benim mod. Biraz da seçicilikten böyle oluyoruz galiba. Çevremde bir anda evlenenlere bakıyorum sırf evlenmek için evleniyorlar gibi. Sonuçta evlenince bir ömür paylaşılıyor. Allah hayırlı güzel seçimler yaptırsıngüzel de ne bilim ya aday yok bisey yok tanımak vs nasil olcak bütün arkadslarim evlendi hiç istemeyenler bile ya:)
Bekarlar evlenmek evliler bekarlığı arıyorArkadaşlar üniversiteden mezunum işsizim şuan çalışmıyorum artık birisi olsun istiyorum hayatımda. Gel görelim ki karşıma kimse çıkmıyor. Güzel olduğumu söylerler. Sıcakkanlı bir insanim. Her gören sevgilim var sanıyor. Ama yok görücü bilr gelmiyor. Nasibim beni nasıl bulcak endişeleniyorum
Nasibin varsa gelir yemenden nasibin yoksa ne gelir elden. (Komşumuzun kızı gerçekten de evlenip Yemen'e yerleşti. Hatta annesi ben yemeni hep masallarda geçiyor sanıyordum gerçekten öyle bir yer varmis demiştiArkadaşlar üniversiteden mezunum işsizim şuan çalışmıyorum artık birisi olsun istiyorum hayatımda. Gel görelim ki karşıma kimse çıkmıyor. Güzel olduğumu söylerler. Sıcakkanlı bir insanim. Her gören sevgilim var sanıyor. Ama yok görücü bilr gelmiyor. Nasibim beni nasıl bulcak endişeleniyorum
Yaa ben de bunu sorguluyorum bir ömür boyu geçireceğim insan en azından kafana uygun olsun dedim. Ya beni seviyorlar ama ısınamıyorum ki tipi felan değil böyle konuşmaları hep batıyor aile kültürümüz benzer ama çok şiveli konuşuyor bu bile itiyor ben mi seçiciyim acaba:/Tam benim mod. Biraz da seçicilikten böyle oluyoruz galiba. Çevremde bir anda evlenenlere bakıyorum sırf evlenmek için evleniyorlar gibi. Sonuçta evlenince bir ömür paylaşılıyor. Allah hayırlı güzel seçimler yaptırsın
Bu hikaye bir nebze rahatlık verdiNasibin varsa gelir yemenden nasibin yoksa ne gelir elden. (Komşumuzun kızı gerçekten de evlenip Yemen'e yerleşti. Hatta annesi ben yemeni hep masallarda geçiyor sanıyordum gerçekten öyle bir yer varmis demişti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?