Evlenemediğimden olasılığımı arttırmak için birden fazla kişiyle çıkıyormuş gibi görüşüyorum

Evlenmeden önce aynı anda bikaç kişiyi idare ettiniz mi?

• Ankete Katılan
    23

cisemyldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
145
15
39
Şuan 31 yaşındayım.
Uzun süreli bir ilişkim vardı, tam anlamıyla ilk çıktığım diyebilirim, benden 4 yaş küçüktü ve çıkmaya başladığımızda 21 yaşındaydım. Zamanla erasmusla yurtdışına gidince biter die düşünüyordum başlarda, üzülmesini istemediğim için de kıyamıyordum, zamanla daha fazla sevmeye başladım ve malesef beni aldattı. İlk kez tam anlamyla çıkıyordm, yaşının benden küçük olması nedeniyle çevreme de bahsemedimiyordum, aldattığnda görüştüğü kızla konuşarak sessizce çekildim ve tekrar biaraya geldik. Bn üniversite nedeniyle farklı bir ildeydim, sözlü ve yazılı olmasa da sessizce uzaklaşıp tekrar barıştığmız birdöngüydü ve beni onun sadakatsizliği, sadakatsizliğe alıştırmıştı yalnz hep o demir başım gibi bişeydi. Son olarak bir kız arkadaşının yaptığı faceinde yaptığı yorum ve paylaşımları nedeniyle daha önce hoşlanmış olduğum birisine yönlendim ve hazır değilken birnişanlılık yaşadım, nişanlanmadan önce onu da bilgilendirdim, o da iki yıl tutkusu olan bir mesleğin sınavlarına hazırlandı ve özlediğiyle ilgili mesajlar gönderiyordu, ben de onu özlediğimi, herşeyin hayırlısı neyse o olsun fln diye yazıyordum ki özlüyordum da. Kaderim diyerek de nişanlıma yönlenmiştim (öncesinde aracımın perte çıktığı ciddi bir trafik kazası yaşamıştım, bir hafta sonrası da orta orta okulda platonik aşık olduğum birisinin şehit haberiyle karşılaşmıştım ve günlerce ağladım, ölüm bana bu kadar teğet geçmişken kader diyerek kendimi bıraktım ve aileleler arasında olan kendimi hazır hissetmeden nişanlanmış oldum karşı tarafın zorlamasıyla). Nişanlımla çıkmaya başladıktan sonra hiçbir şekilde onu aldatmadım yalnz çalışmıyordu, o da sadakat duygusu fazla olan birisiydi, kpssye hazırlandı iki kez, sonra aileler devreye girdi ve aklımı kurcalayan çalışmadığı için olan gelecek endişesi planlamadığım bizamnda konuşuldu. Ailesi evliliğe katkıda bulunmadığı, o da çalışmaya başlamaması nedeniyle ve bana buna rağmen yaşadığı ile taşınmam konusundaki diretmesi nedeniyle (ben sürekli çalışıyordum) kafamdaki soru işaretlerini gidermek konuştuğum konu ardından saygısız bikaç kelime dökülemesi ve faceinden resimlerimi silmesi (ben resimlerini hiç eklememiştim) nedeniyle üçüncü defa geldiğmz ayrılık aşamasında son noktayı koydum. Bir ay sonra ki barışma teklifini kabul etmedim, normal hesabım dondurulmuştu, benim yazdığım fake face mesajı da gersizlere düşmüş ve okuyamamış. Beni bir başka erkeğe muhtaç ettiği için defalarca olan barışma teklifini kabul etmedim, annesi 3-4 kez aradı çok ayrı zamnlarda yanlışlıkla aramştır die cevap vermedim. Ayrıldıktan sonra başkalarıyla görüştüm ki yaklaşık 7 sene süren benden 4 yaş küçük olan erkek ardaşıma da hiçbirşekilde yazmadım. Nişanlılığım bittikten altı ay sonra sorduğnda söylemiştim ve bikaç ay sonra