Hiç normal değil romantizmi bi kenara bırakıp bunu çözünne anlıyorsunuz dudaktan opmekten diyor
Yorgunum gündüz vardiya bitsin gece.de iken yaparız bu şehir boguyor beni bila bila bir sürü bahanesi varEvet normal değil farkındayım romantizm ile yaklaşmaya çalışıyorum ama o bile yok yataga girince direk uyumak istiyor sohbet bile.etmiyor aşırı canım sıkılıyor uyuyamıyorum ben ama.o mışıl mışıl uykuda.
Valla sadece mantık evliliği yapmış eşiniz sizle galiba. İlginizi alakanızı tamamen kesin. Bakalım fark edip üzerinize düşecek miMerhabaaaa. Evvet gecenin bu saati kocam uyurken beni buraya getiren dertleryada.ne.bende.tam bilemiyorum artık eylul 3 de evlendik eşimin işinden dolayı Şırnak da bulunuyoruz ve o burayı hiç sevmiyor bende alışamadım henüz sosyal aktivite pek yok eşimde oyun oynamayı seviyor zaten sosyal değil pek ben.terazi o balık düşünün artık yerleşmemiz 15 günü buldu bu arada pek birşey yaşayamadık ilk gece de dahil düğünden bir iki gün önce denedik fakat aceleci davranması beni çok ürküttü sonrasında.malum korktum düğünden 15 gün sonra denedik ama canım yanıyor iki kere yarım yamalak old tam bir birleşme olmadı . Ve eşim ön sevisme yok denecek kadar az gibi ben hazır.olana kadar o boşalıyor kaç kez.konustuk yaklaşıyorum da giyinip süsleniyorum mumlu ortamlar ama eşim dans ederken halay çekiyor kedilerim var onlarla oyalaniuor bu yüzden boşanmayı bile düşündüm 1.5 ayda ve ne yapacağımı bilmiyorum hep yorgun dudaktan öpmeyi de sevmediğini söylüyor kafam karmakarışık ne anlıyorsunuz dudaktan opmekten diyor . Nişanlıyken böyle değildi tavsiye ile tanıştık biz mantık olarak ilerledim fakat eşimi seviyorum ve böyle.yaptikca benim isteğim tamamen gidiyor aslında.sekste romantizme bayılırım dans müzik mumlar güzellik hastasıyım zaten koku sevdiğimi soylememe yatağa girerken sürmüyor bile offf
PolisNe iş yapıyor bu adam.
Valla sadece mantık evliliği yapmış eşiniz sizle galiba. İlginizi alakanızı tamamen kesin. Bakalım fark edip üzerinize düşec
Kocam aslan, ben kova burcuyum. Böyle sorunlarımız cinsellikte hiç olmadı farklı konularda elbet oldu. Beni anlamadığını düşündüğüm dakika ilgiyi alakayı kestim. Bu sefer o benim üzerime düşmeye başladı ama asla pes etmedim ona onun gibi davranmam gerekiyordu çünkü anlaması lazımdı artık. Sizde lütfen hemen yelkenleri indirmeyin. Yoksa evliliğiniz erkenden biter ya da 3.birlikteliğinizde hamile kalırsınız işler daha da çıkmaza girer sizin için.Yapıyorum ama.ayni.ev içinde en fazla.bir gün
dudaktan öpmeyi de sevmediğini söylüyor
Acaba gerçekten kendi mutsuz ve stressli olduğu için böyle davranıyor olabilir mi ? Yaşı kaç eşinizinYorgunum gündüz vardiya bitsin gece.de iken yaparız bu şehir boguyor beni bila bila bir sürü bahanesi var
Hemen çocuk sahibi olmak istemiyorum konuştuk dediğiniz gibi kararları net bir insanım fakat evliliğe uyum.saglamaya çalışırken bu durumda afallamama sebep oluyor daha fazla sinir bozuyor.Kocam aslan, ben kova burcuyum. Böyle sorunlarımız cinsellikte hiç olmadı farklı konularda elbet oldu. Beni anlamadığını düşündüğüm dakika ilgiyi alakayı kestim. Bu sefer o benim üzerime düşmeye başladı ama asla pes etmedim ona onun gibi davranmam gerekiyordu çünkü anlaması lazımdı artık. Sizde lütfen hemen yelkenleri indirmeyin. Yoksa evliliğiniz erkenden biter ya da 3.birlikteliğinizde hamile kalırsınız işler daha da çıkmaza girer sizin için.
Artık direk sordum beni mi begenmiyor musun diye verdiği cevap ne alakası varEvet kesinlikle katılıyorum bunu en son benim arkadaşım kocasindan duyduğunu demsiti ve ondan ayrıldı sonunda..
Bu işte bir tuhaflık var hangi insan istemez ki bunu bence açık açık konuşun tekrar
Şuan yapamamıyorsanız bile artık yeter dediğiniz gün geldiğinde istemsiz uzaklaşacaksınız zatenHemen çocuk sahibi olmak istemiyorum konuştuk dediğiniz gibi kararları net bir insanım fakat evliliğe uyum.saglamaya çalışırken bu durumda afallamama sebep oluyor daha fazla sinir bozuyor.
33 yaşında bu şehir dışında.oldugumux yerlerde yaklaşımı.bu şekilde.degildi . Anlam veremedim normal.de.de içine dönük bir insan. Aşırı.sakinAcaba gerçekten kendi mutsuz ve stressli olduğu için böyle davranıyor olabilir mi ? Yaşı kaç eşinizin
Ne alaka anlamadım şmdi bende pek hoşlanmıyorum dudaktan ne demek oluyor bu bazı insanlarda olamaz mıEvet kesinlikle katılıyorum bunu en son benim arkadaşım kocasindan duyduğunu demsiti ve ondan ayrıldı sonunda..
Bu işte bir tuhaflık var hangi insan istemez ki bunu bence açık açık konuşun tekrar
Sabırla anlamaya çalışıyorum yani her yerimi beğendiğini söyleyen adam neden böyle anlamıyorumŞuan yapamamıyorsanız bile artık yeter dediğiniz gün geldiğinde istemsiz uzaklaşacaksınız zaten
Sevismeyi.baslatan dudaklardik bence.oyle.dehgilmiNe alaka anlamadım şmdi bende pek hoşlanmıyorum dudaktan ne demek oluyor bu bazı insanlarda olamaz mı