Evleneli 1.5 ay oldu 2 kere birlikte olduk

Hamile falan kalmamaya bak bı süre gidisata bak ama senin koca umutsuz vaka böyle adamla ömür geçmez
İliskiye gidemiyoruz ki hamile.kalayim :) istemiyorum zaten şuan zamansız olur evliliğin çocukla.duzelmeyecegine inanıyorum yaş 30 sırf bu yaşa kadar yanlış kişi olmasın diye bekledim ama karşımda her konuşma da sessiz kalan bir insan var

Öpüşmeyi eleştirmiş birde Direk konuya girmek isteyip onuda yapamayan kendisi birde romantizmi sorguluyor yüz vermeyin bence. Cinsel ilişkim olmadı ama böyle erkekleri okudukça da soğuyor insan gerçekten

Tavsiye üzerine mantık evliliği yapacağınız son profil olmalıydı bir polis. İyice tanımadan, sevgili olmadan evlenmenin dezavantajı da bu sanırım. Bana erken boşalma sorunu var gibi geldi. Öpüşmeyi sevmemesi falan hikaye. Yani öyledir umarım.

Eger arzulu bir sekilde öpüşürse ,iliski baslamadan bosalabilir.Iyice gözünden düsmekten korkuyordur konusahibi.Yoksa sorunu öpüşmeyi sevmemek degil.Bosalmasiniñ üzerinde kontrolü yok adamin.

Eger arzulu bir sekilde öpüşürse ,iliski baslamadan bosalabilir.Iyice gözünden düsmekten korkuyordur konusahibi.Yoksa sorunu öpüşmeyi sevmemek degil.Bosalmasiniñ üzerinde kontrolü yok adamin.
Zaten öyle de oluyor bir denemede biraz uzun olunca ön sevişme birleşme olma esnasında vajinami hissettiği anda boşaldı.

Zaten öyle de oluyor bir denemede biraz uzun olunca ön sevişme birleşme olma esnasında vajinami hissettiği anda boşaldı.
Konu sahibi bu adam tedaviden kacarsa ,bu evlilik degil cile olur sana.Durumu epey vahim çünkü .Kararli bir sekilde konus karsına alip.

sekste romantizme bayılırım dans müzik mumlar güzellik hastasıyım zaten koku sevdiğimi soylememe yatağa girerken sürmüyor bile offf
Böyle biri olarak mantık evliliği yapmanız yanlış olmamış mı? Sırf evlenmiş olmak için ve doğru düzgün düşünmeden bodoslama gitmişsiniz, bu sonuç şaşırtmamalı.

Çocuk yapmayın en azından. Böyle bir evlilik kendiliğinden kopar zaten.

Diğer arkadaşların dediğine katılıyorum bir süre çocuk düşünmeyin ama hemen de ben bu adamla nasıl yapacağım diye kendinizi ümitsizliğe sürüklemeyin. Allahın izniyle problemlerinizi halledersiniz inşallah. Bizim türk erkeklerinin ergenlik gençlik zamanlarında yapmış oldukları travmatik mastürbasyon maalesef buna sebep oluyor. Boşalma durumunu kontrol edermiyorlar. Youtube da üroloji doktoru vardı gayet güzel bir şekilde anlatıyor. Önce siz mevzuyu güzel bir şekilde araştırıp eşinizlede güzel bir şekilde konuşabilirsiniz. Hanımlarından duyarak etrafımda öpüşmeyi sevmeyen erkek olduğunu öğrenmiştim ki bunlarda da maalesef erken boşalma problemi var. Bilmiyorum değişik bir durum tabi ama karşılıklı güzel bir şekilde konuşularak aşabilirsiniz diye düşünüyorum. Ve sonuçta ne şekilde olursa olsun artık evlenmişsiniz bundan sonraki süreç çözüm bulmak.