görüştük. Aynı ildeyken başka bir ile mesleği nedeniyle gitmesi gerekiyordu, o benim yaşadığım ile geldiğinde yaklaşık 3-4 kez görüştük. Son görüşmemiz üzerinden 15 gün geçmeden bikızla ilk defa resmini faceine eklemişti kalp işaretleri fln, ekli olmamasına rağmen engelledim. Bikaç ay sonra çıkıyormşz gibi yazdı cevap vermedim, en son araları açıktı 6 ay sonra fln yazışmıştık bu darbe akşamı, yine çıkıyormşz gibi yazdı, ben soğuktum, sonra tekrar barıştılar ve telefon numarasını da sildim hafızamda da yoktu. İki ay kadr önce de nişanlandı, aslında acaba diye düşünsem de saplantı halinde düşündüğüm tek kişiydi. Benim nişanlanmış olmamın acısını çıkarıyordu belki de, onu hiç düşünmediğimi zannediyordu, ben de sustum, hiçbirşey söylemedim, mesaj yazmadım, hesap sormadım. O kızla tanışmadan önce defalarca çalıştığı ile çağırmıştı, işlerimin yoğunluğu nedeniyle gidememiştim, ardından böyle bişey oldu. Benim herşeye rağmen hep aklımda olduğunun farkında değildi, nasıl ki ben de onun hep aklındaysam. Yanıldı sadece, bunu farketmesini ben sağlamak istemedim, kendisi farketmeliydi.
Şuan bu yaşadıklarımdan sonra evleninceye kadar o ışığı yakalayıncaya kadar tek kişiye bağımlı olmama kararı aldım, tanışıyorum, sürece yayıyorum, aynı anda 3-4 kişiyi idare ediyorum. Ben de bu durumdan memnun değilim yalnız geçmişte yaşadıklarım beni buna itti, şuan geriye bakınca boşa geçen zaman gibi geliyor, belki bu şekilde yapmış olsam kendime en uygun kişiyle şuan evlenmiş, çoklu düşünmeye hiç ihtiyacım kalmamış olurdu.
Nişanlılığım bittikten sonraki yaklaşık 2 seneden bahsediyorum. Busüreçte benden altı ay önce bikızı aile zoruyla tanımaya başlamış birisiyle çıktım ve bana çıkmaya başladıktan sonra söyledi bunu. Ayrıldık, görüştük fln derken aradan iki yıl geçti yalnız gerçekten evli olsam güvenmiş olsam mutlu olabileceğim birisiydi, ayrıl barış derken, bana benimle herşeyin iyi olduğunu söyliye söyliye benden önce tanıştığı kızla iki ay önce evlendi, o sürece kadar sürekli iletişim kuruyordu bişekilde, evlenmeden önce son kez görüşmeyi istedi 2-3 gün öncesi ve ben de kabul etmedim, bana nasıl oturuyorsa evliliğin sana da görüşememek otursun dedim.
Anlıcağnız kafamdaki doğru insanı buluncaya kadar karşımdakine tamamen ümit vermeden çoklu çıkmaya yönlerdi bu yaşadıklarım beni. Zamanımı tek bir ilişki için harcamıyorum, çünkü yaşadıklarım en önemli şeyin geçen zaman olduğunu öğretti bana. Kısmetse zaten tanıştığım birisiyle olucak, zaman kısaldıkça olasılığı arttırmaya çalışıyorum. Bu biraz da karşımdakilerle de alakalı bidurum. Ben de bu konuda kolay birisi değilim, seçiciyim. Şuan içimde bulunduğum durum bu, işallah kimsenin ahını almadan mutlu olabileceğim kişyle evlenmiş olurum temennim bu. Evlenince tabiki sadece eşim olacak hayatımda, bunun şuan böyle olması evlenince öyle olacağım anlamına gelmiyor. Kişisel sadık birisiyim ve evlenince asla bibaşkası olmucak hayatımda. Sadece olumlu ya da olumsuz yorumunuzu bekliyorum, şu bikaç aydır olan düşünüş tarzımla alakalı yazdıklarım.

