• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim

Umutumut16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
46
138
8
39
Kızlar merhabalar. Ben 35 Yaşında işi gücü olan, ailemle yaşayan bir bayanım. Ailemle bir sıkıntım yok çok şükür. Ama ben de artık evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama ne yaptıysam olmadı. Bir türlü kafa dengi birini bulamadım. Etrafımdaki arkadaşlara da hafiften niyetimi belli ediyorum ama sanki etrafta hiç bekar erkek yokmuş gibi. Ne karşıma biri çıkıyor, ne de biri aracı oluyor. Bu konuda inanılmaz umutsuzum. Gerçekten moralim çok bozuk. Benim hiç akrabam, dost çevrem yok. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bir de yaşımdan dolayı umutsuzum. Geç kalmış gibi hissediyorum, bunu bir eksiklik olarak görüyorum. Kızlar bir akıl verin ne olur. Sevgiler.

Neden hıc dost cevrenız yok, boyle hayırlı ıslerde biraz sosyal olmak gerekiyor
Bı de kafama gore derken, nasıl bırını istiyorsunuz?
Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)

Farklı ortamlara girseniz, kurslar, hobilere yönelik eğitimler gibi.

Kriterleriniz yüksekse de arkadaşlarınız tanıştıracak birini bulamıyor olabilirler.
Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.

Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Yok ya niye kızayım onune gelenle cınsel birliktelık yasayıp is evlenmeye gelince bakire kiz istiyorum diye kendını yırtan adamlar varken, hıc evlenmemıs bir kadının evlenmemıs erkekle evlenmek istemesini anlarım. Biraz tekerleme gibi oldu sorry.

Bekar iste bizim yaslarda biraz zor. Genelde evlenip Bosanmıs oluyorlar, Bosanmıs ama cocuksuz diye değiştirebilirsin kafandakini ilerleyen zamanlarda.

Bı de dunyayı gezmek cok utopık
Hayal kurarken gercekcı olmak lazım biraz.
Her sene senelik izinde tatile gitsen Kafı.

Ailenle yaşama kendine bir ev ve düzen kur , şahsi bir yaşamın ortamın düzenin olsun birisi de çıkarsa evlenirsin.
Aile yanında yaşamak " benm hayatım yok, ailemin hayatına yamanmış gibiyim" hissi veriyor bi yaştan sonra. evlenmek istiyorum demek " kendi düzenim ve hayatım olsun" demek. Bunun icin kocaya ihtiyac yok .iyi bir aday Olursa da başın üstüne😁😁

Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.

Bu noktalardan yola çıksanız işte. Atıyorum kitap okuma grupları, edebiyat toplulukları, turlara katılsanız. Hem yeni insanlarla tanışma hem de sizle aynı şeylerden hoşlanan kişilerle karşılaşma olanağınız artar.

Ülkemizde muhakkak olması gerektiği gibi birbirini iyi günde kötü günde seven çitflerin olduğu evlilikler var, Allah daim etsin.

Ancak şu anki nesilde çıkarcı yaklaşan erkekler var. Kadına bakıp, ne gibi çıkarlar elde edip onu hesaplayan erkekleri kastediyorum. Artık aradığı neyse onu araştıran.
Kadın çalışacak, maaşı yetmez, ya güzel bir birikmişi ya da evi olacak, araba bile kesmez. Bir de üstünde çirkin değilse ve biraz da yaşı küçükse süper olur.
Statü sahibi erkekler bunun verdiği özgüvenle, statü seven kadınlara şartlarını kabul ettiriyorlar. Seninle evleniyorum, evlilik boyunca benim keyfimi bozma anlaşması.
Sadece yaşı küçük diye tav olan erkekler var.
Maddi zenginlik için evlenen erkekler var.
Güzel diye evlenen var.
Maaş kartını alırım diye evlenen var.
Çıkarsız evlenen erkek az.

Kadınları aklamayacağım paraya, statüye, yakışıklılığa düşkünlük nedeniyle evlenen kadın da var. Yalnız kadınlar hiç hak etmeyen adama da çok iyi eş olabiliyorlar severse, vefası varsa.

Günümüzde talebi olan erkek çok.
Ama gerçekten düzgün adamlar da var. Nasip meselesi. İnşallah düzgün bir adam düşer bahtınıza.

Bence yasin okunacak günlere dini faliyet olan yerlere takılın oradaki yaşlılar mutlaka ya aileden ya eş dostan geri dönüş oluyor bekarları evlendirme yerleri oralar, yaşlı teyzelere de söyle evlenmek istiyorum diye hemen aday bulunur sana, işi gücü yerinde olan, sana uyumlu olan bu işi yaşlılar çok iyi beceriyor🤭🤭

😂keşke tek derdimiz bu olsa diye kendimi parçalamak istedim sadece msjsjss (evliyim)
Ne yalan soyleyim okur okumaz baslıgı aynı seyi dusundum.
Hatta aman evlenme be napacaksın evlenip sahtın sahbaz mi olacaksın baksana keyfine diyecektım. Yine de anlamaya calıstım konu sahıbı hanımı😂
Senın emojılerı gorunce de aha dedım evlenemedıgı ıcın daha dertli bırı var burda, dur ona yogunlasayım😂

Back