erken boşalma sorunu var gibi geldi bana, öpüşürken boşalacağından mı korkuyor nedir, hemen oldu bittiye getirmesi bundan kaynaklı,
Daha yeni evlisiniz , çok üstüne gitmeyin, ilk zamanlar erken boşalma olabilir,

Offf offf inanın acınızı o kadar içimde hissediyorum ki.aynı durum benim de başıma gelmişti çünkü.üstelik ben deli gibi aşıktım adama.gerçi sizi bilmiyorum ama.oysa ki bizde birkaç gün çok güzeldi.neyse kısaca anlattıklarınızın birebirini yaşadık.aynı zamanda adama aşık olduğum için günlerce bana adam gibi dokunmamasının etkisinden çıkamıyordum.en son dedim ağlasan da üzülsen de bu iş böyle gitmez.ayrılmak şart. Sizin için de şart bence.insanı çok yıpratıyor bu tarz adamlar.boşu boşuna artık evlendim diye en güzel olduğunuz yılları bu tarz bir adamla heba etmeyin.inanın çok istekli ve dokunmaya bayılan adamlar var.yaşınız genç, sizin de karşınıza çıkacaktır.bir süre sonra unutursunuz gider.mücadele etseniz hem yıpranırsınız hem de sonuç alamazsınız.2,3 gün düzelir gibi olur sonra eski tas eski hamam.yıllar geçtilçe daha da kötü olur.aman dikkat edin kırk yılda bir olan cinsellikten hamile falan kalmayın.insan şanssız olunca başına herşey geliyor.gençliğinizi kötü hagıralarla mahvetmeyin.bir kadın için önemli durumlar bunlar.aslında travma yaşatıyor insana.bırak bir kadınla ilişki yaşamak istiyorsa o düşünsün durumunu bize ne ? Adamakıllı durumunuzu anlatın ve suçlayıcı da olmadan güzel bir konuşma yapıp daha fazla uzatmayın derim ben.milleti falan da hiç düşünmeyin.kimsenin kimseyi taktığı ettiği yok artık.

İnsan hissetmeden evlenmez aynı evde de duramaz tabiki bizim de flört ve sevgili dönemimiz oldu direk nikah masasına oturulmadi

Önüne iki seçenek koy ya tedavi ya da ayrılık. Kendisi seçsin. Tabi bu aylarda her gün bile yapılır. Bir erkeğin seksten kaçması garip. Po. Bağımlısı olabilir mi.

Aslında eski ben

Bende eşimi seviyorum birşeyler yaşamak istiyorum insan sevmeden nasıl evlenir özel şeyler de yapmak istiyorum yapıyorum ama böyle odun gibi durmsi tüm hevesimi kaçırıyor benim ki normal dr hep karşıdan beklerim bu konular da bı atak ama ben onu da bıraktım çünkü eşim öyle biri değil hep yönlendirilmek ister onu da yapıyorum ama değişmiyor birşey yani adam fantazi gecelik giyip mumlu ortamda müzikli ortam da bilr şaka ya vuruyor sınırım bozuluyor ve bir hatasını söyleyince senin hemrn bir durumunu ortaya atıyor kısasa kısas gibi

Önüne iki seçenek koy ya tedavi ya da ayrılık. Kendisi seçsin. Tabi bu aylarda her gün bile yapılır. Bir erkeğin seksten kaçması garip. Po. Bağımlısı olabilir mi.
Yüksek ihtimal ama ona da dikkat ettim banyoya falan telefonla girmiyor fakat zamanında fazlasıyla izlemiş

Dedim ya sana ben de çok seviyordum diye.seve seve ayrıldım mecburen.seni çok iyi anlıyorum.

Yüksek ihtimal ama ona da dikkat ettim banyoya falan telefonla girmiyor fakat zamanında fazlasıyla izlemiş
Onunda etkisi var o zaman. Doktora gitmem derse daha sık beraber olup aşmaya çalışacaksınız. Böyle seneleri geçen insanlar var. Siz kararlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…