Hic mi utanmiyorsun birde soruyorsun
Ayni anda idare ettiniz mi bla bla bla
Diyecek soz yok
Var da banlanirim

Screenshot_2016-12-03-03-50-20.png

İnsallah boyle olursun :dondurma:

Sonunda 7 kocalı hürmüz de sevdiği kişiyle evlenmiş oluyor, benim buarada kimseyi kullanma amacım yok farklı olarak, acabayla masum duygularla yaklaşmış oluyorum hoşlanırsam

sorun şu muallakta kalanlar ayrılık aşamasındayken tekrar geri dönüyorlar ve böyle karışık bir karma çıkıyor ortaya, veya uzun süre ilgisiz kalıp tekrar hiçbişey yokmuş gibi davranılıyor, veya ben emin olamıyorum

gönül ister ki evet diyebileceğim birisi çıksın ve bu tarz şeylerle hiç uğraşmayayım, bu kadr efor sarfetmeyeyim

Bu tarz şeylerle uğraşmana gerek yok...evliliği şirket anlaşması haline getirmişsun ve amaca giden yolda herşey mübahtır düşüncesiyle hiç bir yere varamazsın...evleneyim de nasıl olursa olsun...bana çirkin geldi...yapılmaması gereken şeyleri yapan herkesin kendince geçerli sebepleri vardır fakat bu onları haklı yapmaz...önce bakış açını değiştir böyle hesaplı çıkarcı bakarsan hayata bişey kazanamazsın ki öyle olmuş...kendini karşındaki insanın yerine koy...haklı olabilmek için karşındaki insana bu durumu yani yedek olabileceğini anlatmalısın kabul ederse eyvallah...söylediğim gibi hoş değil

Bu arada haklı olduğun bişey var ilk sevgilin seni sadakatsizliğe iyi alıştırmış...

Yedek gibi degil aslnda, aslinda bn de zor durumda kaliyorm, birkisi olsun istiyorum hayatmda, tutarsz olunulmasi buna nedn oluyor, bende bitmisken tekrar biataga sans vermemem gerekiyor

Buarada ilk sevgilimden sonra, nisanlandigim kisiye 3 yil hic sadakatsizlikte bulunmadim, oyle bikisilikte birisi degilim yani

Ben mantikli biseyler yazmanizi istiyorum, malesef herkesin kaderi ayni olmuyor, hayatimiza giren yanlis insanlar buna neden, benim evliligim bu nedenlerle gecikmis oldu sadece, hayatimda tek kisi varken o da beni coklu idare etmis oldu cogunlukla, saf gelene desaf oldum, sadece o oldu hayatimda, bahsettigm taniyana kadar ki bir ikiaylik surec ve sonra hicbir sekilde gorusmemis oluyorum olumsuzsa

Benm oda arkadaşım böyleydi sonunda bunlardan biriyle evlendi.ama o insanlara yazık.o zaman da üzülmüştüm şimdi de üzüldüm.sen aradığını bulacaksın diye birçok kişiye Ümit vermek nedir :110:

Canim umit verme degil, tanimaya calisiyorum, zamanimi kimseye harcamayi istemiyorum, bu durum beni boyle biseye itti, zaten yas grubumun cogu evli, olabilcek olan da evlendi, bu nedenle boyleyim, evlenince ayriligi dusunmiyecegim bir birliktelik arayisim

Belki zamaninda bilincli olsam boyle olmazdi, soyle dusunmuyorsan devam etmeyiz fln gibi, malesef son iki aydr yasamis oldklarim beni boyle biseye yonlendirdi

Sonunda 7 kocalı hürmüz de sevdiği kişiyle evlenmiş oluyor, benim buarada kimseyi kullanma amacım yok farklı olarak, acabayla masum duygularla yaklaşmış oluyorum hoşlanırsam
Sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya bence. siz aradığınız kişiyi böyle deneme yanılma yöntemiyle ararken birlikte olduğunuz kişilerin de duygularıyla oynuyorsunuz farkındaysanız. vicdanınız nasıl el veriyor. ya onlardan biri size aşık olursa size gercwkten samimi duygular beslerse o zaman ne olacak. biz kadınlar genelde bu tür davranışları erkeklerde gördüğümüz için onlara kızıyoruz.aynı şeyi şu anda siz yapıyorsunuz. yanlış bence.bu şekilde doğru kişi bulunmaz

Sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya bence. siz aradığınız kişiyi böyle deneme yanılma yöntemiyle ararken birlikte olduğunuz kişilerin de duygularıyla oynuyorsunuz farkındaysanızzasıl el veriyor. ya onlardan biri size aşık olursa size gercwkten samimi duygular beslerse o zaman ne olacak. biz kadınlar genelde bu tür davranışları erkeklerde gördüğümüz için onlara kızıyoruz.aynı şeyi şu anda siz yapıyorsunuz. yanlış bence.bu şekilde doğru kişi bulunmaz
Ben de benzeri seyler yasadim, bana da yasatildi, ben en azindan yine de karsimdakine benzeri seyler yasatmam, kisisine gore yaklasimim ve benzeri seyler hissettigim anda birakma egilimine giriyorum, kestirip atiyorum karsi tarafn da zamanini calmadan. Bisure daha bakicam eger kafamda biseyler netlesmezse buanlamda kimseyle gorusmeyip is hayati vs devam edip kendi hayatimi duzene koyucam ve evlilik de dusunmicem, calisiyorken ve ailemle birlikte yasiyorken birisine zamn ayirabilmem zor, evlilik icn oln birikimimle bir ev alip evlenmis olrm artk

X