• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim...

mavileyla1100

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
67
110
8
40
Kızlar merhabalar. Bu tarz konularının çok açıldığını biliyorum. Ama bir de benim derdimi dinlemenizi çok rica ediyorum. Yaşım 35. İstanbulda yaşıyorum. İyi bir işim, maaşım var. Dünyanın bir çok yerini dolaştım. Arkadaşlarım çok entellektüel biri olduğumu söylerler. Gerçekten de çok kitap okurum. Bilgi birikimim iyidir. Dış görünüş olarak da çok güzel olmasam da çirkin de değilim. Bakımıma dikkat ederim. Bunları anlatmamım sebebi biraz beni tanımanızı istiyorum. Amacım kendimi övmek değil, zaten övmenin ne yararı var. Burada kimse kimseyi tanımıyor.
Ama işte hayattaki sıkıntım yalnızlık. Kimsem yok yanımda. Daha önceden yaşadığım kötü ilişkilerden dolayı yıprandım. İnsanları sevemez oldum. Bana göre herkes kötü, herkes arkamdan iş çeviriyor. İnsanların kötü özelliklerini hemen görüyorum. Bunlar yaşadığım travmalardan biliyorum ama bunu değiştiremiyorum. Evlenmek, yuva kurmak ve en önemlisi anne olmak istiyorum. Ama buna hevesim de yok. Yani yorgunum. Gelinlik giymek herkesin hayalidir öyle değil mi? Ben ise yarın evlensem düz beyaz bir elbise yeter, ne gereği var gelinliğe modundayım. Dediğim gibi hevesim kalmamış. Ama yalnızlıktan da çok bunaldım. Tabi yaşım da geçiyor, o da beni panik hale sürüklüyor. Arkadaşların aracı oldukları kişilerle görüşünce hiç etkilenmiyorum. Bir arkadaşım bu tarz şeylere kapalısın diyor. Bir başkası sen çok kültürlüsün, dışı veya cebi değil beyni dolu olsun istiyorsun, onu da bulamazsın diyor. Biraz çaresiz kaldım sanırım.
Sosyal bir hayatım var. Gezilere katılırım her zaman. Zaten işim gereği sürekli yeni insanlarla tanışıyorum. Ama ya beni etkileyen biri çıkmıyor. Ya da olsa bile çoktan evlenip barklanmış oluyor. Malum yaş 35. Artık kafama yatan kişiler genelde bu yaş üstü oluyor ama o yaşa da bekar kalmıyor kimse. Neyse size derdimi anlatmak istedim. Umarım bir gün ben de mutlu olabilirim. Çünkü gerçekten mutsuzum.

Kismetinse ayağına gelir yapacak birşey yok evliside yanlız etkilenmedigin anlaşamadığın biri olacağına ama çocuk için 35 yaş kritik olabiliyor ben de tedavilerden gectigim için yumurta dondurmani tavsiye ederim ileride eşini bulduğunda çocuk madem istiyorsun sıkıntı cekmezsin

Ne zaman ki evlenme hayallerimi bi kenara koydum o zaman benim icin dogru insanı buldum
Her zaman sunu diyin kendinize ben mükemmelmiyim ki karsımdaki mükemmel olsun
Evet herkes ister yakısıklı zengin egitimli vicdanlı iyi mesleği olan vsvsvs ama hepsi aynı anda aynı kişide olmayabiliyor taleplerinizi bi tık düşürün derim nacizane

Ne zaman ki evlenme hayallerimi bi kenara koydum o zaman benim icin dogru insanı buldum
Evet herkes ister yakısıklı zengin egitimli vicdanlı iyi mesleği olan vsvsvs ama hepsi aynı anda aynı kişide olmayabiliyor taleplerinizi bi tık düşürün derim nacizane
Ben zaten yakışıklı zengin kelimelerini hiç kullanmadım mesajımda. Sadece beyni dolu bir insan istiyorum. Sohbet edebileceğim, dolu dolu biri olsun istiyorum.

Üniversiteden arkadaşım 3.cü yüde bitirdi. Parasına kıyıp öyle belgeler aldı ki garanti iş kapısı. Kimseyi de beğenmedi. Kız savcıya burun kıvırdı. Şimdi 34 yaşında düz memur olsun yeter diyor.
Acaba sizde diploma yüzünden kimseyi beğenmiyor olabilirmisiniz.

