Senin bu tavrın gerçekten nasıl biri olduğunu gösteriyor gerçekte.
Sana yapıcı bir şekilde yazan kişiye bile saçma sapan yorum yapıyorsun.
Neyse ben sporumu yapayım sende arkadaslarınu çekiştir burda
Başkalarının evlenip evlenememesini siz niye dert ediyorsunuz anlamadım.
Zorla yazmadım ki zaten, istediğim şeylere yazıyorum. Ayrıca saçma olması benim kendi fikrim değil. Bazı şeyler gerçekten saçmadır, kişiden kişiye değişmez. Bu da öyle bir şey. Arkadaşlarınızın tavrı, zihniyeti, sizin bu konuda “farkındalık” oluşturma çabanız vs. Bunların hiçbiri normal değil.Yazmayın sizi zorlayan ne hale Hanım? Ayrıca saçma demeyi kendinizde nasıl hak buluyorsunuz? Siz mi belirleyeceksiniz hangisi dert hangisi değil.
Benim gibi çevresi olan insanlar var mı duymak istedim.
Derdi tasası neden size düştü?
Arkadaşlarınızın tavrı, zihniyeti, sizin bu konuda “farkındalık” oluşturma çabanız vs. Bunların hiçbiri normal değil.
uzak durmaya çalışın, üstünüze almayın o zaman.Ben dert etmiyorum, gün içinde sıklıkla bu konulara maruz kalıyorum.
Bence arkadaşlarımızın umurunda değilsiniz. Canınız sıkıldı herhalde ve koca bulmuyorum diye tavır yapıyorlar dediniz ya onlar sizden uzaklaşmayı seçmişler yani sorun koca degil
Sizi ilgilendiren bir kısmı yok. Sizde alâkasız bir şekilde, hiç beklemediğin anda oluyor kuzum, üzülme diye durup dururken genç kızları teskin(!) eden, boynuna at nalı gibi Hint kolyesi takmış, dirseklere kadar bileziklerini sallayarak çeyiz şov yapan, hayattaki tek başarısı koca bulmak olan kadın vaybı aldım. Başlığınıza bakın, özellikle sona kondurduğunuz acıma ve hüzün içeren emojinize bittim. Kesin size gelip ağlıyorlardır koca bulamadık diye. Öff!Beni ilgilendiren kısmını defalarca anlattım. Teşekkürler
Sizi ilgilendiren bir kısmı yok. Sizde alâkasız bir şekilde, hiç beklemediğin anda oluyor kuzum, üzülme diye durup dururken genç kızları teskin(!) eden, boynuna at nalı gibi Hint kolyesi takmış, dirseklere kadar bileziklerini sallayarak çeyiz şov yapan, hayattaki tek başarısı koca bulmak olan kadın vaybı aldım. Başlığınıza bakın, özellikle sona kondurduğunuz acıma ve hüzün içeren emojinize bittim. Kesin size gelip ağlıyorlardır koca bulamadık diye. Öff!
Bu onların sorunu siz niye kendinize dert ediniyorsunuz ki kendi hayatiniza bakın Allah in işine de karışmayınSelamlar herkese, biraz içimi dökmek istedim. Evliliğin mutlak kader olduğuna inanıyorum. Tabiki vesileler önemlidir ama olmayınca zamanı gelmeyince olmuyor işte.
Çevremde artık çok fazla evlenmek isteyip evlenemeyen arkadaşım var bazen çok bunalıyorum keşke elimden bişey gelse ama maalesef gelmiyor, nasip olmuyor olduramıyorum.
Yanlış anlaşılmasın hepsi pırıl pırıl güzel kızlar.
Hatta bir dönem bir arkadaşım sırf ona birini bulmadığımı düşündüğü için aramıza mesafe koydu.
Bazen evlililiğin zorluklarından bahsediyorum sanki nankörlük ediyormuşum gibi davranan bile oluyor.
Bu da dert mi demeyin, derdim bu
Not; evliliği başarı olarak görmüyorum ama öyle görenler var. Evliyim, mükemmel demiyorum bir sürü zorluğu da var. Arkadaşlarıma bekar oldukları için acımıyorum sürekli muhabbeti bu olan insanlar çevremde çok.
Ah ben de evlenemedim. İlk kez bu yüzden başkası bizim için dertleniyorSelamlar herkese, biraz içimi dökmek istedim. Evliliğin mutlak kader olduğuna inanıyorum. Tabiki vesileler önemlidir ama olmayınca zamanı gelmeyince olmuyor işte.
Çevremde artık çok fazla evlenmek isteyip evlenemeyen arkadaşım var bazen çok bunalıyorum keşke elimden bişey gelse ama maalesef gelmiyor, nasip olmuyor olduramıyorum.
Yanlış anlaşılmasın hepsi pırıl pırıl güzel kızlar.
Hatta bir dönem bir arkadaşım sırf ona birini bulmadığımı düşündüğü için aramıza mesafe koydu.
Bazen evlililiğin zorluklarından bahsediyorum sanki nankörlük ediyormuşum gibi davranan bile oluyor.
Bu da dert mi demeyin, derdim bu
Not; evliliği başarı olarak görmüyorum ama öyle görenler var. Evliyim, mükemmel demiyorum bir sürü zorluğu da var. Arkadaşlarıma bekar oldukları için acımıyorum sürekli muhabbeti bu olan insanlar çevremde çok.
Siz baya baya bunalmışsınızNe alakası var, ya sizin süper elist çevrelerinizde sizi böyle daraltan insanlar hiç olmamış sürekli iş yerinde gördüğünüz insaların her gün konuları bu olursa benim gibi bıkarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?