İst da evlenmeyi cok isteyen bi erkek arkadasım var o da bulamıyor yıllardır..istersen tanıstırayım..bosanmıs cocuk yok...müdür pozisyonunda..ama oyle dolu dolu bi erkek anca cok okumuslarda var onlar da asosyal oluyor onlarla da mutlu olamazsın ki...cok dolu kültürlü adam türkiyede arama fazla...huyu iyi olsun yeter...bu arkadas iyidir istersen tanıs

Cevremde sizin gibi çok var ablacım yani sizin gibi den kastım aynı duyguları yaşayan düşünen gibisinden düzeltmek isterim ☺ ama kadere inancımız tam olmalı bence nikah ve ölüm saati asla şaşmaz mış öyle derdi büyük büyükannem. Ama kaderde çabaya bağlı deniliyor bence önüne gelen fırsata şans vermeyi dene kendini sorgula mesela hani ben çok mu iyiyim falan diye. Evlenmeden önce ben böyleydim çok sevdiğim biri olurdu ilk başlarda her şey güzel giderdi etkilenirdim sonrasın da burcum gereği galiba huyum kurusun (kova) adamın en ufak bir hareket dış görünüş onu kafama takip kendimi tiksindirir soğuturdum sonra eşim çıktı karşıma ama diğerlerinden coook yakışıklı zengin vs. Değildi ama artık bende yorulmuştum ve kendime söz verdim herkeste var sende böylesin falan diye şimdi çok mutluyum 3. Ye hamileyim bence dene abla :) herşey gönlünce olsun inşallah 😘

Siz ne zaman bu kadar düşünmezseniz o zaman sizinde karşnıza muhakkak biri çıkıcaktır. Hesapla evlilik olmuyor. Insan herzmam istedigi ozellilere sahip birini bulamiyabiliyor. Evet bende zeki olsun derim çok birşey istemiyorum derim ama ne olur iste iyi bir meslegi de olmali vs. Devamı gelir isteklerin. Beklenti icinde tutmayin kendinizi birgün dogru zmanda hissedersiniz zaten sevdiginiz kisiyi o zman da tabi mantikli olmakta yarar var ama duygularda devreye giricektir. Neyse üzmeyin zamana bırakın sosyalleşebilen bir insansınız hayatınızı yaşayın. Sadece evlenmek degil mesle evlilik icerisinde de yanliz kalabiliyorsunuz bunu umutmayin.. ;)

Çünkü 'vazgectigin toprak senindir.'

Allah hayırlısını nasip etsin , umarım gönlünüzden geçirdiğiniz , sizi tamamlayacak kişi gelir sizi bulur
Bu saate kadar olmamış olması , mutsuz, huzursuz ve neticesinde ayrılık yaşayacağınız bir evliliğiniz olmasından daha iyidir her zaman . Ne demiş atalar , geç olsun, güç olmasın
Mutluluklar dilerim

İst da evlenmeyi cok isteyen bi erkek arkadasım var o da bulamıyor yıllardır..istersen tanıstırayım..bosanmıs cocuk yok...müdür pozisyonunda..ama oyle dolu dolu bi erkek anca cok okumuslarda var onlar da asosyal oluyor onlarla da mutlu olamazsın ki...cok dolu kültürlü adam türkiyede arama fazla...huyu iyi olsun yeter...bu arkadas iyidir istersen tanıs
Bana evlenmedim dert yanan şirketten bir kıza böyle dedim herkese şikayet etmişti ben bulamıyorum mu diye.
Bir tuhaftı
Evlendirdigimde kişiler oldu ama yeni tanidiklarima asla demem artık

Bana evlenmedim dert yanan şirketten bir kıza böyle dedim herkese şikayet etmişti ben bulamıyorum mu diye.
Bir tuhaftı
Evlendirdigimde kişiler oldu ama yeni tanidiklarima asla demem artık

Bahsettiğim erkek arkadasım da yıllardır bu dertten muzdarip te ondan yani...5 yıldır bulmaya calısıyor belki anlaşırlar diye düşünmüştüm

Bahsettiğim erkek arkadasım da yıllardır bu dertten muzdarip te ondan yani...5 yıldır bulmaya calısıyor belki anlaşırlar diye düşünmüştüm
Bende iyi niyetle dedim yeni tanidiklarima hatta eskilere de bazen karışmıyorum üniversitesi den bir arkadasim vardı Vakıfbank ta çalışırken memur arkadaşımı ayarladım düğün davetiyemi gönderince bana boyum kadar mail atmış o embesil senden hoslanoyormus kendine yapsaydın bana layık gördün diye ki benim sevdiğim bir arkadaşımdi beni begeniyormus ama yakın arkadaşımdi nerden bileyim bu yüzden pek karışmam bir arkadasimda Bağdat caddesinde yaşıyor ben buldum çocuğu arkadaşımdi babası sürekli dua ediyor işte

Bende iyi niyetle dedim yeni tanidiklarima hatta eskilere de bazen karışmıyorum üniversitesi den bir arkadasim vardı Vakıfbank ta çalışırken memur arkadaşımı ayarladım düğün davetiyemi gönderince bana boyum kadar mail atmış o embesil senden hoslanoyormus kendine yapsaydın bana layık gördün diye ki benim sevdiğim bir arkadaşımdi beni begeniyormus ama yakın arkadaşımdi nerden bileyim bu yüzden pek karışmam bir arkadasimda Bağdat caddesinde yaşıyor ben buldum çocuğu arkadaşımdi babası sürekli dua ediyor işte

Aaa sana ozel msj atıcam atamıyorum açar mısın..ilginç bi tesaduf oldu da

25 yaşında evlenmek üzere olan biri olarak konuşuyorum. Kariyerime de düşkünümdür. Akademisyen olmaya çalışıyorum. Şuan evlilik safsatası yüzünden tezim aksıyor ve acayip gerginim. Ve bence attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmiyor. Belki ben değecek birini bulamadım ama gerçekten sosyal hayatı olmak, kariyerinden memnun olmak, tek başına hayattan zevk almak evlilikten mühim bir şey. Gönül ister ki her şey tam olsun ama bu dünyada cennet yok maalesef.
Düşünüyorum da şimdi biz kadınlar çalışıp kazanıyoruz. E bu anlamda kendimize yeteriz. Evimizin işini de zaten yapıyoruz. Evlenince erkekler ne kadar ev işi yapsa da asıl yük bizde. Ben iş bölümü yapsak da hep adamı yönetmek durumunda kalıyorum. Neyse yani kendim de yaparım yapmasa ne olur.. E bir de günümüz erkekleri hep bi nazlı, kirpik dipleri ağırıyor neredeyse, cinsellik desen istediğim gibi değil. Ha bu koca ne işe yarıyor vallahi sorguluyorummm

25 yaşında evlenmek üzere olan biri olarak konuşuyorum. Kariyerime de düşkünümdür. Akademisyen olmaya çalışıyorum. Şuan evlilik safsatası yüzünden tezim aksıyor ve acayip gerginim. Ve bence attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmiyor. Belki ben değecek birini bulamadım ama gerçekten sosyal hayatı olmak, kariyerinden memnun olmak, tek başına hayattan zevk almak evlilikten mühim bir şey. Gönül ister ki her şey tam olsun ama bu dünyada cennet yok maalesef.

Yaaa yoruma gel...Madem o kadar hem tezin aksıyor hem istediğin profil değil evlenme o zaman? Ama evleniyorsun....Sen yalnız olmayacaksın ama konu sahibi yalnız senden de 10 yıl ilerde....geceleri kabustan uyanınca kariyere sarılamıyorsun

Yaaa yoruma gel...Madem o kadar hem tezin aksıyor hem istediğin profil değil evlenme o zaman? Ama evleniyorsun....Sen yalnız olmayacaksın ama konu sahibi yalnız senden de 10 yıl ilerde....geceleri kabustan uyanınca kariyere sarılamıyorsun
Evliliğin kendisi de bazen kabus olabiliyor.
Evlenme o zaman - - - düşünüyorum kara kara 1 yıldır nikah tarihi almayı erteliyorumm. O da bir seçenek yani.
Demek istediğim şu gönül ister ki herkesin güzel yuvası olsun ama evlenen de bin pişman. Yani aman geç kaldım diye acele ve yanlış karar vermemek lazım

Evliliğin kendisi de bazen kabus olabiliyor.
Evlenme o zaman - - - düşünüyorum kara kara 1 yıldır nikah tarihi almayı erteliyorumm. O da bir seçenek yani.
Demek istediğim şu gönül ister ki herkesin güzel yuvası olsun ama evlenen de bin pişman. Yani aman geç kaldım diye acele ve yanlış karar vermemek lazım
Evlenenler pişman, evlenmeyenler mutsuz. Ben bu işi hiç anlayamadım 🤔